• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sene evlenip kayınvalidesi ve kayınbabası ile yaşacak olan var mı?

2 yıllık evlıyım ayrı otryorum kımseyede kaynana ıle otrmayı tafsıye etmem hıc bır ozlel hayatınız olmaz:31:

Ben yeni evli sayılırım ayrı oturuyorum , birlikte oturmanın iyi bir yanını düşündüm ama bulamadım canını sıkmak istemem mümkünse ayrı oturun derim...

Son düzenleme:
ben de 12 mayısta evleniyorum Allah nasip ederse ama biz ayrı eve çıkıcaz o yüzden sorunu tam cevaplayamıcam ...ama bana sorarsan nacizane fikrim dünyanın en iyi kayınvalide ve kayınbabası da olsa illa ki sorun çıkar..içli dışlı olmak heleki evliliğinin ilk zamanlarında onlarla birlikte zaman geçirmek zorunda kalmak iyi olmazdı sanırım..burda çok okuyoruz bir çok sorun çıkabiliyo...eğer imkanın varsa ayrı eve çık bence...ama yine de belli olmaz...mutluluklar diliyorum...

Kesinlikle çok haklısın bende size katılıyorum ev, ev üstüne kurulmaz herkesin kendine ait düzeni vardır, ufak şeylerden huzursuzluklar çıkabilir...

tek ıyı yonu sanırsam maddıyattr bana teklıf ettıler kabul etmedım
ayagını uzatamayacksın kocanla sakalasamayacaksın bı cılven bıle olmayacak sagına baksan kayın baba soluna baksan kaynana ozel haytn olmayack ımkann varda tatlım ayır evını

benimde çok yakın bir zamanda düğünüm var Allah razı olsun kayınvalidemde eşide çok iyiler ama birlikte oturmakmı dersen aslaa

Kyınvalide ve kayınpeder iyi ve kafa insanlar olursa çok faydası var bence...Biz baştan da onlarla yaşamak istedik hala istiyoruz bize bir oda verin diyoruz bizi istemiyolar...biz de yakınlarına taşındık...

Henüz evli falan değilim ama sevgilimle benim düşüncemiz ayrı oturmak rahat olamayacağımızı düşünüyoruz bende nacizane fikrimi paylaşmak istedim.. Ev ev üstüne olmaz..Kayınvalide ya da kayınpeder elden ayaktan düşmedikçe aynı evde yaşanmasına karşıyım isterse melek olsunlar gene de sorun çıkar..Evlilik bu sonuçta eşinle bi sarılarak tv bile izleyemezsin, rahatla bi banyo bile yapamazsın.hareketlerine, sözlerine, oturmana kalkmana, uyumana uyanmana giyimine çooook dikkat etmen gerekicek..Bunların hepsini çok olağanüstü yerine getirsen sen mutlu huzulu olamayacaksın evliliğinizde heyecan hemen bitecek..Bilmiyorum bence çok zor :50:

canımm şimdi sana cok iyi davranıyo olabilirler gercek yüzlerini evlendikten sonra göreceksin. ben 1.5 senelik evliyim bırak aynı evi aynı şehirde bile yaşamıyoruz. ama gel gör ki halaaa ordan bana ve eşime hükmetmeye calışıyo kaynvalidem ve görümcem. tabi herkes bir olmaz belkide cok iyi anlaşacaksınız. ama şuda varkı ev ev üstüne kurarsan bidaha zor cıkarsın kendi evine. fitnelik yapmış gibi olmayım ama bicok arkadasım öyle evlendiler cocukları oldu ama hala aynı evde yaşıyolar. zor olur diye düşünüyorum. hem başta dişini göstermezsen bitakım şeylere hayır diyemezsen sonraa cok pişman olursun

imkanımız yok şu an ayrı evde oturmak için uzun hikaye biraz ancak ayrı eve çıkarsak 2 3 sene sonra çıkabiliriz herhalde maddi açıdan kaynaklı kızlar o yüzden cevapladığınız için teşekkür ederim hepinize...

ilk defa boyle sozler duydumm:53::53::53::53::53::53:

