- 5 Haziran 2018
- 120
- 21
- 24
- Konu Sahibi Ercannazli17
Merhaba oğlum 21 aylık heyecanlanincada yapar bazen öylesinede yapar boş zamanlarında
Sağ elinin Orta parmağını kullanır işaret yerine..
Orta parmağını işaret parmağını üzerine koyar
Serceyi yüzük parmagını üzerine koyar
Başparmak ile işaret parmağinı değdiriyor şıklatır gibi iki elinle yapar en cok heyecanlanınca yapar ... ???
Resimdeki gibi birkac tanesi uyuyor DEHB olabilirmi ?? Veya Otizm
Komut alıyor al ver gel elimi tut cöpe at gibi
Kelimeleri var ver gel su mama (nene emzik icin kullanir) baba bebe biraz. bu kadar ama bildiği halde kullanmıyor kelimeleri ağlıyor bizde anliyoruz istediğini yapıyoruz veriyoruz bazen kullanır bazen kullanmaz .. tam
mesela telaş yapıyorum akşam su ver der .. doktora psikiatrise goturuyorum otizm değil diyorlar algisi iyi olduğu icin
Haa bazende kendi kendine güler sanki aklına birşey geliyor gülüyor öyle bunuda psikiatrise söyledim öyle zaten aklına komik birşey gelmiştir güldü dedi
Sağ elinin Orta parmağını kullanır işaret yerine..
Orta parmağını işaret parmağını üzerine koyar
Serceyi yüzük parmagını üzerine koyar
Başparmak ile işaret parmağinı değdiriyor şıklatır gibi iki elinle yapar en cok heyecanlanınca yapar ... ???
Resimdeki gibi birkac tanesi uyuyor DEHB olabilirmi ?? Veya Otizm
Komut alıyor al ver gel elimi tut cöpe at gibi
Kelimeleri var ver gel su mama (nene emzik icin kullanir) baba bebe biraz. bu kadar ama bildiği halde kullanmıyor kelimeleri ağlıyor bizde anliyoruz istediğini yapıyoruz veriyoruz bazen kullanır bazen kullanmaz .. tam
mesela telaş yapıyorum akşam su ver der .. doktora psikiatrise goturuyorum otizm değil diyorlar algisi iyi olduğu icin
Haa bazende kendi kendine güler sanki aklına birşey geliyor gülüyor öyle bunuda psikiatrise söyledim öyle zaten aklına komik birşey gelmiştir güldü dedi