bu sene yerleşip seneye tekrar sınava girecekler?

puanlar kırılmasa keşke nereyi istiyorsun sen bi de kesin kararlı mısın çalışıyor musun ben kazandığım yerde muhtemelen hazırlık okuycam benim için daha mı avantajlı olur bilmiyorum da seviniyorum bu yüzden of oof kafamda deli sorular

Ne kadar kırılacak puanlar ?
Kararlıyım ama ders çalışmaya başlamadım daha
Ankara'da müh. istiyorum ama olmaz sanırım
Sayısalcıyım ama tm'den de deneyeceğim şansımı
Bilemiyorum hiç
Hazırlık avantaj olur bana kalırsa

bildiğim kadarıyla okuldan gelen puanın yarısı kırılıyor 40 geldiyse 20 geliyor

2.
...............

sen bi sene daha tecrübelisin öyleyse benim ilkti :) burdan yardımcı olsak birbirimize kitaplar, çalışma teknikleri konusunda. Mesela ben matematik için karekök MPS (moduler piramit sistemi) kitaplarını önerebilirim eğer bitirebilseydim çok faydalı olacaktı

Son düzenleme:

Dünya kadar kitabım var ama hiçbirine adam gibi çalışmadım ki

benimde çok kitabım vardı keşke çalışsaydım dedim sonradan ama neyse konuya gelirsek ben eğer iö gelirse düşünüyorum tekrar girmeyi. aslında çok kararlıydım bu yıl kazansam da kazanamasam da tekrar girmeye ama şuan gözümde çok büyüyor :S girmesem mi diyorum bazen ama.. üşenmezsem girerim tekrar

Ben de düşünüyorum.Bu sene staj-okul-dersane filan epey yorucuydu.Belki seneye daha iyisi olur.

Bu sene mi mezun oldun ?
1 yıl bekleme çok normal bi durum olduğu için kimse bişey demedi
Zor bişet yaşamadım
Ailem bu senede istemiyosan gitme dedi,bu seferde ben göze alamadım
Bilemiyorum onun için

evet bu sene mezun oldum. benim fobim var galiba korkuyorum insanalr yapamadığımı düşüncekler diye. oysa ben en iyi olsun diye 2 yılımı gözden çıakrdım. 12. senem (yani geçen senem) de hiç çalışmadım. 3. girişimde üniye başlamış olcam yanii

benim iö oldu bakalım faydası olacak mı...

bnde sayısalcıydım bu sene 2.senem hepsinden girdim puanım hesaplansın die ama sayısalım gene daha yuksek geldi bnce kazandıysan tekrar hazırlanma derim belki geçiş hakkını kullanırsın bölüm değiştirmek falan riske atma

Üniversiteye kayıt olduğunuz yıl değil de bir sonraki yıl tercih yaptığınızda okul puanında kesinti olmuyor diye biliyorum ben kızlar. Üniversitenin 2. 3.cü yılında yeniden hazırlanıp bölüm şehir değiştiren birkaç kişi tanıyorum hatta bende bu sene yeniden şansımı denemek istiyorum.

benim iö oldu bakalım faydası olacak mı...

aynen benim de korktuğum gibi iö geldi malesef çok çalışıp yüzde onluk dilime girince normale geçebiliyosun diye biliyorum o yüzden öyle yapmaya çalışıcam ben. eğer derslerime falan iyi çalışabilirsem girmem sanırım sınava diye düşünüyorum artık, sonuçta istediğim bölümü kazandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…