Hepsi birden yanılıyor olamaz herhalde sanırım gebelik vararkadaslar reglme 6 gün var biri awox diger ikisi baska markalar hepsi de hemen cıktı 2.cizgi
sizce kan versem cıkar mı yoksa beklemeli miyim regl zamanını
Eğer hamileyseniz çıkar testlerde sıkıntı yoksaarkadaslar reglme 6 gün var biri awox diger ikisi baska markalar hepsi de hemen cıktı 2.cizgi
Aynen hepsinde olma ihtimali düşükHepsi birden yanılıyor olamaz herhalde sanırım gebelik var
ben de oyle dusunuyorum insallah vardırHepsi birden yanılıyor olamaz herhalde sanırım gebelik var
Aynen hepsinde olma ihtimali düşük
insallah yaEğer hamileyseniz çıkar testlerde sıkıntı yoksa
İnşaallah kan verininsallah ya
Canım hepsinde bariz pozitif, bende hemen kan vermelisin.arkadaslar reglme 6 gün var biri awox diger ikisi baska markalar hepsi de hemen cıktı 2.cizgi
amin aminn çok teşekkür ederim inşallah yanılmam daha once artımedle yalancı pozitif almıştım o yuzden 3 tane farklı markalar yapmak istedimCanım hepsinde bariz pozitif, bende hemen kan vermelisin.
Awox yalancı pozitif vermiyor diye biliyorum.
Kalbinden geçen nasip olsun canım
ben de çok sabırsızım ama simdi hafta sonu acilden girsem gebelik baktırmak istiyorum desem belki de bakmazlar pazartesi git sağlık ocagından ver derler diye gitmedim bilsem ki yapacaklar hemen veririm hemeenİnşaallah kan verinben sabırsız hemen verirdim
Acile gidin midem bulanıyor falan diyin gebelik şüphem de var diyin bakarlar ben öyle yapmıştım yada özele gidin oradan kan vermek sadece 300 TLydi öyle yapın bendeben de çok sabırsızım ama simdi hafta sonu acilden girsem gebelik baktırmak istiyorum desem belki de bakmazlar pazartesi git sağlık ocagından ver derler diye gitmedim bilsem ki yapacaklar hemen veririm hemeen
yarın bi acilden deniyim olmadı ozele gidiyim o kadar uygun olduğunu bilmiyordum cok tesekkurlerAcile gidin midem bulanıyor falan diyin gebelik şüphem de var diyin bakarlar ben öyle yapmıştım yada özele gidin oradan kan vermek sadece 300 TLydi öyle yapın bende
Sadece beta hcg kanı vermek istiyorum diyin 1 saate çıkıyor sonuçyarın bi acilden deniyim olmadı ozele gidiyim o kadar uygun olduğunu bilmiyordum cok tesekkurler
Canım İstanbul’da 750 tl beta baktırma,yarın bi acilden deniyim olmadı ozele gidiyim o kadar uygun olduğunu bilmiyordum cok tesekkurler
tamamdır yapıcam tesekkur ederimmSadece beta hcg kanı vermek istiyorum diyin 1 saate çıkıyor sonuç
o da iyi ben 2 falan diye dusundum kan testleriniCanım İstanbul’da 750 tl beta baktırma,
Ben Bursadayım bizim burda 175 tl iyiymiş o zamano da iyi ben 2 falan diye dusundum kan testlerini
ben de yalovadayım bilmiyorum hic fiyatları yarın ogrenicem eger devlet acilde veremezsemBen Bursadayım bizim burda 175 tl iyiymiş o zamanben boyna gidip veriyorum
Atakent vardır orada orda yaptırdım ben de 175 tlben de yalovadayım bilmiyorum hic fiyatları yarın ogrenicem eger devlet acilde veremezsem
Merhaba. Hepsi farklı testler ve hepsi pozitif. Bence üçü aynı anda yanlış çıkamaz. Kan verin mutlakaarkadaslar reglme 6 gün var biri awox diger ikisi baska markalar hepsi de hemen cıktı 2.cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?