• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sıcaklarda evde haşere sorunu :(

Melina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
111
42
13
Özellikle bu yaz balkonda olsun evin içinde olsun bir sürü sürüngenle karşılaştım..Akrepten tutun hamam böceğine bir de kocaman kocaman..Aralık ayında bina ilaçlanmıştı halbuki..Aynı durumda olan var mı ya da daha önce yaşayan..İnsan evin içinde görünce ne yapacağını bilmiyor..

Aktarlarda satılan güçlü ilaçlardan alabilirsin. 1 gece evi terkedeceksiniz ve ev kapalı bir şekilde duracak. Ertesi gün de iyice havalandırın ve temizliğini yap. Burada baya yazdım, oldukça memnunuz biz evimizde bu yöntemden.

Özellikle bu yaz balkonda olsun evin içinde olsun bir sürü sürüngenle karşılaştım..Akrepten tutun hamam böceğine bir de kocaman kocaman..Aralık ayında bina ilaçlanmıştı halbuki..Aynı durumda olan var mı ya da daha önce yaşayan..İnsan evin içinde görünce ne yapacağını bilmiyor..

İlaçlama aralık ayında yapılmaz. Nisan mayıs gibi böcekler haşereler yumurtadan çıkınca yapılır. O ilaçlar bırakılmış yumurtalara zarar vermez, aralık ayında da yaşayan böcek çok olmaz. Muhtemelen bu kadar çok olmasının sebebi yanlış zamanda ilaçlama yapılmasıdır.

Aktarlarda satılan güçlü ilaçlardan alabilirsin. 1 gece evi terkedeceksiniz ve ev kapalı bir şekilde duracak. Ertesi gün de iyice havalandırın ve temizliğini yap. Burada baya yazdım, oldukça memnunuz biz evimizde bu yöntemden.
İlaçlanmıştı halbuki apartman..Siz yaşadınız mı daha önce böyle bir sıkıntı ya da şu an gelen oluyor mu dışarıdan falan

İlaçlama aralık ayında yapılmaz. Nisan mayıs gibi böcekler haşereler yumurtadan çıkınca yapılır. O ilaçlar bırakılmış yumurtalara zarar vermez, aralık ayında da yaşayan böcek çok olmaz. Muhtemelen bu kadar çok olmasının sebebi yanlış zamanda ilaçlama yapılmasıdır.
Valla açıkçası o konuda pek bilgim yoktu,tüm apartman ilaçlanmıştı biz de ilaçlattık mecbur..Şu böcek ilaçları da çok etkisiz ayrıca onlardan büyüklere sıkınca hiç etkilenmiyorlar neredeyse

ben !!! 1 senedır oturdgum evde 2 kere akrep gördum.eşimin görmesını sayarsak 4 kere!!! gecen yıl ılaclattık..nısan ayında ilaçlama fırması gene aramıstı..akreplerın yumurtlama zamanı dıye eşim tamam dedı sonra unuttu gectı..3 gun once oturma odasında tam bebeklerı yatırıcaz yerde akrep !!! kahverengı cengellerını açmış.iğrenç bsy yaa...sabaha kadar sınırden kasındım...gece eşim netten 23.30 da nobetçi ilaç fırması bulmuş..o saatte açık olduguna gore...sabahına geldıler....90 tl tuttu.10 dk sıktılar.4 saat kapalı kalsın.mumkunse evı sılmeyın 1 gun de o sekıl kalsın dedıler ama ne mumkun evde ıkı bebek var.mecbur evı camasır suyu ıle 4 saat sonra sıldık...baya havalandırdık...umarım cıkmaz.ama o aktarlık ilaç ile olmaz soylıyım.....bu ilacı sıkan adam hayvan gıbı şu askerlerın nukleer maskesı var ya onun ıle sıktı benı eve asla almadı.zehırlenırsınız dedı..o derece.kı 4 saaat sonra evı havalandırmaya gıttımde bogazım nasıl yanıyodu anlatamam...
ılaç fırmasından gelen adama akrebın resmını attım..zehırlı mı dedım..dedıgı sey ödümü koparttı ...:(

akreplerın hepsı zehırlıdır..kımısı dırekt öldürür kimisi felç eder.sinek ısırığına benzetılmez dedı...kı resıme baktı evet zehırlıdır dedı...ayyyyy o çığlık atışımı görmelıydın :)

bu arada evımın altında depo var....eskı esyalar konuluyo...yan bına köhne...bahcesi olan bir yer...haliyle akrep olurmuş....

