• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu bu takım güzelmi sizce:DD

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
kızlarrrr yardım edin:D daha sakin daha sade asimetrik çizgilerden hoşlanan ben için bu takım sizce güzelmi??

$FO,21210,43,centone-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-060.webp

güzel bence , iyi günlerde kullanın

iyi günlerde kullanın, sade mobilyalar hep tercihim olmuştur ve çok da hoşuma gitmiştir.

Cok teşekkür ederim bende coj begendim htta evlilik durumları oldugunda nette ilj begendigim takimdi. Simdi gerçeğini buldum. Hemwnn alım siordum sanirin dogru karar:-D o zaman bugun inegöl e gidilir onay verilir:-D

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

Bencede sade ve şık :34:

Oldukça sade ve şık benim gibi biri için ideal sadeliği çok beğendim hangi markanın acaba:16:

Farklı duruyor canım mobilyanin rengi de modeli de güzel :):thumbup:

Teşekkür ederim canlar... valla bumodeli internette evgor mobilyada görmüştüm. Burda inegolde ayni modeli yapan bi yer buldum ordan alcam canim.. hani ole belli bir markanın degil. Bende cok sevmistim ilk bunu görmüştüm ama internetten oldugu icin güvenemiyordum.simdi aynisini yapani bulunca kacirmiyim dedim. Ustelik renfi cok guzel gercekten ve agacinin dokusunda bole sportif bi desen var cok inceden. Yani duz lake givi değil. Umarım cok daha guzelleri sizlerin olurr:-D

Teşekkür ederim canlar... valla bumodeli internette evgor mobilyada görmüştüm. Burda inegolde ayni modeli yapan bi yer buldum ordan alcam canim.. hani ole belli bir markanın degil. Bende cok sevmistim ilk bunu görmüştüm ama internetten oldugu icin güvenemiyordum.simdi aynisini yapani bulunca kacirmiyim dedim. Ustelik renfi cok guzel gercekten ve agacinin dokusunda bole sportif bi desen var cok inceden. Yani duz lake givi değil. Umarım cok daha guzelleri sizlerin olurr:-D

Amin inşallah :nazar:bilgilendirme için teşekkürler canım :16:

Sade ve cok sik modasi gecmeyecek bir takim gule gule kullanin cok guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X