- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
Günaydın cumayı beklemek zor olacak
Ayyy inşaallah canım yaa, al benden de o kadar cmrtsi doktora gidicez bizde gelmez cuma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın cumayı beklemek zor olacak
canım gün aşırı dediğin bir gün olup bir gün olmaması mıydı allahım hamile kaldım gün aşırını hala karıştırıyorum bizim öyle olmuştu bir gün dinlen bir gün ol,akıntın ve kasık ağrın varsa bugün değerlendir yoksa 25 i değerlendir bence..
evet canım gün aşırı 1 gün yap 1 gun bırak onu kastetım bızde oyle yapmaya calsıyoruz bu ay ayrıca cok akıntım var ama bı degısık akıntı oluyor camasırım ıp ıslak ama suyla ıslanmıs gıbı henuz oyle uzayan akınıtıyı goremedım bakalım bu gunlerde gorurum umarım bırde goguslerımde hassasıyet var yumurtlarkende boyle olıyormus demekkı daha once hıc dıkkat etmemısdım buna
off zman gecmek bılmıyor benim adetlerimde 33 -34 hatta 35 gunde bır oluyor valla benden sonra adet olup suan teste başlayanlar var ben halen daha yumurtlama beklıyorum
canım baya uzunmuş senin yaa benimde maşallahı vardı 25-26
çok teşekkür ederim canım etkileri daha doğrusu korkusu yeni yeni geçti diyebilirim. Canım bende 13 aralığa kadar gün aşırı çalıştım valla Allahtan hayırlısı umarım dediğin gibi geç döllenmedir. Seninde Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah büyümüş annesi baksana kesesi bile görünmüş maaşallah maaşallah
Kizlar benim bat cuma günû biraz
önce 2 tane test aldım ne zaman
yapim sizce?
Kizlar benim bat cuma günû biraz
önce 2 tane test aldım ne zaman
yapim sizce?
Cnm ben yollardayim birazdan uçaga binicem sonrada evimdeyim bu ayrılık iyi geldi Heyecandan midemd resmen kramp girio)
Ben buradayım.7 yıllık evliyim, ilk kez yemeği yaktım. Akşama sadece çorba kaldı.Tekrar bir yemek yapmam sanırım nisan hamilelik nasıl gidiyor? Doktora sanırım hiç gitmedin. Belirtin var mı? Ağrı,sızı? Ne çok soru sordum
Bugün burası çok sessiz yaa Nerdesinizz
Canım şimdilik iyi hep uyuyasım geliyo artık o adet olacakmış gibi ağrılarım kalmadı göğüslerim hasaslaştı özellikle uç tarafları onun dışında mide bulantım falan yok bide hep tulavete gidiyom çok gelmiş gibi ama o kadar da çok yapmıyorum he bu arada hala kabızlık devam ediyo Bugün sağlıkocağına gidip hemşireyle ve aile hekimiyle tanıştım çok güzl şeyler anlattılar,cep numaralarına kadar verdiler birşey olursa ne zaman istersen ara diye güvende hissettim kendimi
cnm ya hadi hayırlısı inş hamişsindir kaç gün geçti adetin 1 testi ne zaman yaptın daginik kirmizinin oldugu testi? nasilda merak ettim yarın hemen test yapiosvn sonucu yazıosun? sonuc inş pozitiftir dualarım seninle
Nisanbucum ne güzel heyecanlarını paylaşıyorsun bizimle okudukca içim kıpır kıpır oluyor buranında en güzel tarafı bu olsa gerek daha önce hiç tanımadığın hatta yüzünü bile görmediğin insanlarla dost oluveriyorsun en özelini paylaşıyorsun allah hiç bozmasın bu heyecanlarını Nazar maşaalahhh
Birde o var değilmi aile hekimine bildirmen gerekiyor hamileliğini Hadi bakalım senin maratonun başladı artık