• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şekilde gebelik olur mu?

Dilarassssuuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
35
8
1
24
Kızlar merhaba. 2 ay önce sürtünmeyle ilişkim oldu (vajina ve çevresine boşalma olmadı) 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. 2 defa da adet oldum (düzensiz olduğu için zamanlarını bilmiyorum ama birinde 5 gün sürdü birininde 4.günündeyim şuan 2.adetimi oluyorum) doktora gittim ilişkinin 6.haftasında ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi. Ben yinede sizlerinde fikrini almak istiyorum umarım yargılamadan yardımcı olursunuz 🙏

Yok yok sinirlenmicim.. Sanki bir kişi var farklı farklı üyeliklerle burdakileriin asabını bozmak için aynı tür konuları açıp acıp duruyor ve eğleniyor gibi.. Yoksa bir insanın bu.şekilde hamilelik olmayacağını bilmemesi imkansız yani

Degilsin canım 2. Adetini de görmüşsün bebek hemen olan bise değil sandığımız gibi. Vajenin etrafına bile gelmemiş relax ol 😊

Degilsin canım 2. Adetini de görmüşsün bebek hemen olan bise değil sandığımız gibi. Vajenin etrafına bile gelmemiş relax ol 😊
Sonunda içimi rahatlatan bir mesaj teşekkür ederim. İnternette gebeykende adet olunabilir yazıyordu o yüzden bu kadar endişelendim

Sorduğum için buradayım zaten. Google gebeyken adet görülür mü yazın bakın ne çıkıyor

ona bakarsanız Google a rahim duvarı inceliği yazsan 3. 4. satırda rahim ağzı kanseri falan çıkıyor.
parmağım kanadı yazsan parmak kanseri falan çıkıcak nerdeyse. herkesin bir olmadığını ve şartlarının farklı olduğunu göz önünde bulundurun.

ona bakarsanız Google a rahim duvarı inceliği yazsan 3. 4. satırda rahim ağzı kanseri falan çıkıyor.
parmağım kanadı yazsan parmak kanseri falan çıkıcak nerdeyse. herkesin bir olmadığını ve şartlarının farklı olduğunu göz önünde bulundurun.
İşte herkes bir olmadığı için bu soruyu sormak istedim ihtimal olabilir mi diyorum

Back