• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu testler hep yanıltıyor mu ? Bakar mısınız

Evet yarın adet günüm beklicem bazen testler insanı yanıltıyor. Kasıklarımda hafif ağrı var gebelikte oluyor mu böyle
Benim ilk başlarda olmuştu kasıklarım ve belimde hafıf ağrı vardı adet olacakms gıbı ilk haftalarda vardı ve mıde bulantısı vardı aşırı

Benim ilk başlarda olmuştu kasıklarım ve belimde hafıf ağrı vardı adet olacakms gıbı ilk haftalarda vardı ve mıde bulantısı vardı aşırı
IMG_4867.jpeg

Sabahki kaset testim böyle sizce test bozuk mu

Evet bozuk bence erken gebelik testleri var onlardan yap istersen
Aslında yaptım pozitifti ya. Kan negatif çıktı 3 gün önce. Yani 3 gün önce bat günümdü. 35 günde 1 adet oluyorum. Hala da gelmedi göğsüm emzirir gibi sızlıyor anlamadım hafif bel ağrım var beyaz akıntım var. Bir türlü olmadı nedense

Aslında yaptım pozitifti ya. Kan negatif çıktı 3 gün önce. Yani 3 gün önce bat günümdü. 35 günde 1 adet oluyorum. Hala da gelmedi göğsüm emzirir gibi sızlıyor anlamadım hafif bel ağrım var beyaz akıntım var. Bir türlü olmadı nedense
Evet bozuk bence erken gebelik testleri var onlardan yap istersen
Geç föllenme olabilir mi

Hepsinin silik çıkması gebe olmadığınızı göstermez ki neden bukadar para harcadınız ? Adetiniz geçsin gecikirse zaten hcg arttıkca koyulaşıcak testler kan verirdiniz direk gecikince

Açılan konularda okuyorum testlerde sorun var galiba ya herkeste silik gösteriyor ama kan verince negatif
Tuhaf değil mi

Hepsinin silik çıkması gebe olmadığınızı göstermez ki neden bukadar para harcadınız ? Adetiniz geçsin gecikirse zaten hcg arttıkca koyulaşıcak testler kan verirdiniz direk gecikince
Farklı markalar deneyim ki hepsi aynı mı çıkaracak diye baktım fakat hepsi silik çıktı. Hatta baya belliydi

Farklı markalar deneyim ki hepsi aynı mı çıkaracak diye baktım fakat hepsi silik çıktı

Bende böyle hep test yapar hayalet çizgi arar yanlış pozitif gorur kanda negtifi görür hasta olurdum :( inşallah hamilesindir konu sahibi

Farklı markalar deneyim ki hepsi aynı mı çıkaracak diye baktım fakat hepsi silik çıktı. Hatta baya belliydi
Adetin geçmeden koyulaşma ihtimali düşük HCG değeriyle alakalı adet geciktikce hormon artarak koyulaşma gösterir umarım vardır gebelik

Back
X