• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Bu ürünü hiç sevmedim!!!(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lys

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
860
25
118
Bursa
slm arkadaşlar:55: gliss onarıcı bakım maskesi kullanıp da memnun kalmadım diyen varmı acaba aranızda? benim saçlarımı inanılmaz derecede sertleştirdi ve diplere de değmediği halde dökülme yaptı..iki kez kullandım sonuç aynı... son kullanma tarihi de geçkin değil üstelik,,,böyle bişiy yaşayan varmı acaba aranızda merak ettim...:26: Piyasadaki en iyi ürünlerden diye lanse edildiği için almıştım oysaki...
$gliss.jpg

10 dk bekletilen bir saç maskesi kullanmıştım o da saçımı dökmüştü. saç maskelerinin ortak sorunu sanırım:10:

10 dk bekletilen bir saç maskesi kullanmıştım o da saçımı dökmüştü. saç maskelerinin ortak sorunu sanırım:10:

canım slm:55: evet galiba,bazı saç türlerine hiç yaramıyor bu maskeler....daha evvel de pantene sentez(yeşik kapaklı kavanoz)bi' de elseve kırmızı kavanoz kullanmıştım...onlarda da dökülme olmuştu...ve ben çok sabırsızımdır en fazla 3 dakika felan tutarım saçımda...öyle çok da değil..diplere de genelde getirmem ama nasıl oluyor anlamıyorum saçın ucuna dahi sürsem saç çıkıp kökünden dökülüyor yani...:44:.....ve resmini koyduğum ürün herkesin saçını ipek gibi yapmış ama benimkisini kazık gibi,,,hasbinallhh:1:

bunun aynısı bendede var üstünde yıpranmış saçlar için onarım 1 dk'da yazıyor hatta rengi turuncu.
saçına sürüp 1 dakika beklettikten sonra duruluyorsun. Bu glissin herşeyini kullandım ben saçlarım çok kötü olmuştu. şampuan, saç kremi, bu maskesi, sıvı saç kremi hepsini birlikte kullandım fakat gerçekten boş bunlar. bi şampuan bi saç kremini kullansan glissin yeterli oluyor. şahsen bende çok sevinerek almıştım bu maskeyi ama pek bişey değişmedi. Sölediğim gibi saçın çok yıprandıysa glissin turuncu şampuanı ve saç kremini al saçını yumuşacık yapıyor. Bide şimdi ben glissin arı sütü şampuanı var onu kullanıyorum oda çok güzel. Saçların için bunlardan benden bi tavsiyeee :61:

bunun aynısı bendede var üstünde yıpranmış saçlar için onarım 1 dk'da yazıyor hatta rengi turuncu.
saçına sürüp 1 dakika beklettikten sonra duruluyorsun. Bu glissin herşeyini kullandım ben saçlarım çok kötü olmuştu. şampuan, saç kremi, bu maskesi, sıvı saç kremi hepsini birlikte kullandım fakat gerçekten boş bunlar. bi şampuan bi saç kremini kullansan glissin yeterli oluyor. şahsen bende çok sevinerek almıştım bu maskeyi ama pek bişey değişmedi. Sölediğim gibi saçın çok yıprandıysa glissin turuncu şampuanı ve saç kremini al saçını yumuşacık yapıyor. Bide şimdi ben glissin arı sütü şampuanı var onu kullanıyorum oda çok güzel. Saçların için bunlardan benden bi tavsiyeee :61:

teşekkürler:3: ben şuan elseve arı sütlü saç kremi kullanıyorum,,,o da iyi,,bu arı sütlüler gerçekten iyi galiba...

aynı ürünü ben kullanıyorum şampuanı saç kremide var saçlarım çok dökülüyor ama hamilelikten diye düşünüyordum aklımda bulunsun bu ihtimalde.yumuşacık oluyor ama tiftik tiftik saçım :26:

Kızlar kullandığınız herhangi bir şampuanın içine,şampuanın 1/4 i kadar bal koyun ve karıştırın.Saçlarınız ipeksi bir yumuşaklığa ve parlaklığa kavuşacaktır ve asla dökülmeyecek.Ben sampuanlarımı sürekli bu şekilde kullanıyorum,tescilli yani:65:

Piyasadaki en iyi ürünlerden biri diye gösterildiğini ilk kez duydum.
Hiç iyi değildir bu marka.
Schwarzkopf'un ürünlerinin iyi olmadığını Almanya'da yaşayan bir akrabamız da söylemişti bize.
Alman markası sonuçta ve orada yaşayan daha iyi bilir, bu yüzden sadece kendi kullanmamdaki memnuniyetsizliğim değil onun dediklerine de inanıyorum ve asla bu markayı tercih etmiyorum. Hiçbir ürünü güzel değil.

Son düzenleme:
aynı ürünü ben kullanıyorum şampuanı saç kremide var saçlarım çok dökülüyor ama hamilelikten diye düşünüyordum aklımda bulunsun bu ihtimalde.yumuşacık oluyor ama tiftik tiftik saçım :26:

hamilelik de bir etken olabilir fakat bu ürün kesinlikle saç döküyor,,,ve bırakın saç dibine değmesini,saç ucuna sürsem 1dakika içinde aşırı dökülme oluyor,,,anlamak imkansız yani....bu arada hayırlı doğumlar dilerim size....:emir_bebek:

bu tür ürünler sağlıksız saçı daha da kötü yapıyor, bunu bilirim ben.
2 sene öncesine kadar belime kadar uzun saçlarım vardı. bilinçsiz düzleştirici kullanımı, boya, bitirme projesi stresi vs derken saçlarım once cansızlasıp kırıldı sonra da dökülmeye başladı.
başlarda, yani kırık dönemlerinde krem ,maske vb seylerle sacımı eskı halıne döndürebileceğimi dusundum. olmadı, aksıne daha da kotu avuc avuc dokulmeye basladı.
yaklaşık 1sene once saçlarımı kestırdım, zaten normalının 3te 1 ı kadar kalmıstı saclarım :25:
neyse ki tekrardan çıkmaya başladılar ama bebek saçı gıbı cok ınce tellı cıkıyorlardı. bunun oyle kremle, serumla fılan duzelmeyecegını anlayıp saçlarımı içten besleme kararı aldım:32:
demır eksıklıgı anemısı ıcın ılaclarımı duzenlı kullanmaya basladım, buna ek olarak solgar formula snh kullanıyorum. saçlarım hıc olmadıgı kadar saglıklı, kalın tellı, parlak ve de nemlı, kı benım saclarım eskıden bıldgınız calı gıbıydı :68:
sımdı korkumdan sacımı boyatmıyorum, duzlestırıcıden uzak duruyorum, cok gerekırse de kuafore gıdıyorum :34:

size tavsıyem de sacınız saglıksızsa bu tur urunlerden medet ummayın, aksıne zararları olur, sonucta kozmetık urunler :27:

şnu keşfettim ki,gliss ve elseve saça alışkanlık yaptığında dökmeye başlıyor,,,,artık glissin saç kremlerini de değiştiricem....çok uğraşıyorum ama saçıma uygun bişiy bulamadım hala ben de,,,,buaralar dökülüyor biraz.....bakalım napcaz:(

Back