- 8 Eylül 2022
- 17
- 1
- 24
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Yaşadığınız il ilçe ve doktorun ismi nedir bizimde şüpheleriniz var eğitime götürüyoruz iyi uzmansa inada götürmek isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin çocuğunuz kaç yaşında bizde yeni tanı aldık ve çok ağlıyorumDr.beslenme şekli ile birsey sordunuzmu yada diyetler falan var.sanirim bizde otizim suphesi ile 2.pedagog girusmemiz olacak 1.dr otizim suphesi var ozel egitim almali dil terapisi ile dedi dun geceden beri agliyorm Allah yardımcımiz ola.
Bizim tani kalkti canim suphe vardi tam tani almamisti .oda kalkti 1 ay gibi surede ekrani kesince tekrr dr götürünce durumu iyi dediSizin çocuğunuz kaç yaşında bizde yeni tanı aldık ve çok ağlıyorum
Geçmiş olsun. Büyük resimli masal kitapları alın. Çocuğunuzla beraber okuyun. Ay nerede ,güneş nerede , çiçek nerede diye kitaptan sürekli soru sorun. İş bankası yayınları okul öncesi kitaplarını tavsiye ederim. Benim oğlum böyle böyle konuştu.Günaydın kizlar cogunuz konuma hakimsiniz oglumun otizmi hakkinda.size 4. Martta dç doktora gidicegiz demistim ( daha dogrusu ben prof saniyordum esimin patronunun onerdigi bi doktoruldu ) olsun bu doktorumuzda süperdi kafamdaki cogu soru isaretlerini giderdi.. Farkli birsey söylermi diye aklimdan geçmedi degil acikcasi. Ama bi yandanda aynı şeyi söyler diye de hissediyordum.
Kapidan girdik otizmli dedi. Evet dedim..
Bilgilerini egiticimlerinden almanin daha dogru olacagini söyledi ( hem anaokul ogretmenini hemde ozel egitim ogretmenini aradi) anaokul ogretmenini cok begendi ve bana siz nerden buldunuz bu ogretmeni sakin birakmayin dedi :) bizde cok memnunuz ilgili bi öğretmen sagolsun ozel egitim ogretmeninde hakkini yemeyelim oda elinden geleni yapıyor.ama daha cok anaokul olduğu için.konuyada en cok hakim olan o tabiki..
Konuştuk sonra güleryuzlu 0 ego bi doktordu cok sevdim onu. Bundan sonra yolumuza onunla devam edecegiz. 2 ayda bir kontrol.
Konusabilen otizmli yuzde 10 luk kisimdaki dedi. Yuzde 90 konusamiyor dedi.zihinsel bir sorunu olduğunu düşünmüyorum dedi.ama zeka testini 6 yaştan önce yapamicagimizi söyledi. Algısı acik dedi
Taninin neden gec konduğunu sordu.
3 yakışina aylar kala götürdüğümu söyledim konusma gecikmesi için.dokturumuzun anaokul kres önerdiğini soyledim o doktorunda supelendigini ama tani koymadigini söyledim.sonrs oglumun okulda uyum saglayamadigini tekrar gittimizi ve tanınin kondugunu söyledim.strateji uygulamis dedi doktorumuz ( yani anaokulla kreşle duzelebilirmi diye ) onu demeye getirdi sanırım.yada emin olmak icin bu yola girdigini.ama keske taninin daha erken konmasini istediğini söyledi. Oglum 4 yaşinda suan ozel eğitime baslayali 4 .5 ay oluyordur sanırım..
Bizim sansimiz konusucak oglum
İlacini degistirdi takintilari azalsin diye. 3 kitap yazdi bana en son okuyacagim kitapta otizm rehberi olucakmiş. Balık yağı önerdi.
Baya baya konuştuk suan aklimda kalan bunlar. Bu süreçte yanimda olanlar için actim konuyu. Teşekkür ederim
Hepsi oglumun ve resimli zaten en cok resimlere bakmayi seviyorGeçmiş olsun. Büyük resimli masal kitapları alın. Çocuğunuzla beraber okuyun. Ay nerede ,güneş nerede , çiçek nerede diye kitaptan sürekli soru sorun. İş bankası yayınları okul öncesi kitaplarını tavsiye ederim. Benim oğlum böyle böyle konuştu.
Günaydın kizlar cogunuz konuma hakimsiniz oglumun otizmi hakkinda.size 4. Martta dç doktora gidicegiz demistim ( daha dogrusu ben prof saniyordum esimin patronunun onerdigi bi doktoruldu ) olsun bu doktorumuzda süperdi kafamdaki cogu soru isaretlerini giderdi.. Farkli birsey söylermi diye aklimdan geçmedi degil acikcasi. Ama bi yandanda aynı şeyi söyler diye de hissediyordum.
Kapidan girdik otizmli dedi. Evet dedim..
Bilgilerini egiticimlerinden almanin daha dogru olacagini söyledi ( hem anaokul ogretmenini hemde ozel egitim ogretmenini aradi) anaokul ogretmenini cok begendi ve bana siz nerden buldunuz bu ogretmeni sakin birakmayin dedi :) bizde cok memnunuz ilgili bi öğretmen sagolsun ozel egitim ogretmeninde hakkini yemeyelim oda elinden geleni yapıyor.ama daha cok anaokul olduğu için.konuyada en cok hakim olan o tabiki..
Konuştuk sonra güleryuzlu 0 ego bi doktordu cok sevdim onu. Bundan sonra yolumuza onunla devam edecegiz. 2 ayda bir kontrol.
Konusabilen otizmli yuzde 10 luk kisimdaki dedi. Yuzde 90 konusamiyor dedi.zihinsel bir sorunu olduğunu düşünmüyorum dedi.ama zeka testini 6 yaştan önce yapamicagimizi söyledi. Algısı acik dedi
Taninin neden gec konduğunu sordu.
3 yakışina aylar kala götürdüğümu söyledim konusma gecikmesi için.dokturumuzun anaokul kres önerdiğini soyledim o doktorunda supelendigini ama tani koymadigini söyledim.sonrs oglumun okulda uyum saglayamadigini tekrar gittimizi ve tanınin kondugunu söyledim.strateji uygulamis dedi doktorumuz ( yani anaokulla kreşle duzelebilirmi diye ) onu demeye getirdi sanırım.yada emin olmak icin bu yola girdigini.ama keske taninin daha erken konmasini istediğini söyledi. Oglum 4 yaşinda suan ozel eğitime baslayali 4 .5 ay oluyordur sanırım..
Bizim sansimiz konusucak oglum
İlacini degistirdi takintilari azalsin diye. 3 kitap yazdi bana en son okuyacagim kitapta otizm rehberi olucakmiş. Balık yağı önerdi.
Baya baya konuştuk suan aklimda kalan bunlar. Bu süreçte yanimda olanlar için actim konuyu. Teşekkür ederim