- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
ne güzel bi görüntü allahım bi gün inşşallah bizde bu çizgiyi görebiliriz :)
İnşaallah canmım isteyen bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda Rabbim nasip etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel bi görüntü allahım bi gün inşşallah bizde bu çizgiyi görebiliriz :)
canım iş yerinde 4 den sonra bişey içmiyordum akşam eve koşa koşa gidip saat 6 da yaptım her akşam..
canım benim ne demek hemen söyliyim senin döngün biraz uzun gibi ama başla bence,ben 23 kasımda adet oldum 7. günü başladım canım 29 nda yaptım ilk testi,2. test yaptığımda 8. günü ikinci çizgi çıktı,ama rengi diğerinden silik olursa o negatif sayılıyordu,12.ve 13. artık iyice koyuydu çizgi ve yumurtladığımı o akıntı ve kasık ağrısıyla hissetmiştim ve o gün çalıştık,yumurtlama haftası 2 günde bir oldu ama asıl yumurtlama gününüde boş geçirmedim,sende başla günü gününe yaz üstüne her gün takibini yap içindeki kağıtta döngüye göre kaçıncı gün bşlanacağı yazıo ama sen başla döngünün yarısı olmuş bence,doktorlar diyor ya 28 günde oluyorsa 14. günün 2 gün öncesi 2 gün sonrası diye doğru galiba bende 13. günde kalın çizgiyi görmüştüm..
Eki Görüntüle 580266 Eki Görüntüle 580267 nolur var diyin
canım yaa gözün aydın okadar çok sevindimki allah bizlerede nasip eder inşallah çok güzel bir görüntü. bende senin kullandığın ovilasyon testinden aldım bu hafta başlycam bugün adetimin 5. günü inşallah ocak 8 de güzel haberi veririm bende:)))
İnşaallah canım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin ben hala inanmıyorum sanki rüya uyanıcam ve sizlere kızlar böyle bir rüya gördüm diye anlatacakmışım gibi geliyo
inşaallah canım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin ben hala inanmıyorum sanki rüya uyanıcam ve sizlere kızlar böyle bir rüya gördüm diye anlatacakmışım gibi geliyo
yaaaa neler oluyo bnada anlatınnnnn
nisanbu arkadaşımız test yapmış ve pozitif çıkmış saat 3 te de kan tahlili sonucun alcak bakalm:)
Kızlar n'olur dua edin!.. Kan sonucu 18.86, çok düşük çıktı. Tekrar dışgebelik geçirmekten çok korkuyorum.'' Rabbim biz kendimize zülmettik.Sen bizi bağışlamazsan ziyana uğrayanlardan oluruz.''nı vAllah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşaAllah...
Kızlar n'olur dua edin!.. Kan sonucu 18.86, çok düşük çıktı. Tekrar dışgebelik geçirmekten çok korkuyorum.'' Rabbim biz kendimize zülmettik.Sen bizi bağışlamazsan ziyana uğrayanlardan oluruz.''nı vAllah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşaAllah...
canım sonucu doktora gösterdin mi? Rabbim bebişine güç versin.inşallah dış gebelik değildir.
canım içini raha tut inşallah bi sorun çıkmaz allah yar ve yardımcın olsunn
Anatolya20cığım, doktoruma henüz gitmedim.sağlık ocağında vermiştim dün kanı. bugün arada 1,5 saatim boştu, sonucu az önce sağlıkocağından aldım. Moralim çok bozuldu.eve gelene kadar ağladım. eşimde evdeydi. Ne olduğunu anlatamadım bile.şimdi biraz sakinleştim. Perşembe tekrar kan vermeye gel dedi hemşire. Onun sonucuna göre hareket edeceğim.