- Konu Sahibi efenihanefe
-
Canm 38 no fiyat 50 TL sifir daha yeni aldim istersen tabaninin resmini de cekebilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım 38 büyük olur bana 37 giyiyorum beğenip aldığım 38 nolarda dolapta bekliyor zaten...teşekkür ederim canım çok tatlılarmış...
Ben tesekkur ederim canm kismet değilmiş :)
tuniğimide koymuşsun bu arada gözümden kaçmadı haberin olsun...tuniğim dedim bak Allah söyletti:)
O senin kismetin zaten ya senin olacak ya kara topragin:)) koyarken bile resmi seni düşündüm inan hadi azcik para ayarlada al sunu artik sende rahatla bende:)
ohooo ozaman çok bekleriz gel şu puzzlle ile ayakkabıya anlaşalım olsun bitsin sende kurtul bende
Puzzle ve babete karsi tunik mi diyorsun yani:))
ne yapayım başka türlü benim olmayacak bu tunik of offf ömrümü yedi
Kiz çok alemsin lanetledin zaten tunigi al baride baskasinin basina bela olacak yoksa:))
Dahasi var sorun yeterki
nihancım hayırlı olsun topiğin nike sandalet satıldı mıoğluma lazm
Tesekkur ederim :) canim malesef o satildi ama dusundugun başka bisey varsa yardimci olabilirim canm
sandalet lazm canm başka var mı 19 yada 20 no adidas eşofman takımıda olabilir 1.5 2 yaş için
Canim ozeline bakarmisin:)
5 dk engeline takıldım yazamadım bana bu aralar lazm işte resim varsa yüklermisin adidasın
Yok canm şuan ekleyebilecegim.eşofman turu ama senin paşaya olucak takimlar var yazlik onlara bakabilirsin
kıyafet değil eşofman istiyorum canm ya yeni yeni yürüyo rahat etsin istiyorum oyüzden tam istediğim gibi adidas varmış konularında satmışsın ne kadara sattın onu
.......
Canım birde boyunu ölçersen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?