5 dakika içindeyse pozitif gibi. Yarın tekrarla benceArkadaşlar testte böyle bi çizgi cikti bu testin çizgisi midir pozitif mi anlayamadim
Pozitif gibi duruyor ama bozukta olabilir çok damlatmışta olabilirsin. Yarın tekrarla bence testi ama bu marka pek iyi değil. Bi de bebetime dışında başka bi markayla dene.Arkadaşlar testte böyle bi çizgi cikti bu testin çizgisi midir pozitif mi anlayamadim
Aceleden cok damlatmış olabilirim. Cok damlatinca pozitif mi cikiyor? Bebetime degil al bi diye bi testti.Pozitif gibi duruyor ama bozukta olabilir çok damlatmışta olabilirsin. Yarın tekrarla bence testi ama bu marka pek iyi değil. Bi de bebetime dışında başka bi markayla dene.
Pozitif çıkmaz tabi ama emin olman açısından dedim. Dağılmış ya ondan dağılmıştır büyük ihtimalle. Al bi de pek iyi değil bebe time da. Ama pozitif sonuç genelde doğru çıkıyor. Sen yine de başka bi test daha yapmadan kan verme.Aceleden cok damlatmış olabilirim. Cok damlatinca pozitif mi cikiyor? Bebetime degil al bi diye bi testti.
Tamam canim cok tesekkur ederim. Yarin bi test daha yapim o zamanPozitif çıkmaz tabi ama emin olman açısından dedim. Dağılmış ya ondan dağılmıştır büyük ihtimalle. Al bi de pek iyi değil bebe time da. Ama pozitif sonuç genelde doğru çıkıyor. Sen yine de başka bi test daha yapmadan kan verme.
Ayy insallahPozitif bence.
Tesekkur ederim.2.bir çizgi görüyorum biraz dagilma olmus .Yarin tekrar yapın idrari az damlatin.
Tamam canim tekrarlicam. İnsallah pozitiftir5 dakika içindeyse pozitif gibi. Yarın tekrarla bence
Rica ederim canım. Yarın ki de pozitif olur inşallah.Tamam canim cok tesekkur ederim. Yarin bi test daha yapim o zaman
Hadi inşallah güzel bi değer çıkar.Tekrar yaptim testi oncomed diye bir testle o da pozitif cikti. Kan testindeyim simdi
Ooo süper o zamanTekrar yaptim testi oncomed diye bir testle o da pozitif cikti. Kan testindeyim simdi
Kızlar gittim doktora kan testi yaptirdim 14.32 cikti doktor dedi %90 hamilesin. Daha cok kucuk dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?