- Konu Sahibi efenihanefe
-
O zaman o gömlekleri eklemeni beklıyorum tatlım :))
Canim bunlar senin için ikisinde koton 36-38 beden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım yok bunlar olmaz :) ben yalnızca etegı alayım oZelden yazayım az sonra olr mu
Kizlar birinci Sayfam gunceldir satilanlarda var tabi sorun yardimci olurum bunlarda istek üzerine eklenenler
canım yeşil trençkot ne kadar yanındaki siyah da?
Canm ilk takim panco 2 yas bi kez bayramda giydi beyaz gomlk ve bordo fular takmistim çok tatli oldu bidaha giymedi 50 TL 160 a almistim ama yardimci olurum digeride hediye geldi bebus marka eminim bi 100 TL vardır onuda 30 dicem ama düşünürsen yardimci olurum
canım takas düşünüyo musun sen
Canim pek takasa acik değilim paraya ihtiyacim var çünkü ama orijinal erkek parfümü varsa elinizde olabilir yada sifir krem pudra yada siyah babet olabilir 38 no yada yandan takmali temiz siyah deri çanta varsa olabilir
şu jartiyer ile ilgili ne kadar fiyat düşünüyosun
Vallahi ne dersen veririm elimde kaldi olmuyoda biri faydalansin bari:) resim istersen yukleyebilirim
yüklerseb sewinirim canım
Buyur canim destekli ister straplez olarak kullan ister askili arkadan da ayarlama yeri var kilo Alsan bile daraltip bollastirabilirsin istediğin gibi yani
güzelmiş canım kaç beden bu..bi de takas düşünür müsün?şuan nakdim kalmadı çünkü..
Canm nakit paraya ihtiyacim var dediğim gibi takas düşünmüyorum pek ama düşünürsen çok uyguna vericem bedeni 80 B ama dediğim gibi ayarlaniyo sadece üstte Durusu değişir yani olmasına olur
nekadar düşünüyosun canım buna?
2side orjinal ve temiz dimi delik leke yırtk deformasyon fln yok dimi?
Satilmadi canm hayr hicbiseyleri yok tertemiz gozuktugu gibi aynen orijinal kesinlikle
Canm buna 25 falan dicektim ama alirsan 15 e vericem son fiyattir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?