• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu testler hep yanıltıyor mu ? Bakar mısınız

Ay inşallah 1.5 yıldır bekliyorum🥲
Canım 1,5 yıl inan ki normal bizim 6 yıl oldu 🥺 sidik yarıştırmak istemem ama gerçekten sabırlı olmak lazım stressle olcak şey değil kilo varsa eğer vermeye calış çok etkiliyo gebe kalmayı erkeklerde de öyle spermden dolayı çünkü hormonlar kilodan etkileniyo üreme organları yavaşlıyo kadında yumurtalar felan vitamin al d vitamin folikasit ve inositol iç yumurtalıkları destekler

Tamam benımde oyleydı . Ikı hamılelıktede testı bıraktım kac saat sonra sılık cıktı . Hamılesınız kan testı verdınızmı
IMG_4953.jpeg

Ama benim böyle belli belirsiz daha net olması gerekmez miydi

Bu 4.gün ve şuan kaset yaptım yine başka marka yine silik anlamıyorum benimle dalga geçiyor bu testler sanırım
Allah Allah çok enteresan yani 1 tane çıkar 2 tane çıkar ama hepside nasıl sorunlu oluyor testlerin anlamadım bence 3 gün daha bekle kan testi yaptır bakalım ne çıkacak

Allah Allah çok enteresan yani 1 tane çıkar 2 tane çıkar ama hepside nasıl sorunlu oluyor testlerin anlamadım bence 3 gün daha bekle kan testi yaptır bakalım ne çıkacak
Ben de anlamadım 5-6 marka denedim resmen ya döngüm uzun 35 günde bir ondan geç döllenme olabilir diyolar

Adete 6 gün var pozitif mi

Eklentiler

• IMG_9571.png
    IMG_9571.png
    351,3 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_9570.jpeg
    IMG_9570.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 11
Canım 1,5 yıl inan ki normal bizim 6 yıl oldu 🥺 sidik yarıştırmak istemem ama gerçekten sabırlı olmak lazım stressle olcak şey değil kilo varsa eğer vermeye calış çok etkiliyo gebe kalmayı erkeklerde de öyle spermden dolayı çünkü hormonlar kilodan etkileniyo üreme organları yavaşlıyo kadında yumurtalar felan vitamin al d vitamin folikasit ve inositol iç yumurtalıkları destekler
72 kiloyum boyum 161 ama bilmiyorum belki ondandır

Back
X