- Konu Sahibi simgemerve
-
puanlar kırılmasa keşkenereyi istiyorsun sen bi de kesin kararlı mısın çalışıyor musun ben kazandığım yerde muhtemelen hazırlık okuycam benim için daha mı avantajlı olur bilmiyorum da seviniyorum bu yüzden of oof kafamda deli sorular
Ne kadar kırılacak puanlar ?
Kararlıyım ama ders çalışmaya başlamadım daha
Ankara'da müh. istiyorum ama olmaz sanırım
Sayısalcıyım ama tm'den de deneyeceğim şansımı
Bilemiyorum hiç
Hazırlık avantaj olur bana kalırsa
bildiğim kadarıyla okuldan gelen puanın yarısı kırılıyor 40 geldiyse 20 geliyor
Banada 40 geldi desene gitti paun
Çok ya,gözümde büyümeye başladı bile
2.
...............
sen bi sene daha tecrübelisin öyleyse benim ilkti :) burdan yardımcı olsak birbirimize kitaplar, çalışma teknikleri konusunda. Mesela ben matematik için karekök MPS (moduler piramit sistemi) kitaplarını önerebilirim eğer bitirebilseydim çok faydalı olacaktı
2.
...............
bu sene 3. kez mi girceksin ? ya bende bu sene girdim ama hiç çalışmadım. istediğim okul yüksek istediği için 2 yılımı gözden çıakrdım yani 3 kez sınava girmiş oclam ama korkuyorum çevremdekilerden. sen nasıl geçirdin bu dönemi anlatır mısın?
benimde çok kitabım vardı keşke çalışsaydım dedim sonradan amaneyse konuya gelirsek ben eğer iö gelirse düşünüyorum tekrar girmeyi. aslında çok kararlıydım bu yıl kazansam da kazanamasam da tekrar girmeye ama şuan gözümde çok büyüyor :S girmesem mi diyorum bazen ama.. üşenmezsem girerim tekrar
Ne kadar kırılacak puanlar ?
Kararlıyım ama ders çalışmaya başlamadım daha
Ankara'da müh. istiyorum ama olmaz sanırım
Sayısalcıyım ama tm'den de deneyeceğim şansımı
Bilemiyorum hiç
Hazırlık avantaj olur bana kalırsa
benim iö oldu bakalım faydası olacak mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?