Bu testler çıldırtacak beni 😞

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
963
73
Kızlar
Adetim 10 gündür gecikiyor
2. Gününde test yapmıştım çok net şekilde pozitifti
Hemen sabahı gidip kan verdim sonuç 0.1 (5 saat bekletttiler sonuç için makina bozuk Bahanesiyle)

bugün 10. Günüm hala adet olmadım göğüslerimde dolgunluk ve belirgin damarlar oluştu arada bir kasıklarımda batmalar oluyor
Şimdi test yaptım önce böyle belli belirsiz bişey çıktı sonra yok oldu
daha net olan 2. Gün gecikmemde yaptığın test.
Yine Gebelik yok sanırım
bu yalancı çizgileri gören oldu mu hiç?

Eklentiler

• F07EB270-6503-4A18-9FDC-F8E9804DFB93.png
    415,1 KB · Görüntüleme: 115
  • 537D6D2A-C3B8-4336-9504-5DA8BFB2E572.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 113
Evet ilki pozitif çıkmış çok net bir şekilde kan vermişsin gebelik yok demek diğer test bozuk gibi geldi bana keşke tekrar yapsaydin herhangi bir belirtin var mı batma ve göğüs dolgunluk dışında

İkisi de aynı marka sanırım ve bu tesler sorunlu gb dağılmış hep, başka bir marka ile testi tekrarlasanız?

Evet ilki pozitif çıkmış çok net bir şekilde kan vermişsin gebelik yok demek diğer test bozuk gibi geldi bana keşke tekrar yapsaydin herhangi bir belirtin var mı batma ve göğüs dolgunluk dışında
Halsizlik aşırı uyku ekşi yeme isteği
Midemde hep bi doluluk var gibi hissediyorum
göğüslerimde damarlar belirdi bide şimdilik farkettiğim belirtiler bunlar

Halsizlik aşırı uyku ekşi yeme isteği
Midemde hep bi doluluk var gibi hissediyorum
göğüslerimde damarlar belirdi bide şimdilik farkettiğim belirtiler bunlar
Anladim saydıklarınoz gebelik belirtileri arasında ama nasıl kan da çıkmaz bunu anlamadım tekrar kan testi verin bence başka bir yerde ama umarım hayırlı olur sonuç

Anladim saydıklarınoz gebelik belirtileri arasında ama nasıl kan da çıkmaz bunu anlamadım tekrar kan testi verin bence başka bir yerde ama umarım hayırlı olur sonuç
Adet gecikmemin 2. Günü kan vermiştim
Bugün 10 gün oldu
Normalde adetten önce lekelerim başlardı leke dahi yok bu ay
Sıvı akıntım oluyor bazen o kadar

Aslında adetiniz yeterince gecikmiş, farklı bir test markasıyla yarın sabah ilk idrarla yeniden deneyin derim
Testime yarım saat sonra bakınca sanki çizgi görür gibi oldum siz görebildiniz mi

Eklentiler

• 678D674A-DCC5-4A88-98A0-39ACF28FAFC8.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 101
  • 76CD796F-466F-438B-BBD7-99F8B44C5AEE.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 96
Evet ikinci çizgi kesinlikle var, bir iki gün bekleyip kan verin yeniden
Hamile olduğumu ilk defa hissediyorum bu yüzden bu kadar ısrarcıyım
İlk defa göğüslerimde Mavi damarlar gördüm
İlk defa göğüslerim adet olacak gibi değil de farklı şekilde dolgun
İlk defa karnımda adet sancısı yok ve benzer bir sürü belirti
Dua edin lütfen

Yaradanım gönlünüze göre versin canım benim, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, çok isteyen kim varsa kucakları dolsun

Merhaba çizgiler anında mı çıktı yoksa üzerinden zaman geçti mi. Miratech de zaman geçtikten sonra pozitife döndüğünü çok duymuştum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…