Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar iç çamaşırınızdan özel bölgeye bulaşmış olamaz mı ? Siyah yıkanmamış veya extra pamuklu bir çamaşır mı giymiştiniz ?Eki Görüntüle 3540730 Özel bölgemi beyaz peçeteyle sildiğimde peçeteye siyah noktalar geldi merak ettim telefonumla yakınlaştırdım böyle parazit böceği benzeri bir şeyler göründü sizce parazit mi kapmışım bunlar nedir? ( bu arada bakireyim ama avm tuvaletlerinden bile parazit kapılırmış diyorlar)Eki Görüntüle 3540732
ben de ilk pamuk veya iplim parçasıdır diye önemsemedim ama telefonumla yakınlaştırınca böceğe parazite benzettim çok ilk kez başıma geldi böyle bir şey. Çıplak gözle bakınca siyah bir toz tanesi, yakınlaştırınca böceğe benziyor.Bunlar iç çamaşırınızdan özel bölgeye bulaşmış olamaz mı ? Siyah yıkanmamış veya extra pamuklu bir çamaşır mı giymiştiniz ?
Kadınlardaki genital parazitlerin yüzde 80 belirti vermezmiş o yüzden çok huylandım. Çıplak gözle bakınca siyah toz tanesi gibi, telefonla yakınlaştırınca parazite benzettim çok.Bunlar kıl ya da tüy gibi geldi bana. Bi duş falan alıp temizlenip tekrar bak. Böyle parazit olduysan kaşıntıdan falan duramaman lazım.
duş al sen bi sonra konuşuruzKadınlardaki genital parazitlerin yüzde 80 belirti vermezmiş o yüzden çok huylandım. Çıplak gözle bakınca siyah toz tanesi gibi, telefonla yakınlaştırınca parazite benzettim çok.
Peçeteye bu kadar kıl tüy felan nasıl geldi silmekleEki Görüntüle 3540730 Özel bölgemi beyaz peçeteyle sildiğimde peçeteye siyah noktalar geldi merak ettim telefonumla yakınlaştırdım böyle parazit böceği benzeri bir şeyler göründü sizce parazit mi kapmışım bunlar nedir? ( bu arada bakireyim ama avm tuvaletlerinden bile parazit kapılırmış diyorlar)Eki Görüntüle 3540732
Sanırım yıkamadan siyah iç çamaşırı giymiş tekstil tozu gibi geldi banaPeçeteye bu kadar kıl tüy felan nasıl geldi silmekle
O daha korkunç hele kiSanırım yıkamadan siyah iç çamaşırı giymiş tekstil tozu gibi geldi bana