- 15 Temmuz 2024
- 280
- 77
- 33
-
- Konu Sahibi pitircikkurdu
Karamsar olcak hiccbisey yok canim baska bi testle sabah ilk idrarla tekrarla eger dayanamiyosan birazdan yine yap ama sivi alimina dikkat et ve tutmaya calis oyle yapHeh bende bunu anlamadım canım 3 çizgi ne alaka birde en iyi markasını aldım net olsun diyebeni daha çok karamsar etti :₺
Çok tatlısın ya maşallahKaramsar olcak hiccbisey yok canim baska bi testle sabah ilk idrarla tekrarla eger dayanamiyosan birazdan yine yap ama sivi alimina dikkat et ve tutmaya calis oyle yapolcak kizlar eninde sonunda biz de basaricaz cok yorucu bi yolculuk ama dayancazz
Ne güzel yorum yaptın öyle bende arkadaşla aynı durumdayım bide öyle bir sitresteyim kiAma kirmizilik var yinesabahi bekleyin ilk idrar cok daha temiz cikarir umutsuzluk yok negatif bile olsa onumuzdeki ay devam lutfen stres yapma cok zararli
Sende oylesin canim sonucu yazin banadaÇok tatlısın ya maşallahyarın sabah alıcam inşallah :)
Bizim en stressiz olmamiz gereken zaman cok istiyoruz evet ama engelliyoruz da boyle yaparak yapmayin hic gerek yok gercekten pozitif dusuncezNe güzel yorum yaptın öyle bende arkadaşla aynı durumdayım bide öyle bir sitresteyim ki
Bir gün elbet başaracağız ve biz burda minnik bebişlerin hareketlerini konuşacağız inşallahSende oylesin canim sonucu yazin banadabende aralik ayinda baslicam testlere stres sinir yapmiyorum kahve diyetine girdim gün asiri regl olana kadar iliskiye devam zararli olan herseyden kaciyorum ve her gun havuc yiyorum kendime de esime de birer tane hic uzulcek bisey yok basarcaz
İnsallah ya o kadar istiyoruz rabbim nasip etsinBir gün elbet başaracağız ve biz burda minnik bebişlerin hareketlerini konuşacağız inşallah
Evet birgün bizimde hayallerimiz gerçek olcak canım ilk defe bu ay çatlatma iğnesi vuruldum Perşembe günü yani üç güne regl olmam gerekiyor bugün kasığımda ara sıra ağrı oldu korktum regl diye açıkçasıBizim en stressiz olmamiz gereken zaman cok istiyoruz evet ama engelliyoruz da boyle yaparak yapmayin hic gerek yok gercekten pozitif dusuncez
İgne konusunda pek bi bilgim yok okudugum kadar biliyorum ama ben normal diye biliyorum agrilar olabiliyomus. Eger yasak yoksa iliskiye devam et canim ihtimalleri kesinlestirmek icin bir gun ara ve iliski. Cunku gec dollenme erken dollenme var bisuru sey varEvet birgün bizimde hayallerimiz gerçek olcak canım ilk defe bu ay çatlatma iğnesi vuruldum Perşembe günü yani üç güne regl olmam gerekiyor bugün kasığımda ara sıra ağrı oldu korktum regl diye açıkçası
Ay inanır mısın regle 3 gün kaldı ama hiç yapasim yok bu araİgne konusunda pek bi bilgim yok okudugum kadar biliyorum ama ben normal diye biliyorum agrilar olabiliyomus. Eger yasak yoksa iliskiye devam et canim ihtimalleri kesinlestirmek icin bir gun ara ve iliski. Cunku gec dollenme erken dollenme var bisuru sey var
Zaten 12-14 gun diye biliyorum bence cikar kuzumAy inanır mısın regle 3 gün kaldı ama hiç yapasim yok bu arayoruluyor insan artık iğne sonrasını iyi değerlendirdim ama yani yarın yumurtlamamin 12.gunu test yapsam çıkarmı sence
İnşaallah canım dua et nolurZaten 12-14 gun diye biliyorum bence cikar kuzum
Etmem mi hic Allah’ım gönlünden geceni versin cift cizgiyi gör insallahİNS
İnşaallah canım dua et nolur
Etmem mi hic Allah’ım gönlünden geceni versin cift cizgiyi gör insallah
Ben o testlere baka baka cizgi olduguna ikna oluyodum artik ama yoktuAmin canım inşallah yarın ilk idrarla yapım bakalım korkuyorum negatif cikicak diye
Valla insan kafayı yiyor canımBen o testlere baka baka cizgi olduguna ikna oluyodum artik ama yoktuo yuzden biraktim rahat bi sekilde yap bak sen stres yapinca ay dur ben gozukeyim demiyo ben cok yaptim hic demedi dua edelim tutmus olsun insallahhh
Ben gecen ay gunde 4 er test yapiyodum kafayi yemistim cidden hatta ben psikoloğa falan mi gitsem dedim sonra topladim Allahtan kendimi hamile deli olcaktim az kalsin bu isin sonundaValla insan kafayı yiyor canım
Benimde pskolojim pertBen gecen ay gunde 4 er test yapiyodum kafayi yemistim cidden hatta ben psikoloğa falan mi gitsem dedim sonra topladim Allahtan kendimi hamile deli olcaktim az kalsin bu isin sonunda