1.5 yıldır negatif bıktırdı gidip kan bile vermek istemiyorum adet olmazsam vericemYarında yapın önemli olan silikte olsa ikinci çizgiyi görmek bence var yoksa diğer testler direkt tek çizgi çıkardı.. sabah bir daha yapın bence
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu testler hep yanıltıyor mu ? Bakar mısınız
- Konu Sahibi ege_aydin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim ilk başlarda olmuştu kasıklarım ve belimde hafıf ağrı vardı adet olacakms gıbı ilk haftalarda vardı ve mıde bulantısı vardı aşırıEvet yarın adet günüm beklicem bazen testler insanı yanıltıyor. Kasıklarımda hafif ağrı var gebelikte oluyor mu böyle
Benim ilk başlarda olmuştu kasıklarım ve belimde hafıf ağrı vardı adet olacakms gıbı ilk haftalarda vardı ve mıde bulantısı vardı aşırı
Sabahki kaset testim böyle sizce test bozuk mu
L
bozukEki Görüntüle 3515835
Evet bozuk bence erken gebelik testleri var onlardan yap istersenEki Görüntüle 3515835
Aslında yaptım pozitifti ya. Kan negatif çıktı 3 gün önce. Yani 3 gün önce bat günümdü. 35 günde 1 adet oluyorum. Hala da gelmedi göğsüm emzirir gibi sızlıyor anlamadım hafif bel ağrım var beyaz akıntım var. Bir türlü olmadı nedenseEvet bozuk bence erken gebelik testleri var onlardan yap istersen
Aslında yaptım pozitifti ya. Kan negatif çıktı 3 gün önce. Yani 3 gün önce bat günümdü. 35 günde 1 adet oluyorum. Hala da gelmedi göğsüm emzirir gibi sızlıyor anlamadım hafif bel ağrım var beyaz akıntım var. Bir türlü olmadı nedense
Geç föllenme olabilir miEvet bozuk bence erken gebelik testleri var onlardan yap istersen
- 7 Aralık 2024
- 219
- 56
- 13
- 35
Ay evet ta bi de resmen ilk saniyede çıkmışlardı kaset bile artık güvenmiyorumAçılan konularda okuyorum testlerde sorun var galiba ya herkeste silik gösteriyor ama kan verince negatif
Tuhaf değil mi
Farklı markalar deneyim ki hepsi aynı mı çıkaracak diye baktım fakat hepsi silik çıktı. Hatta baya belliydiHepsinin silik çıkması gebe olmadığınızı göstermez ki neden bukadar para harcadınız ? Adetiniz geçsin gecikirse zaten hcg arttıkca koyulaşıcak testler kan verirdiniz direk gecikince
Farklı markalar deneyim ki hepsi aynı mı çıkaracak diye baktım fakat hepsi silik çıktıHepsinin silik çıkması gebe olmadığınızı göstermez ki neden bukadar para harcadınız ? Adetiniz geçsin gecikirse zaten hcg arttıkca koyulaşıcak testler kan verirdiniz direk gecikince
Adetin kaç gün gectıFarklı markalar deneyim ki hepsi aynı mı çıkaracak diye baktım fakat hepsi silik çıktı
- 7 Ağustos 2016
- 1.686
- 1.054
- 133
Bu 4.gün ve şuan kaset yaptım yine başka marka yine silik anlamıyorum benimle dalga geçiyor bu testler sanırımAdetin kaç gün gectı
Ayy ben de gecikince bi de bu ay soğan kürü yaptım umutlanmıştımBende böyle hep test yapar hayalet çizgi arar yanlış pozitif gorur kanda negtifi görür hasta olurdum inşallah hamilesindir konu sahibi
Benimde hep silik çıkardı en son freely de gördüm pozitifi belli belirsizdi tabi ama tekrar kan verebilirsiniz kan ne zaman vermiştinis?Ayy ben de gecikince bi de bu ay soğan kürü yaptım umutlanmıştım
- 2 Aralık 2024
- 1.084
- 431
- 38
Bu hangi marka acabaBenim testim daha silikti çok zor gözünüyordu değerim 7 çıkmıştı bence bir kan verin Eki Görüntüle 3515040
- 30 Kasım 2017
- 8.680
- 1
- 4.346
- 173
Adetin geçmeden koyulaşma ihtimali düşük HCG değeriyle alakalı adet geciktikce hormon artarak koyulaşma gösterir umarım vardır gebelikFarklı markalar deneyim ki hepsi aynı mı çıkaracak diye baktım fakat hepsi silik çıktı. Hatta baya belliydi
- 17 Aralık 2023
- 90
- 23
- 8
- 28
Canım hamile gözüküyorsun ama belli ki daha yeni ? Tekrar baktın mı veya doktora gittin mi ?Freely yaptım böyle çıktı artık psikolojik mi görüyorum bilemedimEki Görüntüle 3514951