- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi Dilara55333
-
hımm
bende yapışkanlık varmış
dr onları açtı
diğer ay hamıle kalabılırsın bır ay korun dedı
bır ay korundum ama filmden snr adet düzenım değişti yumurtlama gunlerımı belırleyemedım ovü testlerı sacmasapan sonuclar verdı:)
evet doğru diyorsun da o da görev şeklini alınca sıkıcı olabiliyor:)Neguzel ıyı bı haber almıssın hıııc umudınu yıtırme duzensıze bu ay dusensız onumuzdekı ay duzelır yanı bu ay olmassa onumuzdekı ay olur :) ama en garantısı regl bterbıtmez dıger reglye kadar gunasırı ıkıskı bence
Bu arada rıca ederım :)
evet doğru diyorsun da o da görev şeklini alınca sıkıcı olabiliyor:)
Merhaba herşeyden önce veren Rabbim.. Ol dedi oldu yaptıklarım belki birer vesile olmuştur.. Sizler içindr belki fikir olur inşaallah...
1)regl im bitince Meryem suresi okudum ama toplamda kaç okudum hatırlamıyorum en fazla üçtür..
2)Rabbi Hebli mines salihin.. Duasını ara ara söyledim..
3)regl in 3 . gününden itibaren hergün üç adet kuru incir yedim sanırım 12 gün falan. Bir avuçta fındık
4)eşim benim regl günümden itibaren hergün bir yemek kaşığı ac karnına keçi boynuzu özü içti.. Bimdn almstm öyle lokman Hekim den falan almadım.. Oda hergün bir avuc fındık yedi..
5)ayakları havaya kaldırıp yarım saat beklendi
6)Google player den takvimim indirdim ordaki günleri gün aşırı değerlendirdm...
Fakat ovulasyon testi dha güvenli benim regl im düzenli oldugu icin takvimi uyguladım
7)Dua ettim arkadaşlar inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Kun fe yekun.. İnşallah sizlerde hamile kalıp bana da dua edersiniz Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Sevgiler
Ovulasyon programi bende indirdim ama her kadinin yumurtlama zamani farkli oluyor yazmislar internette bazen adetin hemen sonrasi bazen oncesi bende ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum siz takvimdeki gunlere goremi iliski yasadiniz
Bisey sorabilirmiyim Meryem suresinin hepsinimi okudun yoksa belli ayetlerinimi okudun sadece bende bu ay tutmazsa okumayi dusunuyorum arapca bilmiyorum ama bizim alfabemizde arapca okunusunu okusamda olur sanirim degilmiMerhaba herşeyden önce veren Rabbim.. Ol dedi oldu yaptıklarım belki birer vesile olmuştur.. Sizler içindr belki fikir olur inşaallah...
1)regl im bitince Meryem suresi okudum ama toplamda kaç okudum hatırlamıyorum en fazla üçtür..
2)Rabbi Hebli mines salihin.. Duasını ara ara söyledim..
3)regl in 3 . gününden itibaren hergün üç adet kuru incir yedim sanırım 12 gün falan. Bir avuçta fındık
4)eşim benim regl günümden itibaren hergün bir yemek kaşığı ac karnına keçi boynuzu özü içti.. Bimdn almstm öyle lokman Hekim den falan almadım.. Oda hergün bir avuc fındık yedi..
5)ayakları havaya kaldırıp yarım saat beklendi
6)Google player den takvimim indirdim ordaki günleri gün aşırı değerlendirdm...
Fakat ovulasyon testi dha güvenli benim regl im düzenli oldugu icin takvimi uyguladım
7)Dua ettim arkadaşlar inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Kun fe yekun.. İnşallah sizlerde hamile kalıp bana da dua edersiniz Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Sevgiler
adetliyken hiç bir sure okunmaz önce gusül abdestini al sonra oku abdestsiz de okunmazmeryem suresi adetliyken okunmaz mı ?
Bisey sorabilirmiyim Meryem suresinin hepsinimi okudun yoksa belli ayetlerinimi okudun sadece bende bu ay tutmazsa okumayi dusunuyorum arapca bilmiyorum ama bizim alfabemizde arapca okunusunu okusamda olur sanirim degilmi
meryem suresi adetliyken okunmaz mı ?
Bende başladım okumaya ama ben başladıktan sonra bilmiyorum belli psikolojik ama ben kasıklar ağrımaya be rahmim zonglamaya başladı sizde de böyle oldumu acaba K Krizantemcicegi
Ben bide bitki çayı içiyorum aca ondan mıTam hatırlamıyorum canım sanırım olmstı
Aynı problem bende de var karnımın içinde bişeyler batıyor bugün kan testi verdim bana da dua edinBende başladım okumaya ama ben başladıktan sonra bilmiyorum belli psikolojik ama ben kasıklar ağrımaya be rahmim zonglamaya başladı sizde de böyle oldumu acaba K Krizantemcicegi
Ya bende de var işte ama benim ne günüm nede yumurtlama günüm hastalığım yeni bitti olabilir mi kiAynı problem bende de var karnımın içinde bişeyler batıyor bugün kan testi verdim bana da dua edin
Belki rahim duvarı kalınlaşmaya başlamıştır ovülasyon testi yap bakalımYa bende de var işte ama benim ne günüm nede yumurtlama günüm hastalığım yeni bitti olabilir mi ki
Belki rahim duvarı kalınlaşmaya başlamıştır ovülasyon testi yap bakalım
10.günden başlayıp takip etmekte fayda var akıntıları meselaAMA BUGÜN 9.GÜNÜM OLUR MUKİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?