Valla açıkçası o konuda pek bilgim yoktu,tüm apartman ilaçlanmıştı biz de ilaçlattık mecbur..Şu böcek ilaçları da çok etkisiz ayrıca onlardan büyüklere sıkınca hiç etkilenmiyorlar neredeyse

Ben raid kullanıyorum çok etkili, sarı şişede olan. Böceğin üstüne sıkar sıkmaz kilitliyor olduğu yere.

İlaçlanmıştı halbuki apartman..Siz yaşadınız mı daha önce böyle bir sıkıntı ya da şu an gelen oluyor mu dışarıdan falan

Apartmanın ilaçlanması yeterli olmayabilir. Yukarıda da yazılmış bahar başlangıcında yapılması gerek zaten.

Evet biz alt kattayız ve haşereden nefret ederim çok takıntılıyım bu konuda. İlk evlendiğimde birkaç böcek ve ufak akrep girmişti. Çıldırdım.

Artık eşim bahar başında ve yaz sonunda ilaçlıyor evi aktardan alıp. O gece evde kalmıyoruz, tüm camlar kapalı evden çıkıyoruz. 24 saat sonra evi havalandırıp dip bucak temizliyorum.

Dolap altlarına raid tablet koyuyorum her zaman. Camlarımda sineklik var hep. Banyo, wc giderlerim kapaklı. Haftalık temizlik sonrası da bazen raid sıkıyorum spreylerden. Sokak kapısını dahi kontrollü kullanıyorum, öyle açık falan asla bırakmıyorum. 1 tane bile haşere, sinek, karınca vs. yok, rahatım.

ben !!! 1 senedır oturdgum evde 2 kere akrep gördum.eşimin görmesını sayarsak 4 kere!!! gecen yıl ılaclattık..nısan ayında ilaçlama fırması gene aramıstı..akreplerın yumurtlama zamanı dıye eşim tamam dedı sonra unuttu gectı..3 gun once oturma odasında tam bebeklerı yatırıcaz yerde akrep !!! kahverengı cengellerını açmış.iğrenç bsy yaa...sabaha kadar sınırden kasındım...gece eşim netten 23.30 da nobetçi ilaç fırması bulmuş..o saatte açık olduguna gore...sabahına geldıler....90 tl tuttu.10 dk sıktılar.4 saat kapalı kalsın.mumkunse evı sılmeyın 1 gun de o sekıl kalsın dedıler ama ne mumkun evde ıkı bebek var.mecbur evı camasır suyu ıle 4 saat sonra sıldık...baya havalandırdık...umarım cıkmaz.ama o aktarlık ilaç ile olmaz soylıyım.....bu ilacı sıkan adam hayvan gıbı şu askerlerın nukleer maskesı var ya onun ıle sıktı benı eve asla almadı.zehırlenırsınız dedı..o derece.kı 4 saaat sonra evı havalandırmaya gıttımde bogazım nasıl yanıyodu anlatamam...
ılaç fırmasından gelen adama akrebın resmını attım..zehırlı mı dedım..dedıgı sey ödümü koparttı ...:KK43:

akreplerın hepsı zehırlıdır..kımısı dırekt öldürür kimisi felç eder.sinek ısırığına benzetılmez dedı...kı resıme baktı evet zehırlıdır dedı...ayyyyy o çığlık atışımı görmelıydın :)

bu arada evımın altında depo var....eskı esyalar konuluyo...yan bına köhne...bahcesi olan bir yer...haliyle akrep olurmuş....

Aktardan aldığımız tarım ilacı ve öldürebilecek, zehirleyecek güce sahip insanı. Eşim de kocaman maske, eldiven vs. takıyor hatta hemen gidip kıyafetlerini çöpe atıyor annesinde, duş alıyor. Ve çok hızlı yapıyor. Ben çıkıyorum evden. Yani oldukça etkili birşey.

Ben de eski binadayım, bahçe katı. Akrep sorunu bende de vardı. Bu ilaçtan sonra bir tane bile olmadı. Deneyim sahibiyim yani.

ılaç fırmasından gelen adama akrebın resmını attım..zehırlı mı dedım..dedıgı sey ödümü koparttı ...:KK43:

Çok geçmiş olsun gerçekten bu sene çok fazla varlar nedense burada bile çok görüyorum şikayetleri..Akrep benim evime de girmişti canım anlabiliyorum seni..Öylece kalakalmıştm..Sen müdahale edebildin mi?Bir de uzmanlar o ilaçları kesinlikle önermiyor,böceklerle beraber kendinizi de zehirliyorsunuz diyorlar..Solunum yolları açısından tehlikeliymiş

Bizim yayala evinde akrep olagn bir durumdur.cok var yani zirai ilac satan yerden akrep ilaci aldik arada sikiyoruz eve ve cevresine sonra olusunu goruyoruz.
Bize bir zarari yok ilacin 3 ay etkili sikilan yer suyla temas etmemesi gerek eger su ile yikanmissa tekrar sikiyoruz ilaci.

Evinizi ilaçlama şirketi böcek ilaçlama hizmeti ile ilaçlatın . .

Bizim yayala evinde akrep olagn bir durumdur.cok var yani zirai ilac satan yerden akrep ilaci aldik arada sikiyoruz eve ve cevresine sonra olusunu goruyoruz.
Bize bir zarari yok ilacin 3 ay etkili sikilan yer suyla temas etmemesi gerek eger su ile yikanmissa tekrar sikiyoruz ilaci.
Hadi ya akrebi ben bir kere gördüm onda da kendimden geçtim..Uzmanlar da o ilaçların çok zararlı olduğu söylüyor..Evin içerisinde miydi sizinkiler özellikle büyük boylarla karşılaştığınızda nası alıp atabiliyorsunuz evin dışına

Evinizi ilaçlama şirketi böcek ilaçlama hizmeti ile ilaçlatın . .
Aslında ilaçlama yapılmıştı hem de tüm apartman komple ama gelen oluyor yinede bir şekilde dışarıdan..Karşılaşınca da pek bir şey yapamıyorum.(

Oturdugumuz apartmana kısa dogru tasındık bocek mocek yoktu takı nısan ayına kadar falan nısanda gumus bocegımıdır nedır o turedı bıkac tane gorup oldurmustum sonra ordu gıbı saldırıya gectıler cok cabuk uredıler evde bır bucuk yasında bebek var her gordugunu agzına atıyor ılaclama ılk pahalıya gelır kendım ılaclıyım dedım sprey ılacla evı yıkadım resmen anneme gıttım dondum duvarda gezıyolardı,tarım ılacı aldım sulandırdım 1hafta sonra yıne cıktı,netten coook ovulen bayer kothrıne aldım 5lıtreye karıstır dedıler 2bucuk lıtreye karıstırdım daha etkılı olsun dıye duvarlara camlara bıle sıktım olmadı baktım ıyıce cogalıyolar bende evde terlıksız gezemez oldum korkudan ustune falan basarım dıye,uyurken yatagın arkasını kontrol et etrafına bak yataga cıkarsa falan dıye sonra baktık boyle olmucak ılaclama sırketı buldk oturdugmz yerden adam garantılı 1tane canlı gorursenız bıdaha glıyorum dedı bız tokı acık mutfkta oturuyoruz ev 75mt2 ılaclamayıda 75tlye yaptırdık,adam bızıde ıcerı sokmadı ılaclarken maske taktı onların ınce uclu makınelerı varya ılacları derınlere sıkabılıyolar ıyıce o etkılı oluyo sanırım adını hıc duymadıgım fasnox dıye bı ılac kullandı kutusunu bızde bıraktı ıcınıze sınmezse cıktıgını dusundugunz yere dokun ama evden cıkın solumayın zehırlı dedı valla ıkı haftadır hıc bıyerden cıkmadılar ben bıle sasırdım o kadar ılaca olmeyen bocek boyle nasıl bıttı dıye umarım bıdaha da cıkmaz bastan ılaclatsam daha karlıydım kendı aldıgım ılacların parası ılaclama parasına denk geldı oyle spreyle dısarıdan sıkılan parke altına duvar oyuklarına kapı kasalarına etkı etmıyo ılaclamacıların o makınesı mutfak dolaplarna parke supurgelıklernın ıclerıne ıyıce puskrttugu ıcın yumurtalarını falanda olduruyo

Back