• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu seferde tost yaptirdim bebişLer (Rowenta 8 ile)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SuRMeLi66

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.151
5.671
398
SaçLarimin orijinaL haLini herne kadar çok begensemde degisik olsun diye tost yaptirdim yengecigime.. nasiL oLmus :asigim: arada ki farki görmek isterseniz saçlarimiz adli konuda fotografim war ordan bakabilirsin.. Rowenta 8 ile yaptirdim.. ma$a almak istiyorsaniz rowenta 8 alin.. pisman olmazsinizz..:teytey:

Son düzenleme:
sürmeli ne güzel olmuş ya.. sacın hepsine mi yaptın yoksa kısım kısım mı.. bende deniyeyim... bide sprey falan sıktınmı.. sadece direkt saca mı uyguladın.. cokmu soru sordum :utangac:

süper olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Sagol canim.a.s.

güzel olmus ancak saclari kiriyor tost :) sürekli yapilmadigi süreci bi zarari olmaz :)

BiLiyorum canim.. seneden seneye yapiyorum zaten a.s.

sürmeli ne güzel olmuş ya.. sacın hepsine mi yaptın yoksa kısım kısım mı.. bende deniyeyim... bide sprey falan sıktınmı.. sadece direkt saca mı uyguladın.. cokmu soru sordum :utangac:

Tesekkur ettim tatlimm..a.s. kisim kisim hepsine yaptirdim. yengem sprey falan kullanmadi, direk saçima uyguladi.. a.s.

Back