Gümüş böceği çok küçük gri renk olan mıydı?Canım bana kalırsa evde bebekken varken ilaçlama yaptırmayın hele ki tarım ilacı hiç sıktırmayın uzmanlar çok uyarıyor bu konuda..İnşallah bir daha hiç karşılaşmazsı bende de mayıstan itibaren başladı havalar ısınınca evlere hücum ettiler resmen..Oturdugumuz apartmana kısa dogru tasındık bocek mocek yoktu takı nısan ayına kadar falan nısanda gumus bocegımıdır nedır o turedı bıkac tane gorup oldurmustum sonra ordu gıbı saldırıya gectıler cok cabuk uredıler evde bır bucuk yasında bebek var her gordugunu agzına atıyor ılaclama ılk pahalıya gelır kendım ılaclıyım dedım sprey ılacla evı yıkadım resmen anneme gıttım dondum duvarda gezıyolardı,tarım ılacı aldım sulandırdım 1hafta sonra yıne cıktı,netten coook ovulen bayer kothrıne aldım 5lıtreye karıstır dedıler 2bucuk lıtreye karıstırdım daha etkılı olsun dıye duvarlara camlara bıle sıktım olmadı baktım ıyıce cogalıyolar bende evde terlıksız gezemez oldum korkudan ustune falan basarım dıye,uyurken yatagın arkasını kontrol et etrafına bak yataga cıkarsa falan dıye sonra baktık boyle olmucak ılaclama sırketı buldk oturdugmz yerden adam garantılı 1tane canlı gorursenız bıdaha glıyorum dedı bız tokı acık mutfkta oturuyoruz ev 75mt2 ılaclamayıda 75tlye yaptırdık,adam bızıde ıcerı sokmadı ılaclarken maske taktı onların ınce uclu makınelerı varya ılacları derınlere sıkabılıyolar ıyıce o etkılı oluyo sanırım adını hıc duymadıgım fasnox dıye bı ılac kullandı kutusunu bızde bıraktı ıcınıze sınmezse cıktıgını dusundugunz yere dokun ama evden cıkın solumayın zehırlı dedı valla ıkı haftadır hıc bıyerden cıkmadılar ben bıle sasırdım o kadar ılaca olmeyen bocek boyle nasıl bıttı dıye umarım bıdaha da cıkmaz bastan ılaclatsam daha karlıydım kendı aldıgım ılacların parası ılaclama parasına denk geldı oyle spreyle dısarıdan sıkılan parke altına duvar oyuklarına kapı kasalarına etkı etmıyo ılaclamacıların o makınesı mutfak dolaplarna parke supurgelıklernın ıclerıne ıyıce puskrttugu ıcın yumurtalarını falanda olduruyo