Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı?

Bende hiç bir belirti yok abla Allah bağışlasın evlatlarını inşallah ben dört aylık evliyim henüz 19 yaşındayıminşallah benimde vardır yarına kadar gelmezse bakalım inşallah ablam

Geciktikten sonraki bir hafta değil mi benim hiç Bi ağrım yok göğüs hassasiyetim bile yok sadece sarı akıntım var biraz o kadar dördüncü güne giricem bakalım inşallah vardır bizimde
Evet geciktikten 5 6 gün sonra dediler benim de aynı 4. Güne giricem belirti mi bilmiyorum ama omuzlarıma kadar sivilcelendim ki ilk kez oluyo bu hiç bir adette sivilcelenmezdim , hevesimiz hayırlara dönüşür inşallah

Bende hiç bir belirti yok abla Allah bağışlasın evlatlarını inşallah ben dört aylık evliyim henüz 19 yaşındayıminşallah benimde vardır yarına kadar gelmezse bakalım inşallah ablam
Bnmde ilk oğlumda hiç belirtim olmadı. Bunda belirti yaşadım. Ve sana şunu soyleyeym. İlk oglumda on ay tedavi gördüm. Yumurta tembelliği vardi. Onbirinci ayda doktora gitmedim. O yüzden kafadan atmıştım. Ve o ay hamile olduğumu öğrenmiştim. Bunda da ilk defa bu ay başladık ikinci düşünmeye. Ve ilk aydan tutması da ayrıca şaşırttı bizi. Yani rabbim ol der ve olur. Tevekkül et gerisi Allah'tan. Sen daha yenisin. Yaşın genç.rabbik nasip eder inşallah sana da. Adetin geçti mi kaç gün geçti. Normalde düzenli midir

Normalde düzenlidir abla geçen ay sadece bir gün gecikti geldi normalde de gününde gelir çoğu zaman kendime ovulasyon testi almıştım bu ay çok koşturmaca olduğu için hiç üstüne düşemedim yarım yamalak oldu hiç beklemiyordum hamilelik ama gecikince acaba dedim ilk oğlunuzda olduğu gibi olur inşallah benim de :)

Kaç gün geçti peki. İnşallah hamilesindir cnm

Üç gün gecikti abla dörde giricem 12den sonra inşallah nasip olur bana da ablacım

İdrar testi yaptın mı hiç

Evet dün kan verdim hamileyim. Ama yine merak ettim kaset testte çıkacak mı diye. Bir tane yedek testim vardı . Denedim negatif cikti
Kızlar bakarmisinizz rica etsem . Benim adet günlerim yıllardır şaşmaz hep düzenli 1 gün erken gelir 1 gün geç gelir fazlası yok. Bu ay 20 haziranda adet günümdü fakat adet gormedim 3 gün gecikti 3 gün gecikti 23 haziranda kanamam oldu ve 7. Gün bugün hala lekelenme seklindenkahverengi geliyor akintj gibi nedenini anlamadım 7 gün benim için cook uzun bi sure 3 4 günden fazla sürmedi hic fikri olan yazabilir mi acaba

Hamilelik durum olabilir mi ama kanamam pihtiliydi 2 gün sonra normale döndü 4 gündür kahverengi lekelenmem var

Yani kist falan olmuştur onları atmaya çalışıyor olabilirsin. Adetini bu şekilde geçiriyor da olabilirsin.. Tabi bilemem ben ama.istersen bekle biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…