Bu sonuçlara göre gebelik var mı?

beyza turgut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
3
1
27
Herkese merhaba, biz bu ay ilk kez bebek için denedik, bugün yumurtlamanın üzerinden 9.gün, adetime 4 gün var. Dün kan testi verdim Beta 3.21 çıktı, ancak doktor çok erken muhtemelen gebelik var dedi. Bugün 6 gün önce erken gebelik testlerinden yaptım ve aşağıdaki gibi çıktı. Tekrar yarın kan vereceğim ama içim kıpır kıpır, muhtemelen değer artıyor ve gebelik var değil mi?
WhatsApp Image 2024-11-15 at 09.12.57.jpeg

Herkese merhaba, biz bu ay ilk kez bebek için denedik, bugün yumurtlamanın üzerinden 9.gün, adetime 4 gün var. Dün kan testi verdim Beta 3.21 çıktı, ancak doktor çok erken muhtemelen gebelik var dedi. Bugün 6 gün önce erken gebelik testlerinden yaptım ve aşağıdaki gibi çıktı. Tekrar yarın kan vereceğim ama içim kıpır kıpır, muhtemelen değer artıyor ve gebelik var değil mi?Eki Görüntüle 3503855
evet canım hayırlı olsun 🩷🩷

Herkese merhaba, biz bu ay ilk kez bebek için denedik, bugün yumurtlamanın üzerinden 9.gün, adetime 4 gün var. Dün kan testi verdim Beta 3.21 çıktı, ancak doktor çok erken muhtemelen gebelik var dedi. Bugün 6 gün önce erken gebelik testlerinden yaptım ve aşağıdaki gibi çıktı. Tekrar yarın kan vereceğim ama içim kıpır kıpır, muhtemelen değer artıyor ve gebelik var değil mi?Eki Görüntüle 3503855
Şüpheli ilişkinin üzerinden kaç gün sonra beta 3.21 çıktı acaba

hayırlı olsunn belirtilerinz var mıydı nelerdi

X