- 28 Şubat 2020
- 107
- 83
-
- Konu Sahibi pitircikkurdu
eşim gelirken nöbetçiden test istesem, sizce sabah mı yapayım akşam mı tekrarSiz duşkeyken cok fazla sicak su buhari oldugu icin bi ihtimal diyorum cunku testler oda sicakliginda yapilmali .... sicaklik ve sogukluk testleri etkiler ..
bu testiniz görünür pozitif eger imkaniniz varsa 3 tane istiyin bu akşam bir tane yapsrsinizeşim gelirken nöbetçiden test istesem, sizce sabah mı yapayım akşam mı tekrar
bu testiniz görünür pozitif eger imkaniniz varsa 3 tane istiyin bu akşam bir tane yapsrsinizsıvı almayin bekleyin diger ikisini emin olmak icin sabah ilk idrarla ayni idrarla ayni anda yapın ben olumlu sonuc alacaginiza inaniyorum
Bekliyorum haber vermeyi ihmal etmeyinTeşekkür ederim yardımınız için.. ikinciyi yapınca buraya da atacağım
Bunu yeni yaptım. Bu da çok belirsiz flashla zor görünüyorbu testiniz görünür pozitif eger imkaniniz varsa 3 tane istiyin bu akşam bir tane yapsrsinizsıvı almayin bekleyin diger ikisini emin olmak icin sabah ilk idrarla ayni idrarla ayni anda yapın ben olumlu sonuc alacaginiza inaniyorum
Ben görüyorum canım bide 10 dakika sonrasını at bakalım bunda da görünüyorBunu yeni yaptım. Bu da çok belirsiz flashla zor görünüyor
İkinci bi test yapıp attım bakar mısınızzzMarkasi ne canim testin. Kuruma cizgisinde pembelik olmaz ben pembelik goruyorum kac dakikada cikti
Bu 5. Dk böyle oldu, sonra aynı kaldı. Yarım saattir böyle bekliyor testBen görüyorum canım bide 10 dakika sonrasını at bakalım bunda da görünüyor
Yarin sabah ilk idrarla olan daha net olacak ve koyulasma olucatir yada direk kan verin hayirli ugurlu olsun
Amin kan verince haber veeeeerrrAyy sizi de tebrik ederim çok sağolunsağlıkla gelsinler inşallah
Ama kirmizilik var yineBunu yeni yaptım. Bu da çok belirsiz flashla zor görünüyor
Canim testte 3 tane cizgi var bozuk gibi buEki Görüntüle 3510043 Merhaba kızlar adetime 1 gün kala test yaptım . Çok belirtim var ama diye yaptım ama yok mu var benim gibi bunu yaşayan var mı
Eki Görüntüle 3510043 Merhaba kızlar adetime 1 gün kala test yaptım . Çok belirtim var ama diye yaptım ama yok mu var benim gibi bunu yaşayan var mı
Heh bende bunu anlamadım canım 3 çizgi ne alaka birde en iyi markasını aldım net olsun diyeCanim testte 3 tane cizgi var bozuk gibi bu
Bencede canım ben sabah tekrar alım denim çok yoğun duygularım ve belirtileri var hayırlısı inşallahcanım merhaba. ben silik bir çizgi gördüm. benimde adete bir gün var silik çıktı böyle. tekrar test yapabilicek durumdaysan tekrarla bence.