• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Bu takım hakkında fikirleriniz?

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
$caeb99bc715118.webp$imgReSize (3).webp$imgReSize.webp$81b7ab12c3e89f.webp$c264c724536773.webp$e6db5390ee941d.webp$b829084e884a89.webp$imgReSize (1).webp$imgReSize (5).webp

ve aldık, hatta geldi kuruldu bile :)

Son düzenleme:
bence oldukça şık bir takım ama bana göre biraz fazla süslü ben sadece bir insanımda

Süslü mü :S ben en sade model olarak onca gezdiğim yerde bunu bulabildim
Yani şatafatlı, avangard, ağır, taşlı vs modelleri sevmediğim için
ama siz neresini süslü buldunuz merak ettim?

Merhaba;

Çok kullanışlı gözüküyor ama ben rengini beğenmedim sadece.

Merhaba;
Mağazada gördüğümü ekledim ben gerçi ancak
Renk olarak bir de siyah-beyaz olanı varmış
Bu nasıl sizce?

$1_115.webp

çok şık ve kullanışlı canım ama siyah mobilyadan arkana bakmadan kaçarak uzaklaş çünkü daha tozunu alırken tozlanıyor :19: Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :46:

çok şık ve kullanışlı canım ama siyah mobilyadan arkana bakmadan kaçarak uzaklaş çünkü daha tozunu alırken tozlanıyor :19: Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :46:

Tesekkur ederim, yani ilk rengi daha mi guzel sizce?

Tesekkur ederim, yani ilk rengi daha mi guzel sizce?

kesinlikle canım modası geçmez siyah gibi rengi açılmaz. mesela siyah mobilyanın üzerine sıcak birşey koydun mu bitti! yatak odanda belki tv izlerken eşinle yatmadan çay kahve içeceksin mahvolur takımın. ayrıca çizilmeler daha çok oluyor ve belli oluyor.

kesinlikle canım modası geçmez siyah gibi rengi açılmaz. mesela siyah mobilyanın üzerine sıcak birşey koydun mu bitti! yatak odanda belki tv izlerken eşinle yatmadan çay kahve içeceksin mahvolur takımın. ayrıca çizilmeler daha çok oluyor ve belli oluyor.

Tamamdir :) renk konusunda hem fikiriz. Evet tv keyfi icin gerekli aparat var bi de :) saka bi yana da cok tesekkurler fikriniz icin

Çok güzel, Allah mutlulukla kullanmanı nasip etsin..
Hayırlı olsun :16::16:

bence gayet hoş. yatağın ayak ucundaki ek parçayı çok beğendim :)
umarım odan geniş olur ve yatağa atlayarak ve uçarak geçmek zorunda kalmazsın :P :)
siyah takımı tavsiye etmem. toz aldıktan birkaç saat sonra hiç temizlememişsin gibi bir görüntüyle uğraşıp durursun

bence gayet hoş. yatağın ayak ucundaki ek parçayı çok beğendim :)
umarım odan geniş olur ve yatağa atlayarak ve uçarak geçmek zorunda kalmazsın :P :)
siyah takımı tavsiye etmem. toz aldıktan birkaç saat sonra hiç temizlememişsin gibi bir görüntüyle uğraşıp durursun

Evet o parca bizi de cezbetti :) bu rengini aldik zaten :) odayi ve mobilyayi olcup bictik olacak gibi, umarim evim yerlesince tamamini paylasirim sizlerle

yatak odanı beğendim fakat aksesuarı varya ona bayıldım ne güzel fikir etmişler o aparatı ben çok beğendim kahve beyaz al derim

tv ünitesi harika bi fikir yaaaa :52::52:
bencede açık renk olanı al siyah zor bi renk çünküü :) güle güle kullann :nazar:

yatak odanı beğendim fakat aksesuarı varya ona bayıldım ne güzel fikir etmişler o aparatı ben çok beğendim kahve beyaz al derim

aldığım yerdekiler de montaja gelenler de bunu söyledi
bu takımı alanlar o parçayı farklı yerlerde de kullanıyor diye
yemek odasının ünitesini istememiştim ama almışlardı
aslında bu bile koyulabilirmiş ama tv küçük olurdu onun için
onu şimdilik yatak odasında tutucam ancak daha sonra oturma odama koymayı düşünüyorum

tv ünitesi harika bi fikir yaaaa :52::52:
bencede açık renk olanı al siyah zor bi renk çünküü :) güle güle kullann :nazar:

eveet kahve beyaz olanı aldım ben de, geldi kuruldu :)

Back
X