Bu sevgi degil takinti galiba

Defendyourself

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
108
62
23
Son sayfaya durumumla ilgili gelismeleri bildirdim. Fikir verirseniz,sevinirim.

Merhaba,
Biraz uzun olabilir simdiden sabredip okuyana tesekkur ederim. 2 sene once arkadas ortaminda biriyle tanistim. Yurtdisinda yasadigim icin uzaktan uzaga bildiginiz sanalimsi bir iliski yasadim. Bu arada iki sene boyunca hic gitmedim yanina, o gelecekkende yaptigi zirvaliklar yuzunden de engel oldum.

Guvenmeden,gormeden sevmek olmaz diyebilirsiniz ama degisik bir sekilde baglandim. Sevgi mi,ask mi, yoksa saplanti mi bilemedim acikcasi. Garip bir hirs oldu. Tabi biz mesafeye bahane bulmustuk.Yanyana gelince duzelecek vs.Bu adam olacak cocugunun adina varasiya hayal kuran bir tipti bu arada.Kendince ciddiydi.

Ben Agustos ayinda dogumgununden 10 gun once hattimi degistirdim,kendimce bitirdim.Bu tarz ayriliklari bir milyon kere yasadigimiz icin nasil olsa pesimden kosar diye bir rahatlikta vardi. Tabi ayrilik vs olunca birbirimize sadece twitter sifresi vermistik,degistirdik. Bu sifresini degistirdigi halde onun hesabi benim telefonumda hala aktifti.Nasil bir beklentim varsa adamdan pusuya yatmistim bir sekil.Tam 10 gun sonra dogumgunu zamani kadinin biriyle yazismalarina sahit oldum.Gayet guzel birbirlerine yuruduler. Sana karsi hassasimlardan tutun, bilemiyorum neden ama sana karsi sevgi ve saygi besliyorumlara,oo cok yakisiklisinlardan, sen de guzelsin bu bellilere vs. Bir bar acilisi icin bulusmaya karar verdiler.

Numarami gizleyip aradim hicbir sey olmamis gibi konustu benimle. Dogumgununu kutladim,bos bos konustu vs bu arada bar acilisinda x kisisiyle bulusacakmissin. Hem dogumgununu kutlamak hemde mutluluklar dilemek icin aradim dedim.Ortak bir arkadastan numarami bulmus.Olayin sokuyla ve sicakligiyla telefonlarina cevap vermisligimde oldu(salak ben).Birbirimize normal yaklasim falan diyor bana. Cok agirda konustum fakat ya tinlamadi ya da yuzsuz. Hatun Izmir'de yasiyor. Adam Izmir'e gidip beni ariyor sana sarap aldim, gondericem Sirince sarabi diye. Yeni sevgilisiyle bulusmaya gidip eski sevgilisine sarap alacak kadar arsiz.

Tek derdi benimle yuzyuze gorusmekmis ondan sonra ne olursa olsun dedi.Uzaktan uzaga gercekleri yansitmiyormus vs. Seninle arkadas bile kalamam dedim ve ararsanda ulasamayacaksin bundan sonra deyip engelledim. Hayatindaki insana su an ihanet ediyorsun benimle konusup haberin olsun falanda dedim. Bunun uzerinden bir hafta gecti ki yine bir aradi. Engellendigini anlayinca vazgecti sanirim.

Karsimda asiri derecede karaktersiz ve onursuz biri varken asla onunla olmak istemiyorken gun icinde surekli bu olanlari dusunmek, kadinla yazismalarini on kere beynimde canlanmasi ve hala arada twitter sayfasina bakmaktan nasil kurtulurum ben. Bende saplanti mi oldu,hazmedememe mi bilemiyorum. Ben ne yapmaliyim ya kafayi yiyecegim.

Son düzenleme:

Günlük hayatınızda ne yapıyorsunuz? Mesleğiniz? Öğrencimisiniz?? Hobileriniz? Bir günümüz nasıl geçiyor?

Günlük hayatınızda ne yapıyorsunuz? Mesleğiniz? Öğrencimisiniz?? Hobileriniz? Bir günümüz nasıl geçiyor?
Ergen gibi yansiyorum fakat yasini almis biriyim. Isletme ve finans mezunuyum ve bir sirkette calisiyorum. Calistigim firma cok yeni ve sadece tek bayan ben oldugum icin aksama kadar fazla bos kaliyorum diye dusunuyorum.Ama is disinda her aksam spora gidip haftasonlari disarida vakit geciyorum

Son düzenleme:
sanal da olsa bi ilişkiden çıktınız yani bağımlılık diyelim. Boşlukta hissediyorsunuz yeni arkadaş Çevresi edinin adam daha canlı görmeden aldattı sayılır ihanete meyilliymiş

sanal da olsa bi ilişkiden çıktınız yani bağımlılık diyelim. Boşlukta hissediyorsunuz yeni arkadaş Çevresi edinin adam daha canlı görmeden aldattı sayılır ihanete meyilliymiş
Evet hazmedememek. Kendime yediremiyorum .kullanilmislikla,aptal yerine konmusluk hissini atamadim uzerimden 1.5 aydir

Olay şu mesafeye rağmen emek veriyorsun her çilesini çekiyorsun fakat o yanında olmadığın için tenine dokunamadığı için soluğu başkasında rahatlıkla alabiliyor.. Nasıl kurtulacaksın kendinin değerini bilerek kendini severek kendine bakarak..

