Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu testler hep yanıltıyor mu ? Bakar mısınız
- Konu Sahibi ege_aydin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Mart 2012
- 5.407
- 1.524
- 448
- 22 Şubat 2019
- 484
- 193
- 103
- 28
Ben artımedin hiçbir gebelik testine güvenmiyorum ne kaset testine nede erken gebelik testine tam bir hüsran testi anlayacağınız bence reglinizin gecikmesini bekleyin testlerle uğraşmayın gidip kan verin regli gecikmenizin 2.veya 3.günüEki Görüntüle 3514738
Merhaba canlar. Yarın adet günüm ama bugün kaset test negatif gibiydi. Eşim artımedin erken gebelik testini bulabilmiş o da böyle. Şuan yazarken 5.dakkası. Aslında gerçeği daha net ama bilemedim markadan dolayı. Sizce var mı
Ben artımedin hiçbir gebelik testine güvenmiyorum ne kaset testine nede erken gebelik testine tam bir hüsran testi anlayacağınız bence reglinizin gecikmesini bekleyin testlerle uğraşmayın gidip kan verin regli gecikmenizin 2.veya 3.günü
Bakın bu da artımed kaset test şuan yaptım afedersiniz idrarı bile üstünde. Artık bıktım ya şu forum bile moral bozuyor :/ yanılma payı var mıdır sizce bir de dün negatifti ya
Kaset testi de pozitif ya birine şaka yapmak için bu testi alcan bence insanın morali bozuluyorArtimed guvenilir degil. Gecmesini bekleyip kaset testi yapin bence de
- 17 Mart 2012
- 5.407
- 1.524
- 448
Baska marka alip deneyin bence ya. Artimede guven olmazKaset testi de pozitif ya birine şaka yapmak için bu testi alcan bence insanın morali bozuluyor
- 22 Şubat 2019
- 484
- 193
- 103
- 28
Canım yani siliklik gördüm bence muallakta kalma yarın git kan ver varsa bile çok çok yenidir inan bende çok yalancı pozitif aldım bu artımed markadan o yüzden beklenti içine girme diye söylüyorum söylüyoruz inşallah gebesindir canım benimEki Görüntüle 3514744
Bakın bu da artımed kaset test şuan yaptım afedersiniz idrarı bile üstünde. Artık bıktım ya şu forum bile moral bozuyor :/ yanılma payı var mıdır sizce bir de dün negatifti ya
Başka marka denesem veya artımedin diğer testlerine de baksam gğn geçtikçe koyulaşma olursa kan vericem hem evdekiler bitsin yoruldum negatiflerden çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinCanım yani siliklik gördüm bence muallakta kalma yarın git kan ver varsa bile çok çok yenidir inan bende çok yalancı pozitif aldım bu artımed markadan o yüzden beklenti içine girme diye söylüyorum söylüyoruz inşallah gebesindir canım benim
- 22 Şubat 2019
- 484
- 193
- 103
- 28
Rica ederim canım benim Haberdar et bizimleBaşka marka denesem veya artımedin diğer testlerine de baksam gğn geçtikçe koyulaşma olursa kan vericem hem evdekiler bitsin yoruldum negatiflerden çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
- 12 Nisan 2024
- 387
- 188
- 18
- 27
Ben bugün artımed kaset testini yaptım silik çizgi falan yok direk negatif çıktı bence siz hamilesinizEki Görüntüle 3514744
Şuan freely diye gebelik testi aldım böyle çıktı bu da mı güvenilir değil acabaRica ederim canım benim Haberdar et bizimle
Freely yaptım böyle çıktı artık psikolojik mi görüyorum bilemedimBen bugün artımed kaset testini yaptım silik çizgi falan yok direk negatif çıktı bence siz hamilesiniz
Bu arada hemen yaptım beklemedim yani eskiden saatlerce beklerdimFreely yaptım böyle çıktı artık psikolojik mi görüyorum bilemedimEki Görüntüle 3514951
- 31 Mart 2023
- 609
- 209
- 23
Eski testleriniz bozuk olabilir, testiniz negatif duruyor içinize sinmiyor ise yarın kesin kan verin erkenden belli olur test yaptıkça strese girersinizBu arada hemen yaptım beklemedim yani eskiden saatlerce beklerdim
- 12 Kasım 2020
- 232
- 220
- 53
- 35
- 25 Mayıs 2024
- 775
- 782
- 18
Görünüyor canım, marka hakkında bilgim yok ama. Bebişin seninledir inşallah yarın kan ver bence netleşsinŞuan freely diye gebelik testi aldım böyle çıktı bu da mı güvenilir değil acaba
Eki Görüntüle 3514949
Ay inşallah yaBence hamilesiniz 2.cizgj gozukuyor
İnşallah bayadır bu şekilde görmüyordum adet olmazsam kan veririmGörünüyor canım, marka hakkında bilgim yok ama. Bebişin seninledir inşallah yarın kan ver bence netleşsin