Bu ürünler kacmaaz/satılmıştır..

Canm ilk takim panco 2 yas bi kez bayramda giydi beyaz gomlk ve bordo fular takmistim çok tatli oldu bidaha giymedi 50 TL 160 a almistim ama yardimci olurum digeride hediye geldi bebus marka eminim bi 100 TL vardır onuda 30 dicem ama düşünürsen yardimci olurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm ilk takim panco 2 yas bi kez bayramda giydi beyaz gomlk ve bordo fular takmistim çok tatli oldu bidaha giymedi 50 TL 160 a almistim ama yardimci olurum digeride hediye geldi bebus marka eminim bi 100 TL vardır onuda 30 dicem ama düşünürsen yardimci olurum

Anladım canım gercekten cok güzeller kaliteliler neyse ben simdilik aldıklarımı alayım inşallah başka sefere sende kıyafet cok alırız daha hayırlı alısverişler

Anladım canım gercekten cok güzeller kaliteliler neyse ben simdilik aldıklarımı alayım inşallah başka sefere sende kıyafet cok alırız daha hayırlı alısverişler

Tamam cnm ben herzamn burdayim beklerim fiyat önemli değil anlasiriz:)

Çanta istek uzerine

Eklentiler

• $1398988758360.jpg
    $1398988758360.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $1398988773922.jpg
    $1398988773922.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $1398988788982.jpg
    $1398988788982.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $1398988803641.jpg
    $1398988803641.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 44
Çanta istek uzerine

aaaa canım bunun bende bi benzeri var ekoseli modeller moda olunca almıştım nisan başında :1:
tühh ya ne yapsak ki...
bilemedimki canım, 20 lira çok değil,ücretiyle al istersen...30 liraya aldım ve hiç kullanmadı eşim...kutusundan çıkarıp kokladı sadece...
20 ye veriyorum sıfır olduğu halde...

aaaa canım bunun bende bi benzeri var ekoseli modeller moda olunca almıştım nisan başında :1:
tühh ya ne yapsak ki...
bilemedimki canım, 20 lira çok değil,ücretiyle al istersen...30 liraya aldım ve hiç kullanmadı eşim...kutusundan çıkarıp kokladı sadece...
20 ye veriyorum sıfır olduğu halde...

Anliyrum cnm muhakkak oledirde bende buara çok urun aldim oyuzden takas dedim hatta yeni parfüm aldim eşime ama fullspeedi görünce dayanamadim 9 sene önce esinle cikarken bunu sikardi çok hoşuma gidiyor kokusu gercekten sen bi ilk sayfaya bak istersen ayakkabı eşarp falan ihtiyacın yokmu ürünlerim çok temiz gercekten

Anliyrum cnm muhakkak oledirde bende buara çok urun aldim oyuzden takas dedim hatta yeni parfüm aldim eşime ama fullspeedi görünce dayanamadim 9 sene önce esinle cikarken bunu sikardi çok hoşuma gidiyor kokusu gercekten sen bi ilk sayfaya bak istersen ayakkabı eşarp falan ihtiyacın yokmu ürünlerim çok temiz gercekten

erkek pantolonlarından 32 beden olan yokmu?
tekrar bakayım canım ama kıyafet ihtiyacım yok malesef....epey bişeyler aldım bu ara...
gözüme de birşey çarpmadı...
inceleyim bakayım tekrar...

Cnm aker sal var yepyeni sifir onu verim

şal kullanmıyorum canım..hep eşarp takarım...
o kadar çok eşarbım var ki, baksana bende satıyorum eşarplarımı :34:
baktım canım tekrar seni kırmak istemezdim ama inan bana uyan birşey yok malesef...gerçekten kusuruma bakma, beğenseydim takas ederdim ama olmadı...ücretle alırsan başım üstüne...karar senin canım...

şal kullanmıyorum canım..hep eşarp takarım...
o kadar çok eşarbım var ki, baksana bende satıyorum eşarplarımı :34:
baktım canım tekrar seni kırmak istemezdim ama inan bana uyan birşey yok malesef...gerçekten kusuruma bakma, beğenseydim takas ederdim ama olmadı...ücretle alırsan başım üstüne...karar senin canım...

Ozaman fiyati dusur çünkü ztn 6.5 kargo vericem bide havale

Ozaman fiyati dusur çünkü ztn 6.5 kargo vericem bide havale

üzgünüm canım zaten çok düşük yazdım... kendim 30 a aldım..birde sıfır yani..bir kez bile kullanmadı eşim...
20 ye veriyorum daha bişey yapamam malesef canım...

Kapida odemelimi yani seninki

kapıda ödemeliyi kaldırdılar canım şubeden gidip teslim alıyorsun ama bildiğim kadarıyla havale vs yok...ama yine de yanlışım olabilir...
bakalım yarın göndereceğim kargolar var, bende son düzenlemeden habersizim...soracağım..

kapıda ödemeliyi kaldırdılar canım şubeden gidip teslim alıyorsun ama bildiğim kadarıyla havale vs yok...ama yine de yanlışım olabilir...
bakalım yarın göndereceğim kargolar var, bende son düzenlemeden habersizim...soracağım..

Tamm CNm ozamn yarin yine hbrlesrz baksana bi biz kaldik herkes uyudu herlde hadi opuyrm iyi geceler

Tamm CNm ozamn yarin yine hbrlesrz baksana bi biz kaldik herkes uyudu herlde hadi opuyrm iyi geceler

eğer havale ücreti yoksa alacakmısın canım, bir kişi daha sormuş parfümü..sen kesin alacaksan bekleyeyim...
ama kararsızsan ona satayım...

Kararsizim canm yarin konusrz yine hangimiz önce isterse ona verirsin kismet artk

Back