Bu şekilde yük olarak yaşamak istemiyorum

esirgiyorlar malesef ben kendi eski eşimden tecrübe ettiğimden dolayı gayet de esirgiyorlar.

heh soyle yaz. Boyle fakir gariban ühü ühü yapma. İb diplomasi veren bir lisenin bugunun fiyatiyla minimum yilligi 250 bin lira. Bunun ucretini baban odemistir diye tahmin ediyorum. İstedigin macbook pro da kabaca 100bin babişe söyle alır.

esirgiyorlar malesef ben kendi eski eşimden tecrübe ettiğimden dolayı gayet de esirgiyorlar.
Senin konularına hakimim Jameya. Eski eşinin kendi çocuğuna bile merhamet yoksunu olduğu aşikar ama belki konu sahibinin babası farklıdır diye düşünerek yazdım. Annesi gurur yapıp birşey istemiyormuş ya belki adamın haberi yoktur diye düşündüm ama yanılmışım.

Annemle babam birlikte ödedi ve yıllığa vurduğunuz zaman çok bir miktar oluyor ama o zamanlar aylık 6-7k civarıydı.Benim akıl etmeyi denemediğimi sanıp bu tarz çözümlerle gelmeniz gerçekten çok tatlı Bir de nezaketi,internetteki rastgele insanlarla dahi düzgün konuşmayı öğrensek süper olacak.

yazık üzüldüm umarım haberi yoktur ama küfür etmiş çocuğa. bu erkeklere tahammülüm kalmadı benim gerçekten fazladan birşey yapıp okutsa bir yerleri mı eksilecek anlamadım ki

iyi de yavrucum sen daha liseden yeni mezun olmuşsun ve üni sınavına hazırlanıyorsun. Senin niye profesyonel pahalı bir laptopa ihtiyacın olsun? Sen şu an soru bankası çözmelisin. önce bir üniversiteyi kazan ona göre alınır laptop. Daha üniversiteye bile başlamamış çocuğa kim neden 100 bin liralık laptop alsın?

Liseyi özel okulda okumuşsun, milyonlarca tl masrafı olan yurtdışı okullarına başvurmuşsun, şöyle geçmiş mesajlarına baktım meme estetiği olmak istediğini de yazmışsın, acaba sen babanı yüklü miktarlarda para talepleriyle bıktırmış olabilir misin? Öyle bir izlenim verdin bana.

yazık üzüldüm umarım haberi yoktur ama küfür etmiş çocuğa. bu erkeklere tahammülüm kalmadı benim gerçekten fazladan birşey yapıp okutsa bir yerleri mı eksilecek anlamadım ki
Yani birde kız çocuğu bu. Hiç demiyor benden ilgi göremez pisliğin birine yanaşır ne bileyim kızım kimseye muhtaç olmasın,el açmasın diye bu bana cidden tuhaf geliyor anlayamıyorum.

Kesinlikle bir avukatla görüşün. Hakkınızı alabilirsiniz. Annenizin gurur yapmasını anlıyorum ama kardeşiniz ve size bakmak ZORUNDA. İstediği kadar kendini parcalasın. Bir bilgisayar bile almamak nedir yahu! Bildiğim kadarıyla hukuken de üniversiteyi okurken de sizi desteklemek zorunda. Bu konuyu da danışın avukata. Bu süreçte eğitiminiz için lazım olan materyaller hakkında ahbap gibi yardım dernekleriyle, belediyelerle görüşebilirsiniz sanırım.
Aldığınız eğitim sizin gelecek hayatınızın kalitesini belirleyecek, kendiniz için pes etmeyin. Hakkınız olanı alın.

Yani birde kız çocuğu bu. Hiç demiyor benden ilgi göremez pisliğin birine yanaşır ne bileyim kızım kimseye muhtaç olmasın,el açmasın diye bu bana cidden tuhaf geliyor anlayamıyorum.
bunlarda düşünecek kafa beyinmı var Allah aşkına. bu kadar detaylı düşünseler zaten çocuklar da bu durumda olmaz ki. anneyle boşanmış olabilirsin çocuğuna sahip çık ne gerekiyorsa yap. mezara götürecekler paraları sanki

konuyu yazarken devlette olucam diye de belirtmiş bu konuyu buraya koymanıza ne gerek var ki? uygun fiyatlı yerler aradığını yazmış ben o konuda bir sıkıntı görmüyorum.

konuyu yazarken devlette olucam diye de belirtmiş bu konuyu buraya koymanıza ne gerek var ki? uygun fiyatlı yerler aradığını yazmış ben o konuda bir sıkıntı görmüyorum.
Jameya Allah aşkına yorumlarını okurken seni terslemiyim dedim ama kendin gelip bulaşıyorsun bir kere her konuya neden kendi hayat hikayeni yazıyorsun? Git kendi konularında anlat, her konu seninli ilgili veya benzer değil. Bu konunun senin eski eşin ve çocuklarınla benzer yanı yok.

Konu sahibi 19 yaşında ve biraz şımarık bir çocuk. Hiçbir ebeveyn üniversiteye bile başlamamış çocuğa 100 bin liralık laptop almak zorunda değil. Çocuğunu okutmak zorunda ama milyonlarca lira vererek okutmak zorunda da değil. Bunları yapmayan ebeveyn kötü bir ebeveyn olmaz. Elmayla armutu karıştırıyorsun.

sadece esirgerler yazdım hayat hikayemi mı yazmışım? siz iyi misiniz? illa bir polemik yapacaksınız değil mı bu ne tepki bu ne tavır sanki 50 yıllık düşmanınmışım gibi?

neden okutmak zorunda değilmiş babası değil mı? yapmak okutmak zorunda. bir çocuk varsa ortada anne kadar baba da fedakarlık yapmak zorunda

-
elmayla armutu karıştıran da sensin meme estetiğiyle okutmayı karıştırdığın gibi.

Yeminle insanı çileden çıkarırsın ya. Okuduğunu anlamayı öğrenmeden sakın bir daha beni alıntılama yoksa kalbini kırıcam. Açıklama bile yapmıycam sana çünkü senin dışında tüm üyeler yazdığımı anlamıştır. Sen de umrumda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…