Bu testler hep yanıltıyor mu ? Bakar mısınız

ege_aydin

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
135
28
13
28

Merhaba canlar. Yarın adet günüm ama bugün kaset test negatif gibiydi. Eşim artımedin erken gebelik testini bulabilmiş o da böyle. Şuan yazarken 5.dakkası. Aslında gerçeği daha net ama bilemedim markadan dolayı. Sizce var mı

Ben artımedin hiçbir gebelik testine güvenmiyorum ne kaset testine nede erken gebelik testine tam bir hüsran testi anlayacağınız bence reglinizin gecikmesini bekleyin testlerle uğraşmayın gidip kan verin regli gecikmenizin 2.veya 3.günü

Bakın bu da artımed kaset test şuan yaptım afedersiniz idrarı bile üstünde. Artık bıktım ya şu forum bile moral bozuyor :/ yanılma payı var mıdır sizce bir de dün negatifti ya

Canım yani siliklik gördüm bence muallakta kalma yarın git kan ver varsa bile çok çok yenidir inan bende çok yalancı pozitif aldım bu artımed markadan o yüzden beklenti içine girme diye söylüyorum söylüyoruz inşallah gebesindir canım benim

Başka marka denesem veya artımedin diğer testlerine de baksam gğn geçtikçe koyulaşma olursa kan vericem hem evdekiler bitsin yoruldum negatiflerden çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Bir pozitif bir negatif gebeliğin ilk zamanları olması normal hormanlar dengesizleşiyor en doğrusu regl geciktikten sonraki günlerde yapman inşallah gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…