• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sene evlenip kayınvalidesi ve kayınbabası ile yaşacak olan var mı?

11 aylık evliyim dünya iyisi kaynvalidem kayınpederm var ama ynede birlikte oturmam onlarda istemez zaten ev üstüne ev olmuyo biliorum çnkü bnm abim annemlerle altlı üstlü yaşıyo yengemle beraber.. annem dnya tatlısı bi insandır gelinini kızı gbi sever tek gelin zaten saolsun yengemde çok saygılır anneme arkadaş gibiler ama arada yengemle konuşur dertleşirz bn evliliğimn tadını doya doya çıkaramadm der ki haklı keşke en başta kiraya çıksaydm der tüm gn beraberler btek yatmaya iner aşağı altlü üstlü derkende söyle annemlern evi çok büyük dubleks bi ev bahçeli annem babam kardeşimn odaları yukarda abimlern aşagıda banyosu yatak odaları ve çocuk odaları var hani oda banyo falan bakımndan rahat olmasna rağmen hep içinde kaldı ayrı ev şimdi düzenini kurdu kovsakta gtmez o ayrı:)) he iyi yanları şöle 2 çocuğu var kendisi rahat rahat gezebiliyo annem hep çocuklarla ne bilim işte ev işlerini beraber yapıolar falan ama bunlar faso fisoo her evli çiftin kendi yuvası olması gerek bnce evlilğin sağlam olması için ve tadını çıkarabilmek için ...

Dünya iyisi bi kayınpeder ve kayınvalideye sahibim çok şükür :nazar:

Ama aynı evde yaşayamazdım,olmuyor gerçekten.Oğulları için deli olurlar,bana gelinleri değil kızlarıymışım gibi yaklaşırlar ama kaynanam da bende aynı evde yaşayamayız..

İyiyken kötü olmak istemiyoruz,hatta bi keresinde böyle bi konu konuşmuştuk.Birlikte yaşasaydık naapardık acaba diye.O ben yaşayamam dedi,aynen ben,bende yaşayamam dedim.Karşılıklıyız yani..

hepiniz haklısınız bunları bende biliyorum keşke başka çaremiz olsa çaresizlikteen böyle oldu umarım bizde evlendikten sonra yakın bir zamanda ayrı bir eve çıkarız...

hepiniz haklısınız bunları bende biliyorum keşke başka çaremiz olsa çaresizlikteen böyle oldu umarım bizde evlendikten sonra yakın bir zamanda ayrı bir eve çıkarız...

hayırlısı olsun cnm üzme kendini bz bunları seni üzmek için sölemedik buarada bişi sorcam neden eve çıkabilceğnz zaman evlenmeyi terch etmednzde smdi evlenıosnz yaşınız falanmı büyük? hani daha rahat olurdu szn için o yzden söyledim

hayırlısı olsun cnm üzme kendini bz bunları seni üzmek için sölemedik buarada bişi sorcam neden eve çıkabilceğnz zaman evlenmeyi terch etmednzde smdi evlenıosnz yaşınız falanmı büyük? hani daha rahat olurdu szn için o yzden söyledim

teşekkür ederim cevapladığınız için nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz 5 sene oldu nerdeyse birlikteyiz artık ayrı kalmak istemiyor tabi bende istemiyorum ama bende durumumuz düzelince evlenmek istedim ama öyle söyleyincede alınıyordu o yüzden böyle oldu....

teşekkür ederim cevapladığınız için nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz 5 sene oldu nerdeyse birlikteyiz artık ayrı kalmak istemiyor tabi bende istemiyorum ama bende durumumuz düzelince evlenmek istedim ama öyle söyleyincede alınıyordu o yüzden böyle oldu....

o zamn hayırlısı olsn cnm birlikte çalışır eşya alır çıkarsnz inşallah ayrı eve ... çocuk isterse eşin ayrı eve çıkmadan yapmam diye ikna etmeye çalışırsın braz hızlandrır belki:)))

Back