• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu BU TARZ YATAK ODALARINI NASIL BULUYORSUNUZ??

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Kızlar aynen sorum başlıktaki gibi bu tarz country yatak odalarını nasıl buluyorsunuz?? Yorumlarınızı bekliyorum.

11325163_946911332038538_513116862_n.webp

ben çok şık buluyorum ılerıde alırsam kesınlıkle bu tarz modellere bakıcam

Çok kibar geldi banada bir ara country takıntım vardı tam geçti derken böyle yatak odalarını gördükçe yine depreşiyo :))

Başlık kapitone kumaş olursamı daha iyi olur?? Böyle sademi daha iyi??
Kapitone olduğunda cibinlikle birbirini boğabilir diye düşündüm.

Ay Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :KK68:
Ben şirintepede oturuyorum ama yahya kaptanda Cihan hastanesi var biliyormusun??
Orada cafe işletiyoruz ailece bilirim o tarafı da yani :)

Ay Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :KK68:
Ben şirintepede oturuyorum ama yahya kaptanda Cihan hastanesi var biliyormusun??
Orada cafe işletiyoruz ailece bilirim o tarafı da yani :)
Aaa tabiki bilmezmiyim sürekli gittiğimiz hastane meğer ne kadar yakınmışız:)

Aaa tabiki bilmezmiyim sürekli gittiğimiz hastane meğer ne kadar yakınmışız:)

Belkide görmüşüzdür birbirimizi ama bilmeyince tabi.
Bir daha yolun düşerse eğer o tarafa beklerim canım tam cihan hastanesinin önünde her tarafı mosmor olan cafe bizim :)) ismi Cafe moor&restaurant mutlaka uğra beklerim :KK24:

Belkide görmüşüzdür birbirimizi ama bilmeyince tabi.
Bir daha yolun düşerse eğer o tarafa beklerim canım tam cihan hastanesinin önünde her tarafı mosmor olan cafe bizim :)) ismi Cafe moor&restaurant mutlaka uğra beklerim :KK24:
Ayyy gerçekten mi çok teşekkür ederim tabiki uğrarım:KK15:

Ben de çok beğendim, gerçekten harika. ablam evlilik arifesinde. onun için güzel bi öneri oldu hatta:-)

İtici buluyorum.
Hemen hemen son 5-6 yılda evlenen ya da evini yenileyen herkesde belediye dağıtmış gibi olan takım.

ben bu tarzları çok beğeniyorum country yani. ama o perdeyi sevmedim (adı başka bişeyde olabilir :dondurma:)

Çok tatlı Bende bu tarz düşünüyorum hangi markaya ait bu Bilen var mı

Biraz demode gibi bir model gibi geldi. Modern yatak odaları düşünmüyosun sanırım. Bu tarz bi model sevmez misin? şurdan bakabilirisn

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X