Ahh Munecim nice fikirlerimiz heba oldu gitti.
Bu hayattaki en büyük ölü yatırımım kendimim yahu. Bir destekleyen, bu yola devam edin diyenim olsaydı Demet Mutlu idim şuan ahahaa
Daha önce anlatmıştım kk da o sebeple belirtmekte zarar görmüyorum, diğer tam hayata geçmeyenleri asla söylemem ne olur ne olmaz belki hala yırtarım
Ben üniye girdiğimde ailemin karşısına dikildim, 5 senelik parayı verin 5 sene sonra size 5 katını teslim edeceğim diye 18 yaş malum, deli dediler. Kaldı ki konu sahibi ile aynı bölümün yolcusu imişiz, okula girdiğim anda bizim ülke medyasının ne olduğunu anlamıştık, hayalperestmişiz gerçekler öyle değilmiş.
Ailem tabii ki kabul etmedi, yazdım malum bizde eğitim her şeyden önce gelir para mevzu değildir, bu sebeple de tek ulusal kanalı olan vakıfa girmişim vs.
Getir projesini çok daha geniş kapsamlı şekilde 2007 senesinde eğer babam hayalet yatırımcım olsaydı, ortaklarımızla beraber hayata geçirmiştik.
Trendyol daha yok, markafoni rüzgarı esiyor. Yine bununla beraber kişiye özgü düzenli yemek abonelik paket sistemleri, semt esnaflarını tek link altında toplayacak, büyük zincirleri ortadan kaldıracak altyapı vs. Herkes bize güldü, noldu ha noldu
Şuan hayalimizdeki gibi kapsamlı bir app hala yok.
İphone 1 yeni çıkmış dünyanın haberi yoktu bunları konuştuğumuzda, yani bir app nedir nasıl olur hayata nasıl dahil edilir vs, vizyoner olan görüyor arkadaş.
Evet eğitimim oldu ama bir halt olamadık(olmamayı yeğeledim) işte, inanan olmadı bize, başarabileceğimize güvenen, sırt sıvazlayanımız yoktu, yatırımcı bulunurdu pek mesele değildi.
E yine zincir nail bar merkezlerini 2009 da projelendirdik, tüm okul defterlerimde girişimcilik projeleri yer alıyor, e birileri seneler sonra hayata geçirdi, dilanlar türedi.
Tek bir insan yahu bir Allahın kulu 19 20 yaşında velet işine bak ne anlarsın demeseydi, şuan bambaşka şeyler konuşuyor olurdum.
Şuan böyle hevesli, idealleri olan gençler görünce kanım kaynıyor. Velev ki saçma olsun evet ama uğraşsın didinsin, olmayacaksa da kendi görsün.
Konu sahibinin olmayacak yanı yok, iyi bir cihaza, dolar bazlı satılan programlara ihtiyacı var bu kadar.
Nesi anormal ya da şımarıklık, nesi abes?
Hadi ben uçuktum alakasız bir örneğim ama e bu kız geleceğindeki iş için istiyor, kaldı ki keş değil ailesinden eğitim desteği istiyor. o neden saçmalıyor oluyor acaba…