• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sıcaklarda evde haşere sorunu :(

Oturdugumuz apartmana kısa dogru tasındık bocek mocek yoktu takı nısan ayına kadar falan nısanda gumus bocegımıdır nedır o turedı bıkac tane gorup oldurmustum sonra ordu gıbı saldırıya gectıler cok cabuk uredıler evde bır bucuk yasında bebek var her gordugunu agzına atıyor ılaclama ılk pahalıya gelır kendım ılaclıyım dedım sprey ılacla evı yıkadım resmen anneme gıttım dondum duvarda gezıyolardı,tarım ılacı aldım sulandırdım 1hafta sonra yıne cıktı,netten coook ovulen bayer kothrıne aldım 5lıtreye karıstır dedıler 2bucuk lıtreye karıstırdım daha etkılı olsun dıye duvarlara camlara bıle sıktım olmadı baktım ıyıce cogalıyolar bende evde terlıksız gezemez oldum korkudan ustune falan basarım dıye,uyurken yatagın arkasını kontrol et etrafına bak yataga cıkarsa falan dıye sonra baktık boyle olmucak ılaclama sırketı buldk oturdugmz yerden adam garantılı 1tane canlı gorursenız bıdaha glıyorum dedı bız tokı acık mutfkta oturuyoruz ev 75mt2 ılaclamayıda 75tlye yaptırdık,adam bızıde ıcerı sokmadı ılaclarken maske taktı onların ınce uclu makınelerı varya ılacları derınlere sıkabılıyolar ıyıce o etkılı oluyo sanırım adını hıc duymadıgım fasnox dıye bı ılac kullandı kutusunu bızde bıraktı ıcınıze sınmezse cıktıgını dusundugunz yere dokun ama evden cıkın solumayın zehırlı dedı valla ıkı haftadır hıc bıyerden cıkmadılar ben bıle sasırdım o kadar ılaca olmeyen bocek boyle nasıl bıttı dıye umarım bıdaha da cıkmaz bastan ılaclatsam daha karlıydım kendı aldıgım ılacların parası ılaclama parasına denk geldı oyle spreyle dısarıdan sıkılan parke altına duvar oyuklarına kapı kasalarına etkı etmıyo ılaclamacıların o makınesı mutfak dolaplarna parke supurgelıklernın ıclerıne ıyıce puskrttugu ıcın yumurtalarını falanda olduruyo
Gümüş böceği çok küçük gri renk olan mıydı?Canım bana kalırsa evde bebekken varken ilaçlama yaptırmayın hele ki tarım ilacı hiç sıktırmayın uzmanlar çok uyarıyor bu konuda..İnşallah bir daha hiç karşılaşmazsı bende de mayıstan itibaren başladı havalar ısınınca evlere hücum ettiler resmen..

Burası çook sıcak olduğu halde öyle böcek olmuyor. .
Allah Allah. .
Gördükklerimi söyleyeyim bir kere akrep gördüm,birkaç sefer hamam böceği ki bunların kanatlısı vardı ve bir kere de uzun gövdeli birçok ayağı olan böcekten..Aslında başka gören de vardır mutlaka ama herkes dert etmiyor fazla,ben biraz korktuğum için benim için büyük problem benim için:(

Gördükklerimi söyleyeyim bir kere akrep gördüm,birkaç sefer hamam böceği ki bunların kanatlısı vardı ve bir kere de uzun gövdeli birçok ayağı olan böcekten..Aslında başka gören de vardır mutlaka ama herkes dert etmiyor fazla,ben biraz korktuğum için benim için büyük problem benim için:KK43:

Çok iyi bir ilaçlama yapılmalı sık sık. .

Gümüş böceği çok küçük gri renk olan mıydı?Canım bana kalırsa evde bebekken varken ilaçlama yaptırmayın hele ki tarım ilacı hiç sıktırmayın uzmanlar çok uyarıyor bu konuda..İnşallah bir daha hiç karşılaşmazsı bende de mayıstan itibaren başladı havalar ısınınca evlere hücum ettiler resmen..
yok her ılacladıgımızda annemlere gıdıp kaldık bır hafta en son ılaclama sırketıne ılaclatıp kurtulduk surungen bısey acayıp cgalmıstı grı antenlı cok bacaklı hızlı hareket edıyo pıs bısey
images.jpg
bu

yok her ılacladıgımızda annemlere gıdıp kaldık bır hafta en son ılaclama sırketıne ılaclatıp kurtulduk surungen bısey acayıp cgalmıstı grı antenlı cok bacaklı hızlı hareket edıyo pıs bısey
Eki Görüntüle 1868102 bu
O kadar bizim evede giren-çıkan oluyor ama bunu ilk kez görüyorum galiba..Balık yavrularına benziyor:)Büyük mü peki boyu üzerine ilaç sıkınca ölmüyor mu sen nası öldürüyordun bunu canım

O kadar bizim evede giren-çıkan oluyor ama bunu ilk kez görüyorum galiba..Balık yavrularına benziyor:)Büyük mü peki boyu üzerine ilaç sıkınca ölmüyor mu sen nası öldürüyordun bunu canım
buyuklu kucuklu uzerıne ılac sıkınca oluyor ordakı ama bu cok ureyen bır bocekmıs yumurta bırakıyormus zaten cok hızlı hareket edıyor sınek sıpsıpları yada bırseyle vuruyordum yakaladıgıma

buyuklu kucuklu uzerıne ılac sıkınca oluyor ordakı ama bu cok ureyen bır bocekmıs yumurta bırakıyormus zaten cok hızlı hareket edıyor sınek sıpsıpları yada bırseyle vuruyordum yakaladıgıma
Anladım canım yine bunlar büyük olanlara göre daha az korkutucu:)Yinede inşallah bir daha karşılaşmazsın:)

Eki Görüntüle 1868102 bu

Sizi çok iyi anlıyorum :( Sizin durum bizden daha kötüymüş ama büyük ihtimalle gördükleriniz var olanların çok çok azı :( Dün evi ilaçlattıktan sonra eve gidince gördüğümüz manzara korkunçtu.

