- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
- Konu Sahibi Rapunzelinizzz4334
-
Hadi bakalım. Bnde sabah kan vermeye gideceğim. Sende dua et ki benimde değerim yükselmiş olsun. Rabbim kimsenin karnını da kucağını da boş birakmasin.İnşallah ablam Allah razı olsun senden yarın sabah gidicem bakalım kan vermeye gelmez seburaya gene bildiririm
Her zaman kendimden önce başkasına dua ederim ki rabbim gonlumdekini nasip etsin. Çünkü en güzel dua başkasına edilen dua, başkasından alınan duadırBana çok ça dua et olur mu güzel anne
İnşallah değerin yükselmiştir ablacım inşallah o bebeğini de kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah yarın ikimizde mutlu haberler alırızHadi bakalım. Bnde sabah kan vermeye gideceğim. Sende dua et ki benimde değerim yükselmiş olsun. Rabbim kimsenin karnını da kucağını da boş birakmasin.
Allah razı olsun ablam çok haklısın rabbim gönlüne göre versin her zamanHer zaman kendimden önce başkasına dua ederim ki rabbim gonlumdekini nasip etsin. Çünkü en güzel dua başkasına edilen dua, başkasından alınan duadır
Amin cnm inşallahİnşallah değerin yükselmiştir ablacım inşallah o bebeğini de kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah yarın ikimizde mutlu haberler alırızrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu
Bende verdim ama yarın sabah çıkar dedi saglikocagi. Tabi akşam e nabizda görünür inşallah.sabirsizim çokKan verdim ben sen verdin mi
Ay bende çok sabırsızım bugün dördüncü gecikme günüm hala yokk e nabıza bakıp duruyorumBende verdim ama yarın sabah çıkar dedi saglikocagi. Tabi akşam e nabizda görünür inşallah.sabirsizim çok
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelAy bende çok sabırsızım bugün dördüncü gecikme günüm hala yokk e nabıza bakıp duruyorum
İnşallah ablam sende öyle inşallah yüzümüz gülerHadi bakalım hayırlı haberlerle gel
Senin sonuç ne zaman çıkar. Saglikocaginda mi verdinİnşallah ablam sende öyle inşallah yüzümüz güler
Bu durumu bende yaşadım göğüs ağrısı hiç çekmedim bu reglimde ki senelerdir ağırırdı bende bunun üzerine sevinmiştim ama geldi kırmızılarAz önce tekrarladım fakat çıkmadı gene artık gelmesini beklerimama hala Bi göğüs hassasiyeti veya ağrı yok..
Yok acilde verdim abla daha çıkmadı ama üç gibi falan çıkmış olur diye düşünüyorum sürekli bakiyorumSenin sonuç ne zaman çıkar. Saglikocaginda mi verdin
İnşallah benim gelmezBu durumu bende yaşadım göğüs ağrısı hiç çekmedim bu reglimde ki senelerdir ağırırdı bende bunun üzerine sevinmiştim ama geldi kırmızılar
Kuzum bnde kahve lekeler başladı.anlamadim. sonucumda cikmadiYok acilde verdim abla daha çıkmadı ama üç gibi falan çıkmış olur diye düşünüyorum sürekli bakiyorum
Geliyor mu acaba veya yerleşme kanaması olabilir mi ki bu arada enfeksiyon değerim normal çıkmış gelmeme sebebi enfeksiyonum değil henüz beta gözükmüyorKuzum bnde kahve lekeler başladı.anlamadim. sonucumda cikmadi
Ay bilemedimGeliyor mu acaba veya yerleşme kanaması olabilir mi ki bu arada enfeksiyon değerim normal çıkmış gelmeme sebebi enfeksiyonum değil henüz beta gözükmüyor
Allahım inşallah kötü bir şey yoktur abla ya dua edelim belki de tutunuyor öyle düşün yani tutunur Ken leke olur deniyorduAy bilemedimdaraldim. Beklemekten. İyi kuzum en azindam enfeksiyon yok
İnşallah kuzum oyledirAllahım inşallah kötü bir şey yoktur abla ya dua edelim belki de tutunuyor öyle düşün yani tutunur Ken leke olur deniyordu
Cnm naptın sonucun çıktı miAllahım inşallah kötü bir şey yoktur abla ya dua edelim belki de tutunuyor öyle düşün yani tutunur Ken leke olur deniyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?