Ayy inşallah umudumu kaybettimAdetin geçmeden koyulaşma ihtimali düşük HCG değeriyle alakalı adet geciktikce hormon artarak koyulaşma gösterir umarım vardır gebelik
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu testler hep yanıltıyor mu ? Bakar mısınız
- Konu Sahibi ege_aydin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bakmadım tekrar sabah yaptım ama kaset testi b-good marka o da ilk kez bende silik çıkardı hatta atyım ilk dakkada çıktı. Şuan daha net tabiCanım hamile gözüküyorsun ama belli ki daha yeni ? Tekrar baktın mı veya doktora gittin mi ?
- 30 Kasım 2017
- 8.680
- 1
- 4.346
- 173
Kaç gün geçti adet canım olmadıysan henüz kaybetme umudunu hiç ummadığın anda gelir süpriz:)Ayy inşallah umudumu kaybettim
- 2 Mart 2017
- 1.188
- 2.327
- 133
Neden umudunu kaybettın hepsınde cıkmıs hamılesınızAyy inşallah umudumu kaybettim
Ay inşallah 1.5 yıldır bekliyorumKaç gün geçti adet canım olmadıysan henüz kaybetme umudunu hiç ummadığın anda gelir süpriz:)
Ama 5 gün önce bat günümde negatifti. Ama bu sabah silik gördüm kasetteNeden umudunu kaybettın hepsınde cıkmıs hamılesınız
- 2 Mart 2017
- 1.188
- 2.327
- 133
Tamam benımde oyleydı . Ikı hamılelıktede testı bıraktım kac saat sonra sılık cıktı . Hamılesınız kan testı verdınızmıAma 5 gün önce bat günümde negatifti. Ama bu sabah silik gördüm kasette
- 30 Kasım 2017
- 8.680
- 1
- 4.346
- 173
Canım 1,5 yıl inan ki normal bizim 6 yıl oldu sidik yarıştırmak istemem ama gerçekten sabırlı olmak lazım stressle olcak şey değil kilo varsa eğer vermeye calış çok etkiliyo gebe kalmayı erkeklerde de öyle spermden dolayı çünkü hormonlar kilodan etkileniyo üreme organları yavaşlıyo kadında yumurtalar felan vitamin al d vitamin folikasit ve inositol iç yumurtalıkları desteklerAy inşallah 1.5 yıldır bekliyorum
- 2 Mart 2017
- 1.188
- 2.327
- 133
Olabılır farklı bır sorun yoksa gec dollenme vs olabılır yanı . Kan verın bır ıkı saatte ogrenırsınızAma 5 gün önce bat günümde negatifti. Ama bu sabah silik gördüm kasette
Tamam benımde oyleydı . Ikı hamılelıktede testı bıraktım kac saat sonra sılık cıktı . Hamılesınız kan testı verdınızmı
Ama benim böyle belli belirsiz daha net olması gerekmez miydi
Allah Allah çok enteresan yani 1 tane çıkar 2 tane çıkar ama hepside nasıl sorunlu oluyor testlerin anlamadım bence 3 gün daha bekle kan testi yaptır bakalım ne çıkacakBu 4.gün ve şuan kaset yaptım yine başka marka yine silik anlamıyorum benimle dalga geçiyor bu testler sanırım
Ben de anlamadım 5-6 marka denedim resmen ya döngüm uzun 35 günde bir ondan geç döllenme olabilir diyolarAllah Allah çok enteresan yani 1 tane çıkar 2 tane çıkar ama hepside nasıl sorunlu oluyor testlerin anlamadım bence 3 gün daha bekle kan testi yaptır bakalım ne çıkacak
- 1 Eylül 2023
- 2.344
- 598
- 43
- 26
Markası nedirAdete 6 gün var pozitif mi
- 17 Aralık 2023
- 90
- 23
- 8
- 28
Netleşiyorsa aslında beta baktırsan daha iyi değil miBakmadım tekrar sabah yaptım ama kaset testi b-good marka o da ilk kez bende silik çıkardı hatta atyım ilk dakkada çıktı. Şuan daha net tabi
72 kiloyum boyum 161 ama bilmiyorum belki ondandırCanım 1,5 yıl inan ki normal bizim 6 yıl oldu sidik yarıştırmak istemem ama gerçekten sabırlı olmak lazım stressle olcak şey değil kilo varsa eğer vermeye calış çok etkiliyo gebe kalmayı erkeklerde de öyle spermden dolayı çünkü hormonlar kilodan etkileniyo üreme organları yavaşlıyo kadında yumurtalar felan vitamin al d vitamin folikasit ve inositol iç yumurtalıkları destekler
Aynı markalardan almamıştım ondan netleşip netleşmediğini bilmiyorumNetleşiyorsa aslında beta baktırsan daha iyi değil mi
- 17 Aralık 2023
- 90
- 23
- 8
- 28
Aman takılma öyle şeylere git bi beta baktır. Beklerken heyecanın en dorukta olsun. Pozitif gelirse uç havalara. Negatif gelirse üzülme bir daha ki aya umut etAynı markalardan almamıştım ondan netleşip netleşmediğini bilmiyorum
Tam da beta 0.1 olduğunu görünce sizin bildiriminiz geldi artık bir sonraki ayaAman takılma öyle şeylere git bi beta baktır. Beklerken heyecanın en dorukta olsun. Pozitif gelirse uç havalara. Negatif gelirse üzülme bir daha ki aya umut et