• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu siyah şeyler parazit mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi umitoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

umitoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
3
0
1
34
IMG_2669.jpeg
Özel bölgemi beyaz peçeteyle sildiğimde peçeteye siyah noktalar geldi merak ettim telefonumla yakınlaştırdım böyle parazit böceği benzeri bir şeyler göründü sizce parazit mi kapmışım bunlar nedir? ( bu arada bakireyim ama avm tuvaletlerinden bile parazit kapılırmış diyorlar)
IMG_2638.jpeg

Eklentiler

• IMG_2664.jpeg
    IMG_2664.jpeg
    128 KB · Görüntüleme: 50
Eki Görüntüle 3540730 Özel bölgemi beyaz peçeteyle sildiğimde peçeteye siyah noktalar geldi merak ettim telefonumla yakınlaştırdım böyle parazit böceği benzeri bir şeyler göründü sizce parazit mi kapmışım bunlar nedir? ( bu arada bakireyim ama avm tuvaletlerinden bile parazit kapılırmış diyorlar)Eki Görüntüle 3540732
Bunlar iç çamaşırınızdan özel bölgeye bulaşmış olamaz mı ? Siyah yıkanmamış veya extra pamuklu bir çamaşır mı giymiştiniz ?

Bunlar kıl ya da tüy gibi geldi bana. Bi duş falan alıp temizlenip tekrar bak. Böyle parazit olduysan kaşıntıdan falan duramaman lazım.

Bunlar iç çamaşırınızdan özel bölgeye bulaşmış olamaz mı ? Siyah yıkanmamış veya extra pamuklu bir çamaşır mı giymiştiniz ?
ben de ilk pamuk veya iplim parçasıdır diye önemsemedim ama telefonumla yakınlaştırınca böceğe parazite benzettim çok ilk kez başıma geldi böyle bir şey. Çıplak gözle bakınca siyah bir toz tanesi, yakınlaştırınca böceğe benziyor.

Bunlar kıl ya da tüy gibi geldi bana. Bi duş falan alıp temizlenip tekrar bak. Böyle parazit olduysan kaşıntıdan falan duramaman lazım.
Kadınlardaki genital parazitlerin yüzde 80 belirti vermezmiş o yüzden çok huylandım. Çıplak gözle bakınca siyah toz tanesi gibi, telefonla yakınlaştırınca parazite benzettim çok.

Kadınlardaki genital parazitlerin yüzde 80 belirti vermezmiş o yüzden çok huylandım. Çıplak gözle bakınca siyah toz tanesi gibi, telefonla yakınlaştırınca parazite benzettim çok.
duş al sen bi sonra konuşuruz 😂

Telefon mikroskop mu yav 😂 hayatında kaç kere parazit gördün 😂

Eki Görüntüle 3540730 Özel bölgemi beyaz peçeteyle sildiğimde peçeteye siyah noktalar geldi merak ettim telefonumla yakınlaştırdım böyle parazit böceği benzeri bir şeyler göründü sizce parazit mi kapmışım bunlar nedir? ( bu arada bakireyim ama avm tuvaletlerinden bile parazit kapılırmış diyorlar)Eki Görüntüle 3540732
Peçeteye bu kadar kıl tüy felan nasıl geldi silmekle 😱

Back