- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
benim geldi kırmızılar dicem ama daha kırmızı değil pembe 3 gündür ama çok az ..tüp bebk merkezi araştırıyorum m ama çok stresliyim sabaha kadar uyaymıyorum o kadar yani eşime bile durduk yerde çatıyorum o da beni hiç anlamıyor hiç destek olmuyor zaten 2. evliliğim onun 2 tane kızı var.ondan sadece destek bekliyorum ama yok. bu sabah dedim ki bem çok korkuyorum tüp bebekten olumsuzluktan sürecinden napsan ki diye oda vazgeç demez mi.çok kırıldım çok.ban adeseydiki canım mücadele edicez olsun ne demek vazgeçmek sende anne ol buna benzer şeyler bekledim ama nerdeeee beni anlamıyor çünkü tatmış babalığı ama ya bende anne olmak istiyorum kolunu kıpırdatmıyor napıcam bilmiyorum.. herkese sevgiler heğinizi takip ediyorum okuyorum dua ediyorum Rabbime...
evt ist dayım benim yaşım 38 memorialde tüp bebk kaç tl biliyormusun teşkkürler
deniz5853 ciğim, malesef erkeklerde bu problem hep var. Cuma günü kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim. Cumartesi kanamam başladı. pazartesi dr.uma gittim, eşime dedimki sende benimle gel. Benim ne işim var dedi. Malesef bizim gibi ince düşünemiyorlar. Çok fazla beklentiye girmiyeceksin onlarla ilgili.
Tüp bebek meselesini de, gittiğim bir dr varsa önce ona sor. Birazda araştır öyle başla canım. Hadi Allah yolunuda, bahtını da açık etsin arkadaşım...