• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu testler hep yanıltıyor mu ? Bakar mısınız

Freely yaptım böyle çıktı artık psikolojik mi görüyorum bilemedimEki Görüntüle 3514951
Benim testim daha silikti çok zor gözünüyordu değerim 7 çıkmıştı bence bir kan verin
IMG_2469.jpeg

Kızlar yumurtlamanın 11. Günü bugün. Freely erken test yaptım 3/5 dakika sürmeden belirdi. Test hakkında bilgisi yorumu olan var mı yazın lütfen🥹

Eklentiler

• IMG_5507.jpeg
    IMG_5507.jpeg
    266,2 KB · Görüntüleme: 42
Ben artımedin hiçbir gebelik testine güvenmiyorum ne kaset testine nede erken gebelik testine tam bir hüsran testi anlayacağınız bence reglinizin gecikmesini bekleyin testlerle uğraşmayın gidip kan verin regli gecikmenizin 2.veya 3.günü 🥰
Lütfen bilen yazsın😢 Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?

Bende kullanmıştım pozitif doğru sonuç vermişti
Lütfen bilen yazsın😢 Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?

Ben bugün artımed kaset testini yaptım silik çizgi falan yok direk negatif çıktı bence siz hamilesiniz

Valla canım normal hamile kalmadım ben tüp bebek.. o yüzden herşey olabilir inşallah hamilesindir 🙏

Eki Görüntüle 3515701
Bugün de softec marka yaptım böyle miratech yaptım bundan silikti ama vardı. Yarın bat günüm hafif kasıklarımda batma var inşallah regl olmam. Sizce var mı
Yarında yapın önemli olan silikte olsa ikinci çizgiyi görmek bence var yoksa diğer testler direkt tek çizgi çıkardı.. sabah bir daha yapın bence

Back