- 29 Ekim 2023
- 71
- 56
- 19
-
- Konu Sahibi c1nnamongurl
Kiramız 20k civarında şu an ne kadar nafaka vermesi gerektiğini bilmiyorum 4 sene önce boşandılar o dönem 500dü nafaka tutarı.Tamamen kafadan abartarak yazdımAsgari ucretli biri bile 2000 lira istirak nafakasi oduyorsa sizin kiraniz 60bin mi?
esirgiyorlar malesef ben kendi eski eşimden tecrübe ettiğimden dolayı gayet de esirgiyorlar.E babanızla görüşmüyormusunuz ki?
Hadi annenizle arası bozuk olur anlarım ama sizinle görüşmüyormu bu adam?
Yerinizde olsam baba buluşalım der,buluşur durumu anlatırdım. Anneniz gurur yapıyor amenna ama siz 19 yaşında bir bireysiniz bence babanızla konuşup halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Çok kötü kalpli,hain bir adam değilse bolluk içinde bir yaşam sürerken kızından esirgemez diye umuyorum.
Sadece bizAnneniz babanızdan nafaka alıyor mu yoksa sadece siz mi nafaka alıyordunuz ?
heh soyle yaz. Boyle fakir gariban ühü ühü yapma. İb diplomasi veren bir lisenin bugunun fiyatiyla minimum yilligi 250 bin lira. Bunun ucretini baban odemistir diye tahmin ediyorum. İstedigin macbook pro da kabaca 100bin babişe söyle alır.Neden başvuramasın?Açıp şartlarına bakabilirsiniz ünilerin.Ben ib diploması aldım lise diplomasının yanında ve bu büyük avantaj sağlıyor kabul eden ülkelerde.Başvurmadan önce babam kabul etti yurtdışında iyi bir yer gelirse masraflarımı karşılamayı.Daha sonra iş ciddiye binince caydı.Laptop konusuna gelecek olursak ihtiyacım olan laptop lenovo veya acer değil.Profesyonel çalıştığım için üst seri şeyler düşünüyorum.
O zaman annenizi ciğneyip yasal yoldan hakkınızı arayın. Kardeşiniz ne kadar etkili olur bilemedim.En son mesajla dile getirince küfürler edip engelledi.Küçük kardeşim aracılığıyla görüşmeyi düşünüyorum ama o küfürler aklımdan çıkmıyor.
Senin konularına hakimim Jameya. Eski eşinin kendi çocuğuna bile merhamet yoksunu olduğu aşikar ama belki konu sahibinin babası farklıdır diye düşünerek yazdım. Annesi gurur yapıp birşey istemiyormuş ya belki adamın haberi yoktur diye düşündüm ama yanılmışım.esirgiyorlar malesef ben kendi eski eşimden tecrübe ettiğimden dolayı gayet de esirgiyorlar.
Annemle babam birlikte ödedi ve yıllığa vurduğunuz zaman çok bir miktar oluyor ama o zamanlar aylık 6-7k civarıydı.Benim akıl etmeyi denemediğimi sanıp bu tarz çözümlerle gelmeniz gerçekten çok tatlıheh soyle yaz. Boyle fakir gariban ühü ühü yapma. İb diplomasi veren bir lisenin bugunun fiyatiyla minimum yilligi 250 bin lira. Bunun ucretini baban odemistir diye tahmin ediyorum. İstedigin macbook pro da kabaca 100bin babişe söyle alır.
yazık üzüldüm umarım haberi yoktur ama küfür etmiş çocuğa. bu erkeklere tahammülüm kalmadı benim gerçekten fazladan birşey yapıp okutsa bir yerleri mı eksilecek anlamadım kiSenin konularına hakimim Jameya. Eski eşinin kendi çocuğuna bile merhamet yoksunu olduğu aşikar ama belki konu sahibinin babası farklıdır diye düşünerek yazdım. Annesi gurur yapıp birşey istemiyormuş ya belki adamın haberi yoktur diye düşündüm ama yanılmışım.
iyi de yavrucum sen daha liseden yeni mezun olmuşsun ve üni sınavına hazırlanıyorsun. Senin niye profesyonel pahalı bir laptopa ihtiyacın olsun? Sen şu an soru bankası çözmelisin. önce bir üniversiteyi kazan ona göre alınır laptop. Daha üniversiteye bile başlamamış çocuğa kim neden 100 bin liralık laptop alsın?Neden başvuramasın?Açıp şartlarına bakabilirsiniz ünilerin.Ben ib diploması aldım lise diplomasının yanında ve bu büyük avantaj sağlıyor kabul eden ülkelerde.Başvurmadan önce babam kabul etti yurtdışında iyi bir yer gelirse masraflarımı karşılamayı.Daha sonra iş ciddiye binince caydı.Laptop konusuna gelecek olursak ihtiyacım olan laptop lenovo veya acer değil.Profesyonel çalıştığım için üst seri şeyler düşünüyorum.
