Bu ürünler kacmaaz/satılmıştır..

tuniğimide koymuşsun bu arada gözümden kaçmadı haberin olsun...tuniğim dedim bak Allah söyletti:)

O senin kismetin zaten ya senin olacak ya kara topragin:)) koyarken bile resmi seni düşündüm inan hadi azcik para ayarlada al sunu artik sende rahatla bende:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O senin kismetin zaten ya senin olacak ya kara topragin:)) koyarken bile resmi seni düşündüm inan hadi azcik para ayarlada al sunu artik sende rahatla bende:)

ohooo ozaman çok bekleriz gel şu puzzlle ile ayakkabıya anlaşalım olsun bitsin sende kurtul bende

Tesekkur ederim :) canim malesef o satildi ama dusundugun başka bisey varsa yardimci olabilirim canm

sandalet lazm canm başka var mı 19 yada 20 no adidas eşofman takımıda olabilir 1.5 2 yaş için

Yok canm şuan ekleyebilecegim.eşofman turu ama senin paşaya olucak takimlar var yazlik onlara bakabilirsin

kıyafet değil eşofman istiyorum canm ya yeni yeni yürüyo rahat etsin istiyorum oyüzden tam istediğim gibi adidas varmış konularında satmışsın ne kadara sattın onu :25:

kıyafet değil eşofman istiyorum canm ya yeni yeni yürüyo rahat etsin istiyorum oyüzden tam istediğim gibi adidas varmış konularında satmışsın ne kadara sattın onu :25:

Anladim canm ama şuan yok eşofman evet o hemen satildi zaten çok oldu satali 50 tlye sattim onu canm

Canım birde boyunu ölçersen ..

Canm boyuda 138-140 cm gibi renkte tam anlasilssin diye yakin çektim canm

Eklentiler

• $1401179342147.jpg
    $1401179342147.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 50
Back