- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 963
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Evet ilki pozitif çıkmış çok net bir şekilde kan vermişsin gebelik yok demek diğer test bozuk gibi geldi bana keşke tekrar yapsaydin herhangi bir belirtin var mı batma ve göğüs dolgunluk dışındaKızlar
Adetim 10 gündür gecikiyor
2. Gününde test yapmıştım çok net şekilde pozitifti
Hemen sabahı gidip kan verdim sonuç 0.1 (5 saat bekletttiler sonuç için makina bozuk Bahanesiyle)
bugün 10. Günüm hala adet olmadım göğüslerimde dolgunluk ve belirgin damarlar oluştu arada bir kasıklarımda batmalar oluyor
Şimdi test yaptım önce böyle belli belirsiz bişey çıktı sonra yok oldu
daha net olan 2. Gün gecikmemde yaptığın test.
Yine Gebelik yok sanırım
bu yalancı çizgileri gören oldu mu hiç?
Kızlar
Hemen sabahı gidip kan verdim sonuç 0.1 (5 saat bekletttiler sonuç için makina bozuk Bahanesiyle)
bugün 10. Günüm hala adet olmadım göğüslerimde dolgunluk ve belirgin damarlar oluştu arada bir kasıklarımda batmalar oluyor
Yine Gebelik yok sanırım
Halsizlik aşırı uyku ekşi yeme isteğiEvet ilki pozitif çıkmış çok net bir şekilde kan vermişsin gebelik yok demek diğer test bozuk gibi geldi bana keşke tekrar yapsaydin herhangi bir belirtin var mı batma ve göğüs dolgunluk dışında
Bir kaç gün geçmesini beklesem mi yoksa hemen yarın alıp mı yapsamİkisi de aynı marka sanırım ve bu tesler sorunlu gb dağılmış hep, başka bir marka ile testi tekrarlasanız?
Anladim saydıklarınoz gebelik belirtileri arasında ama nasıl kan da çıkmaz bunu anlamadım tekrar kan testi verin bence başka bir yerde ama umarım hayırlı olur sonuçHalsizlik aşırı uyku ekşi yeme isteği
Midemde hep bi doluluk var gibi hissediyorum
göğüslerimde damarlar belirdi bide şimdilik farkettiğim belirtiler bunlar
Adet gecikmemin 2. Günü kan vermiştimAnladim saydıklarınoz gebelik belirtileri arasında ama nasıl kan da çıkmaz bunu anlamadım tekrar kan testi verin bence başka bir yerde ama umarım hayırlı olur sonuç
Tekrar verin benceAdet gecikmemin 2. Günü kan vermiştim
Bugün 10 gün oldu
Normalde adetten önce lekelerim başlardı leke dahi yok bu ay
Sıvı akıntım oluyor bazen o kadar
Aslında adetiniz yeterince gecikmiş, farklı bir test markasıyla yarın sabah ilk idrarla yeniden deneyin derimBir kaç gün geçmesini beklesem mi yoksa hemen yarın alıp mı yapsam
Testime yarım saat sonra bakınca sanki çizgi görür gibi oldum siz görebildiniz miAslında adetiniz yeterince gecikmiş, farklı bir test markasıyla yarın sabah ilk idrarla yeniden deneyin derim
Evet ikinci çizgi kesinlikle var, bir iki gün bekleyip kan verin yenidenTestime yarım saat sonra bakınca sanki çizgi görür gibi oldum siz görebildiniz mi
Hamile olduğumu ilk defa hissediyorum bu yüzden bu kadar ısrarcıyımEvet ikinci çizgi kesinlikle var, bir iki gün bekleyip kan verin yeniden
Yaradanım gönlünüze göre versin canım benim, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, çok isteyen kim varsa kucakları dolsunHamile olduğumu ilk defa hissediyorum bu yüzden bu kadar ısrarcıyım
İlk defa göğüslerimde Mavi damarlar gördüm
İlk defa göğüslerim adet olacak gibi değil de farklı şekilde dolgun
İlk defa karnımda adet sancısı yok ve benzer bir sürü belirti
Dua edin lütfen
Merhaba çizgiler anında mı çıktı yoksa üzerinden zaman geçti mi. Miratech de zaman geçtikten sonra pozitife döndüğünü çok duymuştum çünküKızlar
Yine Gebelik yok sanırım
İlk 10 dk içinde çıkmıştı canımMerhaba çizgiler anında mı çıktı yoksa üzerinden zaman geçti mi. Miratech de zaman geçtikten sonra pozitife döndüğünü çok duymuştum çünkü
İlk 10 dk içinde çıkmıştıcanbu miratech markasında hepimizin basına geldi maalesef üretimden kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum artık♀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?