- 13 Mayıs 2022
- 207
- 71
- 13
- 21
- Konu Sahibi Rapunzelinizzz4334
-
Bende hiç bir belirti yok abla Allah bağışlasın evlatlarını inşallah ben dört aylık evliyim henüz 19 yaşındayımRabbim herkese nasip etsin inşallah. Çok şükür anneliği tattim. Bir oğlum var şuan. Olursa bu iki olacak. Bu ay kasıklarıma değişik ağrılar giriyordu. Nadiren tiksindigim şeyler oldu. Ama bu gün özellikle bayağı kasık ağrım oldu. Karnıma batmalar oldu.
Evet geciktikten 5 6 gün sonra dediler benim de aynı 4. Güne giricem belirti mi bilmiyorum ama omuzlarıma kadar sivilcelendim ki ilk kez oluyo bu hiç bir adette sivilcelenmezdim , hevesimiz hayırlara dönüşür inşallahGeciktikten sonraki bir hafta değil mi benim hiç Bi ağrım yok göğüs hassasiyetim bile yok sadece sarı akıntım var biraz o kadar dördüncü güne giricem bakalım inşallah vardır bizimde
Bnmde ilk oğlumda hiç belirtim olmadı. Bunda belirti yaşadım. Ve sana şunu soyleyeym. İlk oglumda on ay tedavi gördüm. Yumurta tembelliği vardi. Onbirinci ayda doktora gitmedim. O yüzden kafadan atmıştım. Ve o ay hamile olduğumu öğrenmiştim. Bunda da ilk defa bu ay başladık ikinci düşünmeye. Ve ilk aydan tutması da ayrıca şaşırttı bizi. Yani rabbim ol der ve olur. Tevekkül et gerisi Allah'tan. Sen daha yenisin. Yaşın genç.rabbik nasip eder inşallah sana da. Adetin geçti mi kaç gün geçti. Normalde düzenli midirBende hiç bir belirti yok abla Allah bağışlasın evlatlarını inşallah ben dört aylık evliyim henüz 19 yaşındayıminşallah benimde vardır yarına kadar gelmezse bakalım inşallah ablam
Normalde düzenlidir abla geçen ay sadece bir gün gecikti geldi normalde de gününde gelir çoğu zaman kendime ovulasyon testi almıştım bu ay çok koşturmaca olduğu için hiç üstüne düşemedim yarım yamalak oldu hiç beklemiyordum hamilelik ama gecikince acaba dedim ilk oğlunuzda olduğu gibi olur inşallah benim de :)Bnmde ilk oğlumda hiç belirtim olmadı. Bunda belirti yaşadım. Ve sana şunu soyleyeym. İlk oglumda on ay tedavi gördüm. Yumurta tembelliği vardi. Onbirinci ayda doktora gitmedim. O yüzden kafadan atmıştım. Ve o ay hamile olduğumu öğrenmiştim. Bunda da ilk defa bu ay başladık ikinci düşünmeye. Ve ilk aydan tutması da ayrıca şaşırttı bizi. Yani rabbim ol der ve olur. Tevekkül et gerisi Allah'tan. Sen daha yenisin. Yaşın genç.rabbik nasip eder inşallah sana da. Adetin geçti mi kaç gün geçti. Normalde düzenli midir
Kaç gün geçti peki. İnşallah hamilesindir cnmNormalde düzenlidir abla geçen ay sadece bir gün gecikti geldi normalde de gününde gelir çoğu zaman kendime ovulasyon testi almıştım bu ay çok koşturmaca olduğu için hiç üstüne düşemedim yarım yamalak oldu hiç beklemiyordum hamilelik ama gecikince acaba dedim ilk oğlunuzda olduğu gibi olur inşallah benim de :)
Üç gün gecikti abla dörde giricem 12den sonra inşallah nasip olur bana da ablacımBnmde ilk oğlumda hiç belirtim olmadı. Bunda belirti yaşadım. Ve sana şunu soyleyeym. İlk oglumda on ay tedavi gördüm. Yumurta tembelliği vardi. Onbirinci ayda doktora gitmedim. O yüzden kafadan atmıştım. Ve o ay hamile olduğumu öğrenmiştim. Bunda da ilk defa bu ay başladık ikinci düşünmeye. Ve ilk aydan tutması da ayrıca şaşırttı bizi. Yani rabbim ol der ve olur. Tevekkül et gerisi Allah'tan. Sen daha yenisin. Yaşın genç.rabbik nasip eder inşallah sana da. Adetin geçti mi kaç gün geçti. Normalde düzenli midir
İnşallah ablam üç gün gecikti gece 12 den sonra dörde giricem ablacımKaç gün geçti peki. İnşallah hamilesindir cnm
