bu testlerle kan versem cıkar mı

cc969

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
96
31
38
arkadaslar reglme 6 gün var biri awox diger ikisi baska markalar hepsi de hemen cıktı 2.cizgi
sizce kan versem cıkar mı yoksa beklemeli miyim regl zamanını

Eklentiler

• IMG_2232.webp
    IMG_2232.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 57
arkadaslar reglme 6 gün var biri awox diger ikisi baska markalar hepsi de hemen cıktı 2.cizgi
Hepsi birden yanılıyor olamaz herhalde sanırım gebelik var

Canım hepsinde bariz pozitif, bende hemen kan vermelisin.
Awox yalancı pozitif vermiyor diye biliyorum.
Kalbinden geçen nasip olsun canım 🥰

Canım hepsinde bariz pozitif, bende hemen kan vermelisin.
Awox yalancı pozitif vermiyor diye biliyorum.
Kalbinden geçen nasip olsun canım 🥰
amin aminn çok teşekkür ederim inşallah yanılmam daha once artımedle yalancı pozitif almıştım o yuzden 3 tane farklı markalar yapmak istedim 🫶

İnşaallah kan verin ☺️ ben sabırsız hemen verirdim 😄
ben de çok sabırsızım ama simdi hafta sonu acilden girsem gebelik baktırmak istiyorum desem belki de bakmazlar pazartesi git sağlık ocagından ver derler diye gitmedim bilsem ki yapacaklar hemen veririm hemeen 😂

ben de çok sabırsızım ama simdi hafta sonu acilden girsem gebelik baktırmak istiyorum desem belki de bakmazlar pazartesi git sağlık ocagından ver derler diye gitmedim bilsem ki yapacaklar hemen veririm hemeen 😂
Acile gidin midem bulanıyor falan diyin gebelik şüphem de var diyin bakarlar ben öyle yapmıştım yada özele gidin oradan kan vermek sadece 300 TLydi öyle yapın bende

Acile gidin midem bulanıyor falan diyin gebelik şüphem de var diyin bakarlar ben öyle yapmıştım yada özele gidin oradan kan vermek sadece 300 TLydi öyle yapın bende
yarın bi acilden deniyim olmadı ozele gidiyim o kadar uygun olduğunu bilmiyordum cok tesekkurler 🫶🫶

Merhaba. Hepsi farklı testler ve hepsi pozitif. Bence üçü aynı anda yanlış çıkamaz. Kan verin mutlaka ☺️

Back
X