Bu ürünler kacmaaz/satılmıştır..

Kararsizim canm yarin konusrz yine hangimiz önce isterse ona verirsin kismet artk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım keşke beden ve fiyat yazsaydın hepsine ben de 2 saate kadar net gidecek,pazartesiye kadar yok,umarım haberleşebiliriz.
Eki Görüntüle 1097003 beden ve fiyat?

Eki Görüntüle 1097004 şort ve yeleğin beden ve fiyatı?

Eki Görüntüle 1097005 şortun fiyatı?

Eki Görüntüle 1097006 Eki Görüntüle 1097007 ayakkabıların bedeni ve fiyatı? (inşallah sandalet 19.5 no olan değildir,renk farkı var gibi gördüm )

bir de canım ışıklı ayakkabı ve sandaletin herhangi bir kusuru var mı?
son olarak da takas düşünür müsün?
anlaşabilirsen nike ayakkabıyı da alacağım(orijinal mi? bunu sormamışım)

Canm kalanlar olanlar burada bakarsin bana hbr verirsin 2 tanesi panco kazak ve takim elbise gerisi lcw marka başka sormak istediğin bisey olursa yardmci olurum

Beden ve fiyatları lütfen...(Toplu yüklediğiniz çocuk kıyafetleri )

Son düzenleme:
Beden ve fiyatları lütfen...(Toplu yüklediğiniz çocuk kıyafetleri )

Geldim kizlar yas 2-3 yasa olacak kıyafetler model sorun söylerim ayakkabi siyah polaris 20 no Mike sandalet 18.5 no ilk 20 demiştim fiyatlarini ama 15 ten veriecm buyrun sorun goruselim

Canm nike orijinal isikliyi bikere bile giymedi carsida gezerken agladi istedi aldim o kadar sandalet 18.5 no oda az kullanildi isiktan resmi ole cikmistr giyimler içinde gorusurz ne verirsen o:)

Yeşil etek adilisik m beden 38-40 bedene olur aklimda fiyat yok aslında elimden cikarmaya bakiyorum eteği hic giymedim üstte kolları dantel kapalı olduğum için birkaç kere evde giydim o kadar canm

:) tmm o zaman ustundekınıde alabilirim uygun bi fıyatada ☺️ Tşk ederimmmm

Olur olur bu ustu diyosan bu 40-42 beden canm kaç bedensin bilmiyorum ama bol olmasin diğer su yeşili küçük beden bunun kollari dantel iç gosteriyo

Eklentiler

• $1399049994940.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 31
AaA cok büyük olur o üst bana cnm 38 bazen 36 giyiyorum üstte :) digeri bahsettigine bakayım ben

AaA cok büyük olur o üst bana cnm 38 bazen 36 giyiyorum üstte :) digeri bahsettigine bakayım ben

Tahmin ettim eteği ole diyince onu öyle sandin tabi:) diğeri bu canm ama uymaz illa bunun üstüne bisey dersen 38 beden çömleklerin var ekleyebilirim

Eklentiler

• $1399051203906.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 43

O zaman o gömlekleri eklemeni beklıyorum tatlım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…