Meraba parmaginiza saglik öncelikle baya uzun yazmissiniz..attigim 2 foto biri ram'in verdigi biride cocuk psikiyatrinin verdigi.ram raporunda hafif düzeyde otizm spektrum bozukluğu yazıyor psikiyatri raporunda atipik otizm yaziyor gördüğünuz gibi...yani bende gördüğümü yaziyorum..insallah sadece doktorlarin yanilmasidir bu.benimde tek dilegim bu ve emar egg temiz çıkar insallah
biz yarin randevuyu kesicegiz prof.doktora gideceğiz.ozamana kadar mr ve egg sonuclarida çıkar inşallah hem çocuk nöroloji ye hemde o prof.gostericem..sizinde dediginiz gibi bendd oglumda alginin kapali oldugunu düşünmüyorum.bana otizm dediklerinde sok oldum gelisim geriligi olabilir ama otizm belirtileri cok az...oglum diyalog kurmamasi disinda gözle görülür birsey gormedim hic.gerci atipik otizmde zaten kriterleri yeterince saglanmayan cocuklara konulan tanidir bilirsiniz. Doktor bana direk cocugun otizm dedi.orda atipik mi dedim ne fark eder dedi otizm iste dedi.ben hastaneden aglaya ağlaya ciktim.o an ne diyicegimi napicagimi bilemedim...bir sonraki gidisimizde bu gecici birşey mi dedim ozel egitimle yol katederiz dedi bana.ramdakide cocukta hicbisi yok korkma dedi bana hatta otizm degil dedi.orda tam olarak otizm degil derken hafif olduğu icinmi dedi anlamadim cunku ram raporundada hafif duzeyde diye raporlardi