- Konu Sahibi pinkgirl8888
ben bu yaz evleniyorum sizce iyi yönleri neler kayınvalide ve kayınbaba ile yaşamanın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kyınvalide ve kayınpeder iyi ve kafa insanlar olursa çok faydası var bence...Biz baştan da onlarla yaşamak istedik hala istiyoruz bize bir oda verin diyoruz bizi istemiyolar...biz de yakınlarına taşındık...
ilk defa boyle sozler duydumm![]()
imkanımız yok şu an ayrı evde oturmak için uzun hikaye biraz ancak ayrı eve çıkarsak 2 3 sene sonra çıkabiliriz herhalde maddi açıdan kaynaklı kızlar o yüzden cevapladığınız için teşekkür ederim hepinize...
imkanımız yok şu an ayrı evde oturmak için uzun hikaye biraz ancak ayrı eve çıkarsak 2 3 sene sonra çıkabiliriz herhalde maddi açıdan kaynaklı kızlar o yüzden cevapladığınız için teşekkür ederim hepinize...
Kız benimki kayınvalide gibi değilki...Hele rahat olma konusunda onlar bizden rahatlar ben bazen utanıyorum yapmayın şöyle hareketler diye...biz balayımızı bile onlarla geçirdikama tabii rahat edemeyeceğim insanlar olsaydı istemezdim herhalde...yemek yapar gelir temizliğimi yapar günlerime misafirlerimize birlikte gidiyoruz zaten bi yatmadan yatmaya ayrılıyoruz ona da ne gerek var...aynı evde yaşayalım işte:d
Kız benimki kayınvalide gibi değilki...Hele rahat olma konusunda onlar bizden rahatlar ben bazen utanıyorum yapmayın şöyle hareketler diye...biz balayımızı bile onlarla geçirdikama tabii rahat edemeyeceğim insanlar olsaydı istemezdim herhalde...yemek yapar gelir temizliğimi yapar günlerime misafirlerimize birlikte gidiyoruz zaten bi yatmadan yatmaya ayrılıyoruz ona da ne gerek var...aynı evde yaşayalım işte:d
yazdıgım gibi canım aynı eve girersen bidaha zor cıkarsın. ama madem durumunuz yok ozaman müstakbel eşinle başstan anlaşacaksın oda ona göre davranacak. erkekler biraz anna kuzusu olurlar zamanla oda istemez ayrı eve cıkmayı. damat bide evin kücügüyse işte ozaman yandın canım. gözüünü korkutmak gibi olmasın ama ozaman harbii zor cıkarsın.
masal degil yani bu gercek??? böyle kayınvalideler varmı?? ya benim kavınvalidem icin ben evlenmeden önce herkes melek derdi agzı var dili yok derdi. ama gel onu sen şimdi bana sor. oglunu kıskanmalar bana hükmetmeye calışmalar gezmemize tozmamıza paramıza karışmalarr daha nelerrr neler üstelikk aynı şehirde bile degiliz. ben evlenelli 1.5 sene olmuş hala bana cay koyarken eşim icin ona acık koy o acık cay sever diyo.![]()