Iyi de 4 yıl önce babası,annesi beraberken bu kızın bir hayat standardı oluşmuştur değil mi? Ve babası da bu kararını destekliyormuş(bir mesajı var yukarıda birine cevap olarak yazmıştı ,bende konu sahibiyle birlikte yaşamadıgımdan onun söylediklerini doğru kabul ederek yorum yapıyorum haliyle zira orada,onlarla birlikte değildim)sonradan ne olduysa sorun çıkarmış.
500 lira gibi bir nafakadan bahsedilmiş hatta yukarıda,şimdi 500 lira nafaka ,özel okulu,evleri,arabaları olan bir adamın 19 yaşındaki kızına vermesi uygun olan miktarmı sizce?
Başından beri yazdıklarınız duruma göre değişen şeyler bence. Sonuçta asgari ücret alan birinin ödeyebileceği para, çocuğunu okutabileceği okul başkadır,okul işleten bir adamın verebileceği miktar başka.
Ben diyorum ki bu kız 4 sene önceki (boşanma öncesi) hayatında belli bir standartta yetiştirilmis,muhtemelen özel okulda okutulmuş,el bebek gül bebek büyütülmüş bir çocukken,annesi/babası boşanınca bu hale getirilmesi reva değil.
Konu bu.
Bende biliyorum kocaman insanlara senelerce para ödenmemeli/ödenemez ama imkan varken neden yapılmasın? İnsanın gördüğünden geri kalması kolay değildir deriz ya Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın diye,ben bundan bahsediyorum zira anne/babanın ayrılmasının sebebi,sorumlusu çocuklar değil ama cezalandırılanlar hep onlar oluyor ne yazıkki. Onların hayat standartı aşağı çekiliyor onlar iteleniyor,dışlanıyor. Yazık günah.