- 12 Nisan 2024
- 387
- 189
- 18
- 27
Yok hayır bunda da görünüyor. Freely güvenilir diye biliyorum. Bence kan testi verinFreely yaptım böyle çıktı artık psikolojik mi görüyorum bilemedimEki Görüntüle 3514951
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayır bunda da görünüyor. Freely güvenilir diye biliyorum. Bence kan testi verinFreely yaptım böyle çıktı artık psikolojik mi görüyorum bilemedimEki Görüntüle 3514951
Ay evet her testte aynı koyuluk olmayınca acaba kimyasal mı diye korkuyorum içimi ferahlattın çok teşekkür ederimBir pozitif bir negatif gebeliğin ilk zamanları olması normal hormanlar dengesizleşiyor en doğrusu regl geciktikten sonraki günlerde yapman inşallah gebesindir
Kimi de ikisi de kötü diyor ay emin olamadımYok hayır bunda da görünüyor. Freely güvenilir diye biliyorum. Bence kan testi verin
Her testin hassaslığına göre değişir koyuluğu. Bence var sizde gebelikKimi de ikisi de kötü diyor ay emin olamadım
Benim testim daha silikti çok zor gözünüyordu değerim 7 çıkmıştı bence bir kan verinFreely yaptım böyle çıktı artık psikolojik mi görüyorum bilemedimEki Görüntüle 3514951
Arimed kaset testin yalancı pozitif verdiğini görmedim hiç bence gebesinizEki Görüntüle 3514744
Bakın bu da artımed kaset test şuan yaptım afedersiniz idrarı bile üstünde. Artık bıktım ya şu forum bile moral bozuyor :/ yanılma payı var mıdır sizce bir de dün negatifti ya
Canım bence adetin bi kaç gün gecikirse o zaman yapEki Görüntüle 3514738
Merhaba canlar. Yarın adet günüm ama bugün kaset test negatif gibiydi. Eşim artımedin erken gebelik testini bulabilmiş o da böyle. Şuan yazarken 5.dakkası. Aslında gerçeği daha net ama bilemedim markadan dolayı. Sizce var mı
Canım var gibi görünüyor sonuç olarak bütün gebelik testlerine de olumsuz bakamayız markasını bilmiyorum ama hepsi böyle pozitif çıkartmaz herhalde kızzzzz git hemen kan verseneeeeeeeŞuan freely diye gebelik testi aldım böyle çıktı bu da mı güvenilir değil acaba
Eki Görüntüle 3514949
Evet yarın adet günüm beklicem bazen testler insanı yanıltıyor. Kasıklarımda hafif ağrı var gebelikte oluyor mu böyleCanım bence adetin bi kaç gün gecikirse o zaman yap
Yarın bat günüm bakalım olursam testler yalandırArimed kaset testin yalancı pozitif verdiğini görmedim hiç bence gebesiniz
Yarın bat günüm bakalım sizin prodoctor mıydıBenim testim daha silikti çok zor gözünüyordu değerim 7 çıkmıştı bence bir kan verin Eki Görüntüle 3515040
Bende kullanmıştım pozitif doğru sonuç vermiştiFreely yaptım böyle çıktı artık psikolojik mi görüyorum bilemedimEki Görüntüle 3514951
Lütfen bilen yazsın Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?Ben artımedin hiçbir gebelik testine güvenmiyorum ne kaset testine nede erken gebelik testine tam bir hüsran testi anlayacağınız bence reglinizin gecikmesini bekleyin testlerle uğraşmayın gidip kan verin regli gecikmenizin 2.veya 3.günü
Lütfen bilen yazsın Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?Bende kullanmıştım pozitif doğru sonuç vermişti
Lütfen bilen yazsın Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?Ben bugün artımed kaset testini yaptım silik çizgi falan yok direk negatif çıktı bence siz hamilesiniz
Valla canım normal hamile kalmadım ben tüp bebek.. o yüzden herşey olabilir inşallah hamilesindirLütfen bilen yazsın Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?
Yİnede çok teşekkür ederim var olasınızValla canım normal hamile kalmadım ben tüp bebek.. o yüzden herşey olabilir inşallah hamilesindir
Bende kullanmıştım pozitif doğru sonuç vermişti
Yarında yapın önemli olan silikte olsa ikinci çizgiyi görmek bence var yoksa diğer testler direkt tek çizgi çıkardı.. sabah bir daha yapın benceEki Görüntüle 3515701
Bugün de softec marka yaptım böyle miratech yaptım bundan silikti ama vardı. Yarın bat günüm hafif kasıklarımda batma var inşallah regl olmam. Sizce var mı