Gebeliğe Hazırlık Bu test pozitif mi? bakın lütfen.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melek9496

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
36
35
18
Arkadaşlar testte böyle bi çizgi cikti bu testin çizgisi midir pozitif mi anlayamadim

Eklentiler

• 15FA897B-1FC3-4CF0-ABF2-F9955DDE7D3C.jpeg
    20,8 KB · Görüntüleme: 210
2.bir çizgi görüyorum biraz dagilma olmus .Yarin tekrar yapın idrari az damlatin.

Arkadaşlar testte böyle bi çizgi cikti bu testin çizgisi midir pozitif mi anlayamadim
Pozitif gibi duruyor ama bozukta olabilir çok damlatmışta olabilirsin. Yarın tekrarla bence testi ama bu marka pek iyi değil. Bi de bebetime dışında başka bi markayla dene.

Pozitif gibi duruyor ama bozukta olabilir çok damlatmışta olabilirsin. Yarın tekrarla bence testi ama bu marka pek iyi değil. Bi de bebetime dışında başka bi markayla dene.
Aceleden cok damlatmış olabilirim. Cok damlatinca pozitif mi cikiyor? Bebetime degil al bi diye bi testti.

Aceleden cok damlatmış olabilirim. Cok damlatinca pozitif mi cikiyor? Bebetime degil al bi diye bi testti.
Pozitif çıkmaz tabi ama emin olman açısından dedim. Dağılmış ya ondan dağılmıştır büyük ihtimalle. Al bi de pek iyi değil bebe time da. Ama pozitif sonuç genelde doğru çıkıyor. Sen yine de başka bi test daha yapmadan kan verme.

Tamam canim cok tesekkur ederim. Yarin bi test daha yapim o zaman

Kızlar gittim doktora kan testi yaptirdim 14.32 cikti doktor dedi %90 hamilesin. Daha cok kucuk dedi

Canım hayırlı olsun ,Allah sağlıkla büyütsün bebisini içinde sonra kucağında :) adetin geçmiş miydi kaçıncı günde öğrendin acaba
Kızlar gittim doktora kan testi yaptirdim 14.32 cikti doktor dedi %90 hamilesin. Daha cok kucuk dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…