Bu test geçersiz mi demek, bakar mısınız lütfen?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Flam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Flam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
141
2
118
Samsun
Merhaba kızlar, adetime bir gün var ve bugün sabah yaptığım test sonucu aşağıdaki gibi, bu test bozuk mu acaba? Ne dersiniz? :18: :37:

$20140311_085538-2.webp

4-5 damla koydum öyle abartılı değildi, ama koyduğum andan itibaren yatay bir çizgi çıktı kıpkırmızı, sonra da bu hale geldi, Control çizgisi de olması gerekenden geç çıktı, şimdi ilk idrarı da harcamış oldum :1:, tekrar yapsam çıkar mı ki? :52:

4-5 damla koydum öyle abartılı değildi, ama koyduğum andan itibaren yatay bir çizgi çıktı kıpkırmızı, sonra da bu hale geldi, Control çizgisi de olması gerekenden geç çıktı, şimdi ilk idrarı da harcamış oldum :1:, tekrar yapsam çıkar mı ki? :52:

Testin varsa yap canım inşallah varsa cıkar

Benim testimde boyle cikmisti bu kadar yogun degildi hafifti sonra gecti benimki pozitifti dgruydu test yanlis degldi bence 1 tane daha yapmanizda fayda var

Benim testimde boyle cikmisti bu kadar yogun degildi hafifti sonra gecti benimki pozitifti dgruydu test yanlis degldi bence 1 tane daha yapmanizda fayda var
.

Merhabalar test sonucum için internette araştırma yaparken mesajınızı okudum , çoktandır kadınlar kulübünü takip ediyordum üye olmak ve size sormak istedim. Sizin anlattığınız gibi benim testimde böyle çıktı ve sonradan kayboldu. Şu anda negatif gösteriyor. Sizinkinde de acaba nefatif mi gösteriyordu yoksa sonradan pozitif mi olmuştu. Çok olmuş siz cevaplayalı ama şansımı denemek istedim belki hayırlatsınız. Allah yavrunuza (yavrularınıza)sıhhatli uzun ömür nasip etsin sizinle birlikte. Şimdiden teşekkürler

Ben yeni katildm arkadaslar bend yaptm bugun yaptm benimd oyle cikti yeniden yapicam inllah cikar

merhabalar yemi katıldım ailenize bende aynı 5 günüm geçti bugün b ir ihtimal yapım dedim test ama idrar bölümüne fazla damlattim doldurdum iyice sonuç böyle cıktı kızımdada yaptigimda test silik çıkmıştı ve 4 haftalık hamile oldgumu öğrendim kafamdaki soru acaba idrar bölümüne fazla idrar damlattigim için testte bir sıkıntı mı oldu

Eklentiler

• IMG-20190611-WA0283.webp
    IMG-20190611-WA0283.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 1.581
  • 20190611_192530.webp
    20190611_192530.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 1.102
merhabalar yemi katıldım ailenize bende aynı 5 günüm geçti bugün b ir ihtimal yapım dedim test ama idrar bölümüne fazla damlattim doldurdum iyice sonuç böyle cıktı kızımdada yaptigimda test silik çıkmıştı ve 4 haftalık hamile oldgumu öğrendim kafamdaki soru acaba idrar bölümüne fazla idrar damlattigim için testte bir sıkıntı mı oldu
Varsa elinizde tekrar edin testi en fazla 3 damla ile.

Back
X