Biz de sürekli kendimiz ilaçlama yaptık. Yetmedi farklı farklı yöntemler denedik. Kurtulamadık. Çok önceden A1 ilaçlama ile ilaçlatıp çook daha kötü haldeyken kurtulmuştuk. Aradaki süreçlerde belki bizim de hatamız oldu bu böceklerden çok çektik. İlaçlatmamıza rağmen. Şimdi dün tekrar ilaçladılar ve hiç görmediğim böcekleri çok sayıda ölü gördük. Artık ışık açıkken de gündüz de gün yüzüne çıkıyorlardı. İlaçlamanın olduğu günler dahil... Ama dün gece mutfak ışığı kapalıyken açıp girdim canlı hiç yoktu.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-firmasi-tavsiyem-ve-tecrubelerim.823470/ Bu başlığı da mutlaka inceleyin derim.

Ve A1 ilaçlamanın fiyatı diğer firmalara göre çok uygun. Ne paralar dökmedik ki...

İnşallah herkes kurtulur artık

Sizi çok iyi anlıyorum :KK43: Sizin durum bizden daha kötüymüş ama büyük ihtimalle gördükleriniz var olanların çok çok azı :KK43: Dün evi ilaçlattıktan sonra eve gidince gördüğümüz manzara korkunçtu.

Biz de sürekli kendimiz ilaçlama yaptık. Yetmedi farklı farklı yöntemler denedik. Kurtulamadık. Çok önceden A1 ilaçlama ile ilaçlatıp çook daha kötü haldeyken kurtulmuştuk. Aradaki süreçlerde belki bizim de hatamız oldu bu böceklerden çok çektik. İlaçlatmamıza rağmen. Şimdi dün tekrar ilaçladılar ve hiç görmediğim böcekleri çok sayıda ölü gördük. Artık ışık açıkken de gündüz de gün yüzüne çıkıyorlardı. İlaçlamanın olduğu günler dahil... Ama dün gece mutfak ışığı kapalıyken açıp girdim canlı hiç yoktu.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-firmasi-tavsiyem-ve-tecrubelerim.823470/ Bu başlığı da mutlaka inceleyin derim.

Ve A1 ilaçlamanın fiyatı diğer firmalara göre çok uygun. Ne paralar dökmedik ki...

İnşallah herkes kurtulur artık
soyledıgım gıbı o kadar cok yontem denedım o kadar ılac alıp ılacladım kı bıtecegıne cogaldılar bızım bu apartman 3 senelık yenı apt baska hıcbır bocek gormedım ama bu gumus bocegı sıcagı nemı severmıs malesef bızım evlerde cok gunes alıyor sıcak yanı bı komsumuzda var ordanmı geldı noldu bılmıyorum bı gırdı baya cogaldı.
Ben ızmırdeyım ılaclama sırketlerı hakkında cok sıkayetler duyup guvenemedıgım ıcın hep kendımız ılaclamıstık ama esım bı ılaclamacıyla tanısmıs oda garantılın ıkıncıye gelıyorum demıs hemde esımın calıstıgı yerde dukkanı esımde guvenıp cagırdı ıyıkı cagırmısız valla adını hıc duymadıgım ılacla bı ılacladı bıdaha hıc ne olusunu ne dırısını gormedım bu hafta ıkıncıye gelecek yumurtalarıda kalmasın dıye bızde ucuza ılaclattık 75tl verdık.

soyledıgım gıbı o kadar cok yontem denedım o kadar ılac alıp ılacladım kı bıtecegıne cogaldılar bızım bu apartman 3 senelık yenı apt baska hıcbır bocek gormedım ama bu gumus bocegı sıcagı nemı severmıs malesef bızım evlerde cok gunes alıyor sıcak yanı bı komsumuzda var ordanmı geldı noldu bılmıyorum bı gırdı baya cogaldı.
Ben ızmırdeyım ılaclama sırketlerı hakkında cok sıkayetler duyup guvenemedıgım ıcın hep kendımız ılaclamıstık ama esım bı ılaclamacıyla tanısmıs oda garantılın ıkıncıye gelıyorum demıs hemde esımın calıstıgı yerde dukkanı esımde guvenıp cagırdı ıyıkı cagırmısız valla adını hıc duymadıgım ılacla bı ılacladı bıdaha hıc ne olusunu ne dırısını gormedım bu hafta ıkıncıye gelecek yumurtalarıda kalmasın dıye bızde ucuza ılaclattık 75tl verdık.

Yaa 3 yıllık apartmanda da oluyorsa:( 75 lira hiçbir şey. Biz de 50 den ilaçlattık hem sıvı hem jelli üstelik. Bizim eve aldıklarımıza döktüğümüz paralarla kaaç kere ilaçlatırdık. Üstelik siz de bizim gibi iyice beslemişsiniz:(

Her işi profesyonellerine bırakmak gerekiyor. Ben bunu bir kez daha anladım.

Back