- 12 Mart 2017
- 12
- 8
- 33
- Konu Sahibi 19OzgEmre03bjk
Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar. Konunun yeri burası mı değil mi bilmiyorum eğer değil ise yöneticiler taşır ise sevinirim. Şimdi sizlere bir kaç konudan bahsetmek istiyorum. Ben bir ürün tasarladım, patent almak için de başvuru yapacağım. Ürünün ne olduğunu tam anlatamam(patent almadığım için) fakat şöyle özet geçeceğim ürünün amacını. Ürün bir aksesuar veya takı diyelim ve bu ürünü ilişkimizi belli etmek için kullanacağız.(erkek ve kadın için geçerli tek cins için değil) Yani şöyle ki; diyelim ilişkimiz yok x ürünü alıp takıyoruz, diyelim nişanlıyız y ürünü alıp (nişanlımız ile aynı tasarım) birlikte takıyoruz. Diyelim ki hayatımızda biri yok ve herhangi birini aramıyoruz(bir süre kafa dinlemek istiyoruz) z ürünü alıyoruz. Diyelim ki hayatımızda biri yok ama olsun da istiyoruz, ilişkiye açığız b ürünü alıyoruz. Böylece sokakta yürürken, cafede otururken vesaire kimin ilişkisi var kimin yok, kim nişanlı, kim evli anlayabiliyoruz. Sosyal medyanın dünyaya yayıldığı şu zamanda kimin ne yaptığı veya ne aradığı, ne aramadığı belli değil mesela. Ayrıca bir gösterge şekli olacak bu ürün. Sevgiliniz sizi evden çıkarken onu takmadan çıkarmayacak mesela, siz de aynı şekilde onu hayatınızdaki kişinin üstünde görmek isteyeceksiniz. Ayrıca özgüven eksiği olan kişiler için de güzel bir şey. Dışarıda birini görüp hoşlandınız AA x ürün takmış ilişkisi yok ama birisini istemiyor diye anlayacaksınız. Bu ürünün üretim aşaması ve satış aşaması için de sadece kadın arkadaşlar ile çalışacağım. Ülkede üretimin çoğu erkeklerde, çoğu satış mağazası erkeklerde, çoğu firma erkekler üzerine kurulu çoğunluktan oluşuyor bu bir gerçek. Bu kadınlar için de farklı bir proje, her aşamada kadın eli olacak. Satış sitelerinde sadece kadınlar satabilecek, kadınların da herşeyi yapabildiği bir üretim ve satış süreci olacak. Şimdi size şunları sormak istiyorum; siz böyle bir ürün alır mısınız? Sevgiliniz ve kendiniz için, veya sadece kendi ilişkiniz veya aşk hayatınızı belli etsin diye. Fiyatları da çok çok uygun olacak, tek elden üretilip lisanslı olacak ve patent olduğu için kimse aynısını üretmeyecek. Bana fikir konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Böyle bir ürünü kullanır mısınız? Veya üretim, satış aşamasında bulunur musunuz?