İdrar testi yaptın mı hiçNormalde düzenlidir abla geçen ay sadece bir gün gecikti geldi normalde de gününde gelir çoğu zaman kendime ovulasyon testi almıştım bu ay çok koşturmaca olduğu için hiç üstüne düşemedim yarım yamalak oldu hiç beklemiyordum hamilelik ama gecikince acaba dedim ilk oğlunuzda olduğu gibi olur inşallah benim de :)
Kaset test yaptım bu sabah ama çıkmadı malesefİdrar testi yaptın mı hiç
İdrar da çıkmaz hemen. Kanda belli olur. Bence yarın kan ver. Bnm kanda pozitif çıktı mesela idrar hala negatifKaset test yaptım bu sabah ama çıkmadı malesef
Şuan hamilesin ama negatif çıkıyor değil mi abla o zaman kan vereyim ben bak içime bişey doğdu sen böyle değinceİdrar da çıkmaz hemen. Kanda belli olur. Bence yarın kan ver. Bnm kanda pozitif çıktı mesela idrar hala negatif
Evet dün kan verdim hamileyim. Ama yine merak ettim kaset testte çıkacak mı diye. Bir tane yedek testim vardı . Denedim negatif ciktiŞuan hamilesin ama negatif çıkıyor değil mi abla o zaman kan vereyim ben bak içime bişey doğdu sen böyle değince
Kızlar bakarmisinizz rica etsem . Benim adet günlerim yıllardır şaşmaz hep düzenli 1 gün erken gelir 1 gün geç gelir fazlası yok. Bu ay 20 haziranda adet günümdü fakat adet gormedim 3 gün gecikti 3 gün gecikti 23 haziranda kanamam oldu ve 7. Gün bugün hala lekelenme seklindenkahverengi geliyor akintj gibi nedenini anlamadım 7 gün benim için cook uzun bi sure 3 4 günden fazla sürmedi hic fikri olan yazabilir mi acabaEvet dün kan verdim hamileyim. Ama yine merak ettim kaset testte çıkacak mı diye. Bir tane yedek testim vardı . Denedim negatif cikti
Hamilelik durum olabilir mi ama kanamam pihtiliydi 2 gün sonra normale döndü 4 gündür kahverengi lekelenmem varKızlar bakarmisinizz rica etsem . Benim adet günlerim yıllardır şaşmaz hep düzenli 1 gün erken gelir 1 gün geç gelir fazlası yok. Bu ay 20 haziranda adet günümdü fakat adet gormedim 3 gün gecikti 3 gün gecikti 23 haziranda kanamam oldu ve 7. Gün bugün hala lekelenme seklindenkahverengi geliyor akintj gibi nedenini anlamadım 7 gün benim için cook uzun bi sure 3 4 günden fazla sürmedi hic fikri olan yazabilir mi acaba
Evet benim denediğim de kaset test abla içim ferahladı valla sen böyle diyince ben yoksa yoktur diyordum kesmiştim umuduEvet dün kan verdim hamileyim. Ama yine merak ettim kaset testte çıkacak mı diye. Bir tane yedek testim vardı . Denedim negatif cikti
Yani kist falan olmuştur onları atmaya çalışıyor olabilirsin. Adetini bu şekilde geçiriyor da olabilirsin.. Tabi bilemem ben ama.istersen bekle biraz dahaKızlar bakarmisinizz rica etsem . Benim adet günlerim yıllardır şaşmaz hep düzenli 1 gün erken gelir 1 gün geç gelir fazlası yok. Bu ay 20 haziranda adet günümdü fakat adet gormedim 3 gün gecikti 3 gün gecikti 23 haziranda kanamam oldu ve 7. Gün bugün hala lekelenme seklindenkahverengi geliyor akintj gibi nedenini anlamadım 7 gün benim için cook uzun bi sure 3 4 günden fazla sürmedi hic fikri olan yazabilir mi acaba
Yoo ablam sen yarin sabah erkenden git kan ver . İdrar yanıltır. Kan şaşmazEvet benim denediğim de kaset test abla içim ferahladı valla sen böyle diyince ben yoksa yoktur diyordum kesmiştim umudu
Bence adet olmussunHamilelik durum olabilir mi ama kanamam pihtiliydi 2 gün sonra normale döndü 4 gündür kahverengi lekelenmem var
İnşallah ablam Allah razı olsun senden yarın sabah gidicem bakalım kan vermeye gelmez seYoo ablam sen yarin sabah erkenden git kan ver . İdrar yanıltır. Kan şaşmaz
Bana çok ça dua et olur mu güzel anneYoo ablam sen yarin sabah erkenden git kan ver . İdrar yanıltır. Kan şaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?