Bu şekilde hamile kaldım.. Belki yardımcı olurum

Neguzel ıyı bı haber almıssın hıııc umudınu yıtırme duzensıze bu ay dusensız onumuzdekı ay duzelır yanı bu ay olmassa onumuzdekı ay olur :) ama en garantısı regl bterbıtmez dıger reglye kadar gunasırı ıkıskı bence

Bu arada rıca ederım :)

evet doğru diyorsun da o da görev şeklini alınca sıkıcı olabiliyor:)

rabbım kucagına almayıda nasıp etsn ınsaallah canm.. darısıda bzlere ınsaallah

Ovulasyon programi bende indirdim ama her kadinin yumurtlama zamani farkli oluyor yazmislar internette bazen adetin hemen sonrasi bazen oncesi bende ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum siz takvimdeki gunlere goremi iliski yasadiniz

Takvime göre gün aşırı.. Ama adetin düzenli ise onlar işe yarar.. Kesin sonuc ovulasyon testi

Allah (c.c) senı ve evladını esirgesin canım .
Ben 33 yaşındayım tabiki de diyer hanımlar gibi özlemim var evladıma . Ama Şimdiye kadar nasip olmadı .
bugun yeni bi doktor denedim hatat topıçden bi arkadaşla birlikde başladık doktara İnşallah şifamız olur .

Canım tekrar hayırlı ugurlu olsun Allah dogurup kucakladıgın gunu saglıklı mutlu nasip etsin İnşallah . Bizlerede dua et Hamile hanım duası makbuldur.. Hayırlı ramazanlar.

Bisey sorabilirmiyim Meryem suresinin hepsinimi okudun yoksa belli ayetlerinimi okudun sadece bende bu ay tutmazsa okumayi dusunuyorum arapca bilmiyorum ama bizim alfabemizde arapca okunusunu okusamda olur sanirim degilmi

Bisey sorabilirmiyim Meryem suresinin hepsinimi okudun yoksa belli ayetlerinimi okudun sadece bende bu ay tutmazsa okumayi dusunuyorum arapca bilmiyorum ama bizim alfabemizde arapca okunusunu okusamda olur sanirim degilmi

Kuran dan açtım hepsini okudum.. 5-6 sayfa var.. Günde bir sayfa okudum.. Ama bazı hanımlar hergün bir kez okuyup 41 e tamamlıyor hasta günlerde başkası okuyor

Bende başladım okumaya ama ben başladıktan sonra bilmiyorum belli psikolojik ama ben kasıklar ağrımaya be rahmim zonglamaya başladı sizde de böyle oldumu acaba K Krizantemcicegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…