- 19 Ağustos 2024
- 26
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi boncukgozlum235
Evet ekliydi ben de bu uyarı çıkmadıSizin Face hesabınız var mı ve orada ekli miydi ?
Başka facesi vardı arkadaşımın eşim de ekli yani nasıl kanıtlanabilir kesin bir durum mu bu uyarıFilizin başka hesabı da varmış ve eşinizde ekliymiş gibi sanki
Çok geç vakitte sorduğun için az cevap gelmiş beybi birazdan gören yardımcı olur, hiç anlamadığım şeyler inşallah bir b.kluk yokturBaşka facesi vardı arkadaşımın eşim de ekli yani nasıl kanıtlanabilir kesin bir durum mu bu uyarı
Bazen bu tarz uygulamalar yeni güncelleme alıyor ve özelliklerinde değişkenlik olabiliyor. Eşinizin telefonu güncellemeyi almış, sizinki almamış olabilir. Tamamen uygulama ile ilgili bence. Birkaç defa bende yaşadım bu durumu. Ne eşinizle ne de arkadaşınızla ilgili değil diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı
Yakın bir arkadaşımla aramız bozuldu tüm hesaplardan güzelce engelledim.Esimin face hesabında da ekliydi ondan da engelledim ama farklı bir uyarı mesajıyla karşılaştım.şöyle yazıyor
Engellemeler profile özeldir ve farklı farklı uygulanır.Bu engelleme Filiz A....c'n diğer profilleri için geçerli olmayacak,ancak seninle diğer profillerden etkileşime gecebilecegi bazı yolları sınırlayacagiz....
Ben de yıllarca iletişim halinde olan bu hesap bana böyle bir uyarı vermeden engelliyor ama eşimle sadece ekli olan arkadaşımın hesabı neden böyle bir uyarı verdi anlamadım..
Bilen var mı acaba?
Teşekkür ederimBazen bu tarz uygulamalar yeni güncelleme alıyor ve özelliklerinde değişkenlik olabiliyor. Eşinizin telefonu güncellemeyi almış, sizinki almamış olabilir. Tamamen uygulama ile ilgili bence. Birkaç defa bende yaşadım bu durumu. Ne eşinizle ne de arkadaşınızla ilgili değil diye düşünüyorum.
Bu daha yüksek bir ihtimal bence güncellemelerden böyle bir uyarı çıkmaz gibi geliyor banaFilizin başka hesabı da varmış ve eşinizde ekliymiş gibi sanki
Şüphelendiğiniz başka bir husus mu var?Bu daha yüksek bir ihtimal bence güncellemelerden böyle bir uyarı çıkmaz gibi geliyor bana
Kocamın Instagram yok face vardı ordan uyarı geldiInstada ne zaman birini engellesem bu uyari cikar.
Evet bu şüpheli durumlar aramızı açtı arkadaşımla ama kesin kanıt bulamadım hiç şimdi iftira atan günah alan ben oldumŞüphelendiğiniz başka bir husus mu var?
Facebook ve insta zaten ayni. Onda da benzeri uyari cikmasi normal.Kocamın Instagram yok face vardı ordan uyarı geldi
Normal olmayan çok konu var da bunu normal kabul edelimFacebook ve insta zaten ayni. Onda da benzeri uyari cikmasi normal.
Yani Filiz şüphelendiğiniz biri mi ? Neden aniden böyle düşündünüzBu daha yüksek bir ihtimal bence güncellemelerden böyle bir uyarı çıkmaz gibi geliyor bana
Anlıyorum o zaman iyi araştırıp öğrenmekte fayda var. Umarım düşündüğünüz gibi değildirEvet bu şüpheli durumlar aramızı açtı arkadaşımla ama kesin kanıt bulamadım hiç şimdi iftira atan günah alan ben oldum
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı
Yakın bir arkadaşımla aramız bozuldu tüm hesaplardan güzelce engelledim.Esimin face hesabında da ekliydi ondan da engelledim ama farklı bir uyarı mesajıyla karşılaştım.şöyle yazıyor
Engellemeler profile özeldir ve farklı farklı uygulanır.Bu engelleme Filiz A....c'n diğer profilleri için geçerli olmayacak,ancak seninle diğer profillerden etkileşime gecebilecegi bazı yolları sınırlayacagiz....
Ben de yıllarca iletişim halinde olan bu hesap bana böyle bir uyarı vermeden engelliyor ama eşimle sadece ekli olan arkadaşımın hesabı neden böyle bir uyarı verdi anlamadım..
Bilen var mı acaba?