Bu test pozitif mi

Heh bende bunu anlamadım canım 3 çizgi ne alaka birde en iyi markasını aldım net olsun diye beni daha çok karamsar etti :₺
Karamsar olcak hiccbisey yok canim baska bi testle sabah ilk idrarla tekrarla eger dayanamiyosan birazdan yine yap ama sivi alimina dikkat et ve tutmaya calis oyle yap olcak kizlar eninde sonunda biz de basaricaz cok yorucu bi yolculuk ama dayancazz

Karamsar olcak hiccbisey yok canim baska bi testle sabah ilk idrarla tekrarla eger dayanamiyosan birazdan yine yap ama sivi alimina dikkat et ve tutmaya calis oyle yap olcak kizlar eninde sonunda biz de basaricaz cok yorucu bi yolculuk ama dayancazz
Çok tatlısın ya maşallah yarın sabah alıcam inşallah :)

Çok tatlısın ya maşallah yarın sabah alıcam inşallah :)
Sende oylesin canim sonucu yazin banada bende aralik ayinda baslicam testlere stres sinir yapmiyorum kahve diyetine girdim gün asiri regl olana kadar iliskiye devam zararli olan herseyden kaciyorum ve her gun havuc yiyorum kendime de esime de birer tane hic uzulcek bisey yok basarcaz

Ne güzel yorum yaptın öyle bende arkadaşla aynı durumdayım bide öyle bir sitresteyim ki
Bizim en stressiz olmamiz gereken zaman cok istiyoruz evet ama engelliyoruz da boyle yaparak yapmayin hic gerek yok gercekten pozitif dusuncez

Bir gün elbet başaracağız ve biz burda minnik bebişlerin hareketlerini konuşacağız inşallah

Bizim en stressiz olmamiz gereken zaman cok istiyoruz evet ama engelliyoruz da boyle yaparak yapmayin hic gerek yok gercekten pozitif dusuncez
Evet birgün bizimde hayallerimiz gerçek olcak canım ilk defe bu ay çatlatma iğnesi vuruldum Perşembe günü yani üç güne regl olmam gerekiyor bugün kasığımda ara sıra ağrı oldu korktum regl diye açıkçası

İgne konusunda pek bi bilgim yok okudugum kadar biliyorum ama ben normal diye biliyorum agrilar olabiliyomus. Eger yasak yoksa iliskiye devam et canim ihtimalleri kesinlestirmek icin bir gun ara ve iliski. Cunku gec dollenme erken dollenme var bisuru sey var

Ay inanır mısın regle 3 gün kaldı ama hiç yapasim yok bu ara yoruluyor insan artık iğne sonrasını iyi değerlendirdim ama yani yarın yumurtlamamin 12.gunu test yapsam çıkarmı sence

Ay inanır mısın regle 3 gün kaldı ama hiç yapasim yok bu ara yoruluyor insan artık iğne sonrasını iyi değerlendirdim ama yani yarın yumurtlamamin 12.gunu test yapsam çıkarmı sence
Zaten 12-14 gun diye biliyorum bence cikar kuzum

Amin canım inşallah yarın ilk idrarla yapım bakalım korkuyorum negatif cikicak diye
Ben o testlere baka baka cizgi olduguna ikna oluyodum artik ama yoktu o yuzden biraktim rahat bi sekilde yap bak sen stres yapinca ay dur ben gozukeyim demiyo ben cok yaptim hic demedi dua edelim tutmus olsun insallahhh

Valla insan kafayı yiyor canım
Ben gecen ay gunde 4 er test yapiyodum kafayi yemistim cidden hatta ben psikoloğa falan mi gitsem dedim sonra topladim Allahtan kendimi hamile deli olcaktim az kalsin bu isin sonunda

adetime 12 gün var bi kaç gündür bel ve kasık ağrımdan dolayı test yapmak istedim bu kuruma çizgisi midir

adetime 12 gün var bi kaç gündür bel ve kasık ağrımdan dolayı test yapmak istedim bu kuruma çizgisi midir

Eklentiler

• IMG_6629.jpeg
    140,6 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…