• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu tür bi belirti yaşayan oldu mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamayı gördükten sonra bi kaç gün daha ovulasyon testi yaptım ama sonra sürekli silik görünce bıraktım yapmayı. 2-3 günde bir yapmaya başladım pazartesi yapmıştım hafif koyulaşmış gibiydi diğer günlere göre bi de dün yaptım işte ikinci çizgi bayağı koyu çıktı tekrar yumurtluyorum herhalde dedim. Elimde gebelik testi vardı bi de onda deneyeyim dedim yaptım ve ikinci çizgi hemencecik silik bi şekilde belirdi. Kimyasal gebelik yaşamıştım mart ayında o zmn reglimin üzerinden 2 gün geçmişti bi akşam test yapmıştım negatifti sabah uyanıp baktığımda da yine silik bi çizgi belirmişti ama bunda öyle olmadı hemen çıktı.
Hayirlisi ile saglikla kese kalp atisi ve kucagina aldigin günleridegorursun gebelik testinin resmivarmi birde hangi marka

Ilk
Amin canım benim İnşAllah sende en yakın zamanda çift çizgiyi görürsün :dua: bu ay ilk defa ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama günümü 2 gün sürdü 3. Gün çatladı. Çatladığı günden beridir idrar yaparken yanma oluyordu halende ara ara oldugu oluyor. Yanmadan mı bilmem ama surekli idrarım geliyormuş gibi hissediyorum ve sık sık tuvalete gittiğim oluyor.Bi kaç kez kasık ağrılarım oldu ama hemen geçiyordu ve dayanılmayacak kadarda değildi ağrısı.2 gün önce inanılmaz bi sırt ağrım oldu beni zorlayan tek şey o oldu.onun dışında halen kasık ağrılarım devam ediyor sanki regl olacakmışımda olamıyormuşum gibi bi ağrı. Akıntım hiç yok kupkuru resmen göğüs ağrılarım yok. Sadece göğsümde yeşil damarlar fark edilecek şekilde kendini göstermeye başladı.
Ilk gebelikmi oglunuz olabilir

Merhaba canim ben dün test yaptim ve sonuc negatif. Regl hala gelmedi bekliyorum. Sende durumlar ne, test yaptin mi?
Evet canım test yaptım benimde negatiff regl günüm yarın
Benim göğüs ağrım var birde karın yan boşlukları ağrıyor hala
Senin bata kaç gün var Ağrıların devam ediyormu?

Evet canım test yaptım benimde negatiff regl günüm yarın
Benim göğüs ağrım var birde karın yan boşlukları ağrıyor hala
Senin bata kaç gün var Ağrıların devam ediyormu?

Hayirlisi olsun insallah. Benim BAT 19 Temmuzdu gecti yani hatta bu ay ilk defa ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayi ve cok gec yumurtladim (reglden itibaren 23. gün) ve BAT tarihimde ileri gitti böylelikle. Bugün döngümün 38. günü ovul. testi yapmis olmasaydim bilmeyecektim yumurtlamadan dolayi geciktigini. Böyle bisey ilk defa basima geliyo. En gec 34. gün falan gelirdi regl. Karnim agrimaya basladi muhtemelen en gec aksama regl olurum. Düzenimin bozulmasi canimi skti, neden böyle olabilecegini bilen varmi acaba?

Catlamadan sonra 6. Günden beri koyulasiyor bugün dahabi koyulasti ama gebelik testinde negatif halla geçen kimyasal olduğunda bundan daha acikrenkti çıktı silik çizgi tekrarı yumurtluyorum acaba

Eklentiler

• IMG_20200721_162805.webp
    IMG_20200721_162805.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20200721_151350.webp
    IMG_20200721_151350.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20200721_162805.webp
    IMG_20200721_162805.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20200721_151340.webp
    IMG_20200721_151340.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 17
Boyle gebelik ogreniyorlarmis AMA kacinci gun ogreniyolar bilmiyrm gebelik testinde suan zaten cikmaz

Back