Ben bu olaydan sonra bir kere bile aramadim.hic zirlamadim.tek bir kotu soz soylemedim mutluluklar dedim. Bunun bana sellektor yapmasi nedir? Cepte tutmak mi,guzel yedek oluyo sanirim benden

Ben bu olaydan sonra bir kere bile aramadim.hic zirlamadim.tek bir kotu soz soylemedim mutluluklar dedim. Bunun bana sellektor yapmasi nedir? Cepte tutmak mi,guzel yedek oluyo sanirim benden

Klasik erkek hareketleri.. Belki de uzun zamanın vermiş olduğu alışkanlık ama kesinlikle aşk değil

Oteki konulara biraz baktim. Ayni adamsa eger , kesinlikle takinti haline getirmissin. Bu adam seni sevmiyor , seni yedekte tutuyor ve daha da kotusu sen hala ondan umidini kesmemissin.

Oteki konulara biraz baktim. Ayni adamsa eger , kesinlikle takinti haline getirmissin. Bu adam seni sevmiyor , seni yedekte tutuyor ve daha da kotusu sen hala ondan umidini kesmemissin.
Aslinda kestigimi dusunuyorum.iki sene boyunca aptal yerine konmus hissediyorum ben.bunun hazimsizligi. Yani o kendince okuzce adim attiginda yolunu tikadim.stepne olmadigimi,siginacak limanda olmadigimi,iliskiler yasanir biter,hayat devam eder gibi gayey rahat cevap verip engelledim.sanirim hic sevilmemis olma gercegi ve bir hayale inanmak koyuyor bana

Hayatimizin her doneminde boyle seyler yasanabilir. Sen eski hayal kirikligina odaklanirsan kendine yeni bir gelecek kuramazsin. Onun yanlisi senin dogrun olmasin.

Erkekler boyle iste , bazi erkekler evli bile olsa tam olarak baglanamiyorlar.

Aşkın yaşı mı olur yahu :) Bu aşk değil zaten bağımlılık ama bunun o erkekle değil taaa sizin çocukluğunuzdan gelen ebeveyn ilişkilerinizle ilgisi var.Acaba asosyalmisiniz diye sordum çünkü genelde bu tarz net üzerinden ilişkileri genelde asosyal,eve bağlı yada işten-eve evden işe aradabir ayşeye kahveye içmeye giden kişiler sürdürüyor.Spor haricinde başka şeylerde yapsanız mesela ben türkiyede yaşasam bir hayvanlara yardım derneğinde gönüllü çalışırdım,ordan çok dostluklsr edinir hem de o zavallı dilsiz canlara yardım etmenin tatminini yaşarsınız,işin dini boyutuna girmiyorum :)

İyide sen durup dururken Bi açıklama yapmadan bitirmişin, neden peşinden koşsun istiyorsunki? PC basında cok vakit geçiren insanlar sanal ilişkilere daha sıcak bakıyor ve yüz yüze buluşma, olayın ciddiyete binmesi onları korkutuyor. Bikere bu hissettiklerinin aşk olmadığı konusunda anlaşalım. Aşk böyle bişey değil. İlla temas gerekmiyor ama karşındaki insanın nefesi yüzüne değmeden o insana ne hissettiğini anlayamazsın tatlım. Bu alıskanlık sadece, kendini bundan uzak tutmaya çalışırsan, bu düşüncelerden kurtulursun

Ben Turkiye'de degilim.Asosyal bir yapim yok fakat mecburi bir asosyallik durumum var.bircok arkadasim ya kesin donus yapti ya da evlendi.Aslinda yalnizda sayilirim belki bu yuzden boyle bir saplanti oldu.Mantikli dusununce kendime kiziyorum.yani sanki kendimi oyaliyordum da o elimden alinmis gibi.belki ben bunu sevgi saniyorum ama kendime soz verdim bir daha asla hicbir seyine bakmayacagim,aklima geldikce baska seyler dusunecem

Durup dururken bitirmedim.Adam ilgisiz ve bencil.bunu soyleyen tek ben degilmisim. Evet belki ask degil bu oyle olmasini umuyorum zaten.hirs yaptim kendi capimda boyle sacma bir triplere giriyorum. Gelse ister misin diye sorsan hayir derim.boyle bir kazik atilmis hissi var hayatimda ilk kez yasadigim bir sey.o acidan agir geldi.benim cevremde hic bu tip biri yoktu ki herkes seffaf ve net.kandirilmis hissediyorum

Aliskanlik olmus. Vaktinizi böyle gereksiz şeylerle harcamayin derim.
Disari cikin gezin dolasin

Yurt disinda boyle bir sorun var. Istedigin kadar kurslara git , disari cik. Bu degismiyor. Kulturumuz farkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…