- 15 Ocak 2014
- 5.932
- 5.126
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Rab bım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Yaptklarını asagı yukarı bende yaaptım meryem suresı harıc salı gunu adet olmm lazım bakcaz artık
İnşallah olmazsın.. Haber verirsen sevinirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Hamile olanlara da hayrını saglıklı evlatlar nasip etsin
salı benım de adet gunumAmın canım ınsallah :) yazarım buraya haber verırım
salı benım de adet gunum
her ay beklıyıruz bakalım
ben de 2 yıldır :))))Cok zor canım beklemekk ıkı yıldır heray bu stresı yasıyrum Allah hayırlıyla nasıp etsın ınsallah
ben de 2 yıldır :))))
sizde sıkıntı nedir ?
inş yarar cnmHenuz bı sıkıntı bulunamadı sebebsız ınfertılıte ıkı asılamam ıkısıde negatf bu ay dktra gtmedım gtseydım ucuncıyu yapcaklardı ben evde kur denemek ıstedım baakalım ıse yarayacakmı
inş yarar cnm
aşılamanı nerede yaptırdın ?
TSK LERInsallah canım etlık zubeyde hanım da yaptrdım devlet hastanesı cok memnunum jastanemden rahım fılmımıde orda cekılmıstım cok ılgılendıler
TSK LER
EYLULE KADAR KALAMAZSAM HAMILE BEN DE DÜŞÜNUYORUM
RAHIM FİLMİNDEN SNRAKI AYLAR HAMILE KALINIR DENIYOR
SİZİN KAC AY OLDU
BEN DE 2 AY EVVEL CEKILDIM
eşimde hareket azlıgı vardıBenım 7 8 ay oldu canım bence bekleme bıraan evvel yaptr asılamanı zaten ck dusuk bı ıhtımal defalarca denıysun kafana gre tup bebege gecrmıyrlar
baya olmuş senin deBenım 7 8 ay oldu canım bence bekleme bıraan evvel yaptr asılamanı zaten ck dusuk bı ıhtımal defalarca denıysun kafana gre tup bebege gecrmıyrlar
eşimde hareket azlıgı vardı
bunun için dr ilaç vermıstı
1 bucuk aydır ılacı kullanıyor
bakalım ılac fayda etmezse aşılama için eylul gbı gıderım dedım
aşılama için gidince yenıden tüm testlerı ısteyecekler mı bızden
baya olmuş senin de
filmden snr hamile kalan çok kişiler duyup umutlanmıştım ben de
anladım tşk ederım:)Canım benım butun tetkıkler orda oldgndan hemen asılamaya geecıldı rahım fılmı 6 ayı dldurmadıysa ıstemezlerde kandı hormondu ısterler heralde
hımmBende umutlanmıstım :) ama olmadı mdunu dusurme kısıden kısıye degısıyr benım olmaması nrmal cunku tıkanıklık vs ykmus yanı rahım fılmı bunyemde bıseylerı degstrmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?