ben !!! 1 senedır oturdgum evde 2 kere akrep gördum.eşimin görmesını sayarsak 4 kere!!! gecen yıl ılaclattık..nısan ayında ilaçlama fırması gene aramıstı..akreplerın yumurtlama zamanı dıye eşim tamam dedı sonra unuttu gectı..3 gun once oturma odasında tam bebeklerı yatırıcaz yerde akrep !!! kahverengı cengellerını açmış.iğrenç bsy yaa...sabaha kadar sınırden kasındım...gece eşim netten 23.30 da nobetçi ilaç fırması bulmuş..o saatte açık olduguna gore...sabahına geldıler....90 tl tuttu.10 dk sıktılar.4 saat kapalı kalsın.mumkunse evı sılmeyın 1 gun de o sekıl kalsın dedıler ama ne mumkun evde ıkı bebek var.mecbur evı camasır suyu ıle 4 saat sonra sıldık...baya havalandırdık...umarım cıkmaz.ama o aktarlık ilaç ile olmaz soylıyım.....bu ilacı sıkan adam hayvan gıbı şu askerlerın nukleer maskesı var ya onun ıle sıktı benı eve asla almadı.zehırlenırsınız dedı..o derece.kı 4 saaat sonra evı havalandırmaya gıttımde bogazım nasıl yanıyodu anlatamam...
ılaç fırmasından gelen adama akrebın resmını attım..zehırlı mı dedım..dedıgı sey ödümü koparttı ...
akreplerın hepsı zehırlıdır..kımısı dırekt öldürür kimisi felç eder.sinek ısırığına benzetılmez dedı...kı resıme baktı evet zehırlıdır dedı...ayyyyy o çığlık atışımı görmelıydın :)
bu arada evımın altında depo var....eskı esyalar konuluyo...yan bına köhne...bahcesi olan bir yer...haliyle akrep olurmuş....