Kız benimki kayınvalide gibi değilki...Hele rahat olma konusunda onlar bizden rahatlar ben bazen utanıyorum yapmayın şöyle hareketler diye...biz balayımızı bile onlarla geçirdik:D ama tabii rahat edemeyeceğim insanlar olsaydı istemezdim herhalde...yemek yapar gelir temizliğimi yapar günlerime misafirlerimize birlikte gidiyoruz zaten bi yatmadan yatmaya ayrılıyoruz ona da ne gerek var...aynı evde yaşayalım işte:d

imkanımız yok şu an ayrı evde oturmak için uzun hikaye biraz ancak ayrı eve çıkarsak 2 3 sene sonra çıkabiliriz herhalde maddi açıdan kaynaklı kızlar o yüzden cevapladığınız için teşekkür ederim hepinize...

imkan yoksa nısanlını sevıyosan otr cnmm ıns cok mutlu olursun :16::16::16::16::16::16::16:

yazdıgım gibi canım aynı eve girersen bidaha zor cıkarsın. ama madem durumunuz yok ozaman müstakbel eşinle başstan anlaşacaksın oda ona göre davranacak. erkekler biraz anna kuzusu olurlar zamanla oda istemez ayrı eve cıkmayı. damat bide evin kücügüyse işte ozaman yandın canım. gözüünü korkutmak gibi olmasın ama ozaman harbii zor cıkarsın.

Kız benimki kayınvalide gibi değilki...Hele rahat olma konusunda onlar bizden rahatlar ben bazen utanıyorum yapmayın şöyle hareketler diye...biz balayımızı bile onlarla geçirdik:D ama tabii rahat edemeyeceğim insanlar olsaydı istemezdim herhalde...yemek yapar gelir temizliğimi yapar günlerime misafirlerimize birlikte gidiyoruz zaten bi yatmadan yatmaya ayrılıyoruz ona da ne gerek var...aynı evde yaşayalım işte:d

:nazar::nazar::nazar::nazar: nazar degmesın yaa valla tebrık ederım:46::46::46::46: bende cok ısterım ama gorumcem oldugu surece sokaklarından bıle gecmıyorummm:36::36::36::36::36:

masal degil yani bu gercek??? böyle kayınvalideler varmı?? ya benim kavınvalidem icin ben evlenmeden önce herkes melek derdi agzı var dili yok derdi. ama gel onu sen şimdi bana sor. oglunu kıskanmalar bana hükmetmeye calışmalar gezmemize tozmamıza paramıza karışmalarr daha nelerrr neler üstelikk aynı şehirde bile degiliz. ben evlenelli 1.5 sene olmuş hala bana cay koyarken eşim icin ona acık koy o acık cay sever diyo. :1::1:

yazdıgım gibi canım aynı eve girersen bidaha zor cıkarsın. ama madem durumunuz yok ozaman müstakbel eşinle başstan anlaşacaksın oda ona göre davranacak. erkekler biraz anna kuzusu olurlar zamanla oda istemez ayrı eve cıkmayı. damat bide evin kücügüyse işte ozaman yandın canım. gözüünü korkutmak gibi olmasın ama ozaman harbii zor cıkarsın.

canım ya tam beni anlatıyorsun nişanlım evin en küçük çocuğu:ssz::ssz:

masal degil yani bu gercek??? böyle kayınvalideler varmı?? ya benim kavınvalidem icin ben evlenmeden önce herkes melek derdi agzı var dili yok derdi. ama gel onu sen şimdi bana sor. oglunu kıskanmalar bana hükmetmeye calışmalar gezmemize tozmamıza paramıza karışmalarr daha nelerrr neler üstelikk aynı şehirde bile degiliz. ben evlenelli 1.5 sene olmuş hala bana cay koyarken eşim icin ona acık koy o acık cay sever diyo. :1::1:

İşte kayınvalidenin olgun olması lazım...Benimki kendi kayınvalidesinden çok çekmiş...Ben öyle yapmıcam demiş...Ben bazen gençlikle yanlış şeyler yapıyorum mesela hiç durmuyo onun üstünde...olmamış gibi devam ediyo...Ve bence bu da oğlunu çok sevmesinden kaynaklanıyor...Hayattaki tek derdi bu aslında....Oğlunu mutlu etmek ama arada ben de kaynıyorum:1:

Back