Moralim bozuldukca ve cikmazda kaldikca once kendim her yere yazip, rahatlamaya calisiyorum. Artik o sekilde de isin icinden cikamayinca buraya geliyorum. Evet gormeden kafamda yarattigim kisiye karsi bir bagimlilik, yapilanlari hazmedemeyip kendi capimda hirs yapip durmustum.
Evet kalbim sogudu. Cok daha iyiyim. Fakat bu kisi israrli bir sekilde beni aramaya devam etmekte. Engellesemde, engellemesemde arayip kendini hatirlatiyor. Olmadi msj yaziyor.
Fakat yazdigi msjlarda ay ben askindan oluyorum, bir sans vs falan yok.Hani beni unutamadigindan falan degil sanki bir sey olmamis, hic yanlis yapmamis, benim gururumla oynamamis gibi. Biz gorusmedik ortada iliski bile yoktu ama beyefendinin yeni bombasi buraya gelip, benimle yuzyuze gorusmekmis.
Cevap vermedim rehber degilim, kimseyle ugrasamam. Adamin hayatinda biri var en azindan gonul koydugu biri. Ben bunu biliyorum ve bunun benim gururumu hic sayip hala yazmasina nasil bir cozum bulabilirim. Cevap vermiyorum ama seven taraf ben, kazik yiyen taraf ben olunca kendini hatirlatmasi gunumun icine etmesine neden oluyor.
Bu arada ben her yolu denedim. Duzgunce konustum,mutluluklar diledim, hakaret ettim, kufur ettim yok yani bir sey degismiyor. Bu kendini hatirlattikca bende saplanti hali tetikleniyor. Ne yapmaliyim ?