• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU testi yorumlar mısınız lütfen

nihan34

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
86
42
613
İstanbul
Merhaba arkadaşlar reglime 2 gün var dayanamadım akşam işyen gelince test yaptım. ama emin olamadım paronaya yapmak istemedim. Sizin fikriniz nedir.böyle bir sonuç tecrübe eden var mı?

Eklentiler

• 20180430_233105.jpg
    20180430_233105.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 267
  • 20180430_233057.jpg
    20180430_233057.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 260
hamilesiniz hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar reglime 2 gün var dayanamadım akşam işyen gelince test yaptım. ama emin olamadım paronaya yapmak istemedim. Sizin fikriniz nedir.böyle bir sonuç tecrübe eden var mı?
Var bence ama sabah ilk idrarla dene bence daha koyu çıkar

Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun. Istersen kan testi yaptir istersen adet gununde tekrar idrar testi yap..

Var gibi :) keşke sabahı bekleyip ilk idrarla yapsaydınız diyeceğim de bilirim o sabırsızlıkları:)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah dediğiniz gibidir. Bundan önce düşük yaptığım için korkuyorum çok.

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :)

Back