Yani birde kız çocuğu bu. Hiç demiyor benden ilgi göremez pisliğin birine yanaşır ne bileyim kızım kimseye muhtaç olmasın,el açmasın diye bu bana cidden tuhaf geliyor anlayamıyorum.yazık üzüldüm umarım haberi yoktur ama küfür etmiş çocuğa. bu erkeklere tahammülüm kalmadı benim gerçekten fazladan birşey yapıp okutsa bir yerleri mı eksilecek anlamadım ki
bunlarda düşünecek kafa beyinmı var Allah aşkına. bu kadar detaylı düşünseler zaten çocuklar da bu durumda olmaz ki. anneyle boşanmış olabilirsin çocuğuna sahip çık ne gerekiyorsa yap. mezara götürecekler paraları sankiYani birde kız çocuğu bu. Hiç demiyor benden ilgi göremez pisliğin birine yanaşır ne bileyim kızım kimseye muhtaç olmasın,el açmasın diye bu bana cidden tuhaf geliyor anlayamıyorum.
konuyu yazarken devlette olucam diye de belirtmiş bu konuyu buraya koymanıza ne gerek var ki? uygun fiyatlı yerler aradığını yazmış ben o konuda bir sıkıntı görmüyorum.iyi de yavrucum sen daha liseden yeni mezun olmuşsun ve üni sınavına hazırlanıyorsun. Senin niye profesyonel pahalı bir laptopa ihtiyacın olsun? Sen şu an soru bankası çözmelisin. önce bir üniversiteyi kazan ona göre alınır laptop. Daha üniversiteye bile başlamamış çocuğa kim neden 100 bin liralık laptop alsın?
Liseyi özel okulda okumuşsun, milyonlarca tl masrafı olan yurtdışı okullarına başvurmuşsun, şöyle geçmiş mesajlarına baktım meme estetiği olmak istediğini de yazmışsın, acaba sen babanı yüklü miktarlarda para talepleriyle bıktırmış olabilir misin? Öyle bir izlenim verdin bana.
Jameya Allah aşkına yorumlarını okurken seni terslemiyim dedim ama kendin gelip bulaşıyorsunkonuyu yazarken devlette olucam diye de belirtmiş bu konuyu buraya koymanıza ne gerek var ki? uygun fiyatlı yerler aradığını yazmış ben o konuda bir sıkıntı görmüyorum.
sadece esirgerler yazdım hayat hikayemi mı yazmışım? siz iyi misiniz? illa bir polemik yapacaksınız değil mı bu ne tepki bu ne tavır sanki 50 yıllık düşmanınmışım gibi?Jameya Allah aşkına yorumlarını okurken seni terslemiyim dedim ama kendin gelip bulaşıyorsunbir kere her konuya neden kendi hayat hikayeni yazıyorsun? Git kendi konularında anlat, her konu seninli ilgili veya benzer değil. Bu konunun senin eski eşin ve çocuklarınla benzer yanı yok.
Konu sahibi 19 yaşında ve biraz şımarık bir çocuk. Hiçbir ebeveyn üniversiteye bile başlamamış çocuğa 100 bin liralık laptop almak zorunda değil. Çocuğunu okutmak zorunda ama milyonlarca lira vererek okutmak zorunda da değil. Bunları yapmayan ebeveyn kötü bir ebeveyn olmaz. Elmayla armutu karıştırıyorsun.
elmayla armutu karıştıran da sensin meme estetiğiyle okutmayı karıştırdığın gibi.Jameya Allah aşkına yorumlarını okurken seni terslemiyim dedim ama kendin gelip bulaşıyorsunbir kere her konuya neden kendi hayat hikayeni yazıyorsun? Git kendi konularında anlat, her konu seninli ilgili veya benzer değil. Bu konunun senin eski eşin ve çocuklarınla benzer yanı yok.
Konu sahibi 19 yaşında ve biraz şımarık bir çocuk. Hiçbir ebeveyn üniversiteye bile başlamamış çocuğa 100 bin liralık laptop almak zorunda değil. Çocuğunu okutmak zorunda ama milyonlarca lira vererek okutmak zorunda da değil. Bunları yapmayan ebeveyn kötü bir ebeveyn olmaz. Elmayla armutu karıştırıyorsun.
Yeminle insanı çileden çıkarırsın ya. Okuduğunu anlamayı öğrenmeden sakın bir daha beni alıntılama yoksa kalbini kırıcam. Açıklama bile yapmıycam sana çünkü senin dışında tüm üyeler yazdığımı anlamıştır. Sen de umrumda değilsin.sadece esirgerler yazdım hayat hikayemi mı yazmışım? siz iyi misiniz? illa bir polemik yapacaksınız değil mı bu ne tepki bu ne tavır sanki 50 yıllık düşmanınmışım gibi?
neden okutmak zorunda değilmiş babası değil mı? yapmak okutmak zorunda. bir çocuk varsa ortada anne kadar baba da fedakarlık yapmak zorunda