• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şekilde gebelik olur mu?

Google'a gebelik oluşması için ne lazımmış diye sordun mu sen? Bu kadar cahillik olamaz çok kızıyorum senin gibilere böyle bir çağda nasıl bu kadar bilgisiz olabiliyorsunuz
Ya şimdi net cevabınız adet gören birisi kesin hamile değil midir? Cahilim veya değilim cevap vermek istiyorsanız güzelce söyleyin

Sen anlamamakta ısrar mı ediyorsun? Hamile kalabilmen için içine boşalması gerekiyor diyorum
Sizde beni anlamak istemiyorsun. Doktorlar da sürtünmeyle ilişkide gebe kalınabilir diyor eğer meni gelmişse. Sorduğum soruya cevap vermiyorsunuz ki. Adet olununca gebelik ihtimali kalkıyor mu diyorum

Tamam teşekkür ederim bunu yazmak zor olmamalı
Kesinlikle hamile olduğunu düşünmüyorum adet görmüşsün doktorda yok demiş zaten . Öyle kolay hamile kalınmıyor merak etme biz 14 aydır gece gündüz yaz kış demeden uğraşıyoruz olmadı henüz :KK43: Bir mucize olurda hamilede kalırsan gelecek ay bende denerim senin yöntemini :KK45::KK45:

Kesinlikle hamile olduğunu düşünmüyorum adet görmüşsün doktorda yok demiş zaten . Öyle kolay hamile kalınmıyor merak etme biz 14 aydır gece gündüz yaz kış demeden uğraşıyoruz olmadı henüz :KK43: Bir mucize olurda hamilede kalırsan gelecek ay bende denerim senin yöntemini :KK45::KK45:
Umarım ben hamile değilimdir siz hamile olursunuz inşallah 🙏

Umarım ben hamile değilimdir siz hamile olursunuz inşallah 🙏
Hamile kalman için partnerinin vajinal bölge içine boşalmış olması gerekiyor. Senin anlattığın şekilde olsa olsa %0,001 ihtimal gibi bir şey. Artı hamile olsan iki ay üst üste normal adet görmezsin senin internette okuduğun üstüne kanama veyahut yerleşme kanaması onlar da adet şeklinde olmaz üstüne kanamada bir veya iki gün hafif koyu kahve geçmişten kalan kanama denilen bir kanama gelir hafif batırır adet şeklinde değildir yerleşme kanaması da yine açık pembe olur kısa bi kirlenme yaratır tahmini 1 gün sürer. Yani üst üste 2 ay NORMAL ADET KANAMASI GÖREMEZSİN.

Hamile kalman için partnerinin vajinal bölge içine boşalmış olması gerekiyor. Senin anlattığın şekilde olsa olsa %0,001 ihtimal gibi bir şey. Artı hamile olsan iki ay üst üste normal adet görmezsin senin internette okuduğun üstüne kanama veyahut yerleşme kanaması onlar da adet şeklinde olmaz üstüne kanamada bir veya iki gün hafif koyu kahve geçmişten kalan kanama denilen bir kanama gelir hafif batırır adet şeklinde değildir yerleşme kanaması da yine açık pembe olur kısa bi kirlenme yaratır tahmini 1 gün sürer. Yani üst üste 2 ay NORMAL ADET KANAMASI GÖREMEZSİN.
Yaa yani kesin yookk. Çok teşekkür ederim 🙏 içimi ferahlattınız 